FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Hoće li bojkotovati ili će doći na utakmicu priključeni na aparate 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ja mislim da će u četvrtfinalu navijati za GOŠK. Bolje spriječiti nego liječiti.

#samoRudar #zauvijek
Nisam upratio slabo sam po fb. Tako da ne znam sta se tačno dešava.L' Imperator je napisao/la: ↑16 feb 2020, 17:11Na alkose sa istoka i još neke.
Vjerovatno si naletio na neke komentare u zadnje vrijeme nakon što sam objavio onaj redizajnirani grb Rudara. Dosta raje ga je podijelilo i bilo je svakavih komentara.
Sta je sa bekom gdje je zapelo?
- L' Imperator
- Kontakt:
Težak insan!
Prvo odustao, na nagovor porodice (čitaj supruge) pa se jučer opet javio i rekao da bi, ipak, došao ako nije pronađena zamjena za njega, da bi jutros, opet, rekao da odustaje.
Čovjek koji je pregovarao s njim je stvarno sposoban i voli Mladost, Fanimu je uspio "izganjati" čiste papire iako je bio pod ugovorom sa slovenskom Dravom, ali s ovim se teško moglo izaći na kraj.
Ja mislim da mu je cilj bio da iskoristi Mladost ne bi li pronašao još bolji angažman, ali za*ebo je se jer ništa nije procurilo u medijima!
Zadnja izmjena: L' Imperator, dana/u 17 feb 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 16:59
Pa mozemo li sad znati o kome se radi kad je vec sve propalo?
- L' Imperator
- Kontakt:
Ovo je već drugi papučar koji zbog žene ne dođe u Mladost.
Mislim da vas je taj bas zavukao i da bi se u suprotnom dogovorili s Iveticem. Ovako...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- L' Imperator
- Kontakt:
a koji je to covjek toliko sposoban...samo mi nemoj reci da je Nerko koji je sada u svedskoj...L' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 16:59Težak insan!
Prvo odustao, na nagovor porodice (čitaj supruge) pa se jučer opet javio i rekao da bi, ipak, došao ako nije pronađena zamjena za njega, da bi jutros, opet, rekao da odustaje.
Čovjek koji je pregovarao s njim je stvarno sposoban i voli Mladost, Fanimu je uspio "izganjati" čiste papire iako je bio pod ugovorom sa slovenskom Dravom, ali s ovim se teško moglo izaći na kraj.
Ja mislim da mu je cilj bio da iskoristi Mladost ne bi li pronašao još bolji angažman, ali za*ebo je se jer ništa nije procurilo u medijima!
- L' Imperator
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Nikad ne omalovažavaj naše ljude, nemaš nikakve koristi od toga.amar009 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:27a koji je to covjek toliko sposoban...samo mi nemoj reci da je Nerko koji je sada u svedskoj...L' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 16:59Težak insan!
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ima i Čović, mislim da se tako prezivao, stoper.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Čović je bio tu neko vrijeme, a on je opet imao problem sa ženom jer se povlačio s lokalnim ofajlamaFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑17 feb 2020, 21:35Ima i Čović, mislim da se tako prezivao, stoper.

- L' Imperator
- Kontakt:
Hajmo malo o normalnijim temama!
Je l' prešla ona firma s Grbavice na MGM Farm Arenu

Je l' prešla ona firma s Grbavice na MGM Farm Arenu

#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Čulo bi se, znači nije : (L' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 23:56Hajmo malo o normalnijim temama!![]()
Je l' prešla ona firma s Grbavice na MGM Farm Arenu![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
-----------------------------------Velić-----------------------------------------
-----------------Isaković----Sadiku----M.Nikolić-------------------
----N.Nikolić----------------------------------------------Dujmović----
----------------------------------Mirkov---------------------------------------
-------------------Vazda-------------------------Pezer---------------------
-----------------------------------------Atajić/Marić------------------------
-------------------------Fanimo------------------------------------------------
Mislim da bi s ovom postavom Mladost mogla proći bez primljenog pogotka, ali to su jedina tri štopera koje imate i mogli bi imati problema kad se nakupi kartona pa da npr. svi budu suspendovani. Na lijevog beka sam stavio Dujmovića, ali svejedno je, ili on ili Bajić. U napadu Atajić ili Marić. Atajić je veći majstor, ali Marić, koliko sam primjetio po prijateljskim, više pomaže u defanzivi.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.