Mi smo narodi koji su navikli da se njima vlada, previše smo servilni, plus među najneobrazovanijim smo u Evropi. Šta ti treba više.bodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 19:28Pa uvijek smo bili na lancu, i prije Josipa. Prvi put kad nije bilo nikoga da brine o nama, poubijali smo se medjusobno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Upravo, bez režima ne možemo funkcionisat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zašto se daje ovoliki medijski prostor Enveru Bijediću, koga ba boli qrac šta ta ubleha ima za reći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ahahahha Rio šta je s tobom 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dodik je nebitan i cak bezopasan, za razliku od dokonih idiota koji ce uvaziti njegove suicidne ideje.
Iskreno se nadam da ce ljudski um izrasti u velicinu kad nece biti globalnog rata vec da ce se takvim glupavima i tikvanima dati samo ograđena hala u kojoj ce se medusobno likvidirati, samovoljno, bez nevinih zrtava.
Iskreno se nadam da ce ljudski um izrasti u velicinu kad nece biti globalnog rata vec da ce se takvim glupavima i tikvanima dati samo ograđena hala u kojoj ce se medusobno likvidirati, samovoljno, bez nevinih zrtava.
Let's talk about SIX baby!
kada se upisni koeficijenti na propalim fakultetima filozofskih nauka svedu na minimum minimuma, a povećaju na tehničkim i prirodoslovnim fakultetima na zemaljskoj kugli će zavladati prosperitet
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Lik je u Tz nebitan faktor. Satra se pišući saopštenja. Pretpostavljam da plaća Klixu da se prenose.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio poludio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neko hakovo Ria
Zar se mora praviti CSI serija na temu svakog yebenog grada u SAD **** ga hljeb
Zar se mora praviti CSI serija na temu svakog yebenog grada u SAD **** ga hljeb
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mora da ga je umočio
- JarnoTrulli
Nalozili ste me, mozda bih cak i ja dosao dole da ratujem. Izdrzite makar do kraja augusta, da se prvo ode po hefta i po na Majorku i u Tursku. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Maknuo se sa konzervativnih metoda gašenja razgovara o politici i nacionalizmu zaključavanjem teme na šerovanja sisa. What can I say, go on Rio 

- ASD
- Kontakt:
Ako je zbog tebe. Izdržat ćemo još sedmicu da se možeš i ošišati i zube srediti.JarnoTrulli je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:22Nalozili ste me, mozda bih cak i ja dosao dole da ratujem. Izdrzite makar do kraja augusta, da se prvo ode po hefta i po na Majorku i u Tursku.![]()
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.