La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
leorey je napisao/la: ↑17 feb 2020, 13:17
Sta god ti rekao, cinjenica je da od odlaska Neymara mi se ne mozemo sastaviti. Nemamo takvog igraca osim Messija. Ko nam je krilo zadnje 4 haman godine? I igra 2017 je bila svemirski brod za ovo sto se igra danas, nevezano sto je bila zero tituli sezona. Ja bi 10 puta prije ono gledao nego ovo danas gdje na Campu ne mozes da stvoris 2 normalne sanse ako Messi ne povuce.

Pa nije odlazak firauna uzrok loše igre Barce u kompletu. Citava ekipa je grohnula, a on dok je bio u Barci je samo koristio sistem u kojem su sedam jirgeta trcalo i rintalo za MSN koji je sebi nabijao statistiku.
Sjeti se prve sezone Mrava - uzela se dupla kruna bez firauna koji je potrčao šeiku u zagrljaj.
Bolje da i sad nadjemo 7 rintaca koji ce da trce za dobar napad nego da stvaramo 3 sanse po tekmi. Na Campu. Bar 2017 imas 2 dobre tekme, PSG i Rejal na Bernabeu, bar to ostaje u sjecanju. Ovo kasnije je sve zivi ocaj.
Ma i prvu sezonu Mravovu bili jadni, vecinom rijesavao Messi i sreca gdje se protivnik ispromasuje i onda mi dobijemo tekmu. Ter bude igrac tekme. Naplatila sve Roma i pokazala sve mane ove ekipe. Nakon toga nista nije ucinjeno i ponovila se i prosla sezona. Ponovit ce se i ove.
Ma i prvu sezonu Mravovu bili jadni, vecinom rijesavao Messi i sreca gdje se protivnik ispromasuje i onda mi dobijemo tekmu. Ter bude igrac tekme. Naplatila sve Roma i pokazala sve mane ove ekipe. Nakon toga nista nije ucinjeno i ponovila se i prosla sezona. Ponovit ce se i ove.
27.10.2020
Slažem se za prvu sezonu Mrava.leorey je napisao/la: ↑17 feb 2020, 14:33Bolje da i sad nadjemo 7 rintaca koji ce da trce za dobar napad nego da stvaramo 3 sanse po tekmi. Na Campu. Bar 2017 imas 2 dobre tekme, PSG i Rejal na Bernabeu, bar to ostaje u sjecanju. Ovo kasnije je sve zivi ocaj.
Messi je donio zadnje dvije titule sa svojim kvalitetom (dobro, i Suarez je dosta pomogao kao Batmanov Robin) - ali isto bi ti sad bilo da je firaun ostao. To je poenta.
Jednostavno, ekipa je grohnula, ušla u godine, vec smo pricali o tome (Pique 33 godine, Busi 31, Rakitić, 31, Messi 32, Suarez 32, Vidal 32, Alba 30), to je 6-7 prvotimaca sa 30+

- anonymousHD
- Kontakt:
Sanja RM, kao i navijaci istog kluba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ironija je kad tako nešto kaže osoba koja ne vadi Messija iz usta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Vala ni blizu nisam vama. Vasi novi profili iz 2016 godine imaju skoro isto postova kao moj iz 2010, a da ne pricam o ovima sto pisu duze imaju 20tak hiljada messilla i let3. Sad kad skontas fa su ovo vasi 5-6 profili. Svi vi imate po 15-20 hiljada postova.
Kompleksaš koji je uspio napisati 8 hiljada gluposti
u jadnom pokušaju da druge ismije 

- anonymousHD
- Kontakt:
Ti si napisao 18 hiljada gluposti. 18 hiljada od 2013 godine.
Jesi li se to drznuo da meni odgovaraš
meni ?
ooo jbm li ti

ooo jbm li ti

- anonymousHD
- Kontakt:
Kanta si
Hahaha halasi da odigraju na nas u Clasicu da bar nesto dobiju, zna se da je to nas teren za treninge
27.10.2020
A ko si ti?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jos jedan jadan potez uprave, definitivno nemaju nikakvog srama, obraz 0
U tom svemu najgore je sto nece covjek dobit ni minute, proci ce ko Jerry Mina, 2 tekme i cao.
U tom svemu najgore je sto nece covjek dobit ni minute, proci ce ko Jerry Mina, 2 tekme i cao.
27.10.2020
Pogano je ovo pravilo o mogućnosti kupovine.
Zar nema više logike da možeš kupiti igrača isključivo van Španije a ne suprotno?
Mada generalno mi nema poente. Povrijedi se neko Bože moj šta sad, zato i imas 25 igrača u komplet roosteru
Još je očigledno da Barca kupuje zamjenu za Suareza a ne za Dembelea
Zar nema više logike da možeš kupiti igrača isključivo van Španije a ne suprotno?
Mada generalno mi nema poente. Povrijedi se neko Bože moj šta sad, zato i imas 25 igrača u komplet roosteru
Još je očigledno da Barca kupuje zamjenu za Suareza a ne za Dembelea
Koliko samo fali veliki Luis Suarez, covjek jedne noge za dorucak jede sve napadace u ligi. Treci strijelac i dalje nije igrao 40 dana hahaha
27.10.2020
"But Lega will not be able to sign replacement..."
Wtf!? Barca ima dopust, a ovi ne?
Ole le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest, u pravilima lige piše da samo Barcelona ima dozvolu potpisati igrače kad god. Nije fer jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.