Kakav je ovo borac kako na terenu tako i van njega,
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Muntarijev gol, sudije, kao i obicno
Jest da nekad vrijedjas i potpuno pogane rijeci koristis ali tak prvi pasus je ono sto ja tvrdim citavo vrijeme. Koliko Inter mora jos miliona opucati da bude konkurent u Ligi za neko mjesto, ili da pokaze naznake igranja fudbala. Eto to podebljano sve govori, kazem za 12 mil i igrace kakave Inter ima sigurno da se ocekuje nesto. Ljudi ce reci da je Sanchez istrosen, jest mozda, ali to je kod nas rezervni napadac, dakle ne prvotimac, vec rezervni napadac, i kao takav je mogao i Juventusu dobrodoci. Eriksen koji realno je premocan igrac, samo ako ga se iskoristi kako treba dobija po 15-ak min po tekmi (vjerovatno i top 3 10-ke svijeta). Barella je nevjerovatan talenat, ustaljenog Brozovica imas. Godin Skriniar i De Vrij su na papiru beton odbrana, ali sa taktikom koji igramo izgledaju kao tezi amateri i to je ono sto sam ocekivao da bi trebalo biti dobro cak i ako nista drugo ne valja, medjutim haman i to se unistilo.BuffonGigi je napisao/la: ↑17 feb 2020, 14:03Ja se samo pitam koga ce Conte da krivi na kraju ove sezone ukoliko se desi da zavrsi treci na tabeli, a nije nemoguce. Jer za klub poput Intera, da dovede za istu sezonu Lukakua, Eriksena, Alexisa, Godina i Barelu, plus jos par solidnih igraca, predstavlja strasan posao na transfer trzistu. Znaci napravili su mu ekipu kakvu je htio, nema vise teret igranja lige prvaka, a gdje je tu je i iz kupa da ispadne. S druge strane imas nikad losiji Juventus, opterecen igranjem na 3 fronta i iskasapljen povredama od prvog kola do sad, te Lazio koji ima 5 puta manji budzet otprilike. Koliko god da ga cijenim, ako makar ne budu rame uz rame Juventusu do kraja i zavrse minimalno drugi, bit ce iskljucivi krivac on. Ja sinoc kod Intera nisam bas vidio neku organizovanost i neku strasnu zelju za pobjedom, koju treba da ima ekipa koja je neki hajmo reci underdog za Scudetto.
A ako neko vec mora da nas skine s trona u Italiji, najmanje bi bolno bilo da to bude ovaj Lazio. Fudbal koji prikazuju je jako simpaticani kao ekipa me podsjecaju na Wolfsburg iz Bundeslige sa Dzekom, Misketom i Grafiteom. Sva situacija nekako vuce na to... Iako imaju za predsjednika lika koji je totalni imbecil.
Lever je definicija levatske ekipe.
Ovo mi je najsmjesniji "no look pass" koji sam vidio, koja hladnoca pogleda u desno prema nikome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.