Evo za Grbavicu mogli su komotno prekopirati ovo. Samo ovaj donji dio tribine do ulaza. Grbavica bi izgledala fenomenalno s ovim.

Nemoj nas tamo, necemo se vidjet na TV-u
Jedino si ti glup ispao ako za ovaj primjer spominjes finansijski aspekt.
Nema potrebe da konta kad postoje softveri koji mogu da generišu šablon.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 feb 2020, 19:05Jedino si ti glup ispao ako za ovaj primjer spominjes finansijski aspekt.
Bar za stolice bi to bila ista cijena, samo narucis xy broj stolica druge boje. Jedina razlika bi mogla biti da neko skonta gdje cr koja ici, al to je smijesna cifra u odnosu na sve ostalo
Ne govorim ja o šarenilu stolica i dizajnu istih na tribinama sto nam na kraju i ne treba, mi smo plavo bijeli, daj nam plave stolice i cao, skloni natpis "Grbavica" sa istoka meni licno a vidim i mnogima ne izgleda ljepo sada sa stubovima i krovom, ali to je najmanji problem.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 feb 2020, 19:05Jedino si ti glup ispao ako za ovaj primjer spominjes finansijski aspekt.
Bar za stolice bi to bila ista cijena, samo narucis xy broj stolica druge boje. Jedina razlika bi mogla biti da neko skonta gdje cr koja ici, al to je smijesna cifra u odnosu na sve ostalo
bilino polje je uz kosevo jedini pravi stadion u bosni. stim da bilino ima i uslove koje trazi uefa.
Ocigledno lazes da si bio u prostirijama Bilinog polja,mnogo slika je postavljano ovde o tim prostorijama mnogo bolje su na Bilinom .Fareus1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 11:43Obišao sam prostorije i na Grbavici i na Bilinom.Bilino je lijepo radi rasporeda tribina ali prostorije unutar zapadne tribine na Grbavici (plavi salon,kancelarije,VIP,Press) su bolje osim mjesta za kamermane ali ta mjesta za kamermane su morala na krov jer prenisko je prenositi sa tribine.
Nikad nisi ni prismrdio istoku bilinog polja, hol i unutrasnjost istoka je jednaka nekom hotelu sa 4 zvjezdice.Fareus1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 11:43Obišao sam prostorije i na Grbavici i na Bilinom.Bilino je lijepo radi rasporeda tribina ali prostorije unutar zapadne tribine na Grbavici (plavi salon,kancelarije,VIP,Press) su bolje osim mjesta za kamermane ali ta mjesta za kamermane su morala na krov jer prenisko je prenositi sa tribine.
Realno je plavi salon puno ljepsi od tog pressa na bilinom, pricam samo o estetici. Ne znam za ostatak unutrasnjosti BP pa ako mozes postaviti slike da uporedim sa Grbavicom. Hvalaavenija je napisao/la: ↑18 feb 2020, 12:06Nikad nisi ni prismrdio istoku bilinog polja, hol i unutrasnjost istoka je jednaka nekom hotelu sa 4 zvjezdice.Fareus1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 11:43Obišao sam prostorije i na Grbavici i na Bilinom.Bilino je lijepo radi rasporeda tribina ali prostorije unutar zapadne tribine na Grbavici (plavi salon,kancelarije,VIP,Press) su bolje osim mjesta za kamermane ali ta mjesta za kamermane su morala na krov jer prenisko je prenositi sa tribine.
Ti sa svojih 13 godina tesko da si i bio na oba stadiona na tribinama osim ako te otac nije poveo.
Da budem posten mlad si pa da ti objasnim upravo zbog plavog salona koji je nedovoljnog kapaciteta za novinare se ne mogu igrati utakmice a profila ili cat4 na Grbavici, da budem posten nije moglo ni na Bilinom Polju ali je taj uvjet ispunjen prije Italije prosirivanjem kapaciteta kao i kafeterije i mjesta za odlaganje opreme medija.
![]()