FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
STAZOM SLAVE KRENI TI, OPET PRVAK POSTANI!
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ne viđoh ni ja da je koriste? doduše mogli su ispod majica nositi?

Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:55Nego da vas pitam,jel planiraju horde skandirati uprava napolje?To sam negdje cuo,a znam da ovdje ima bolje upoznatih o sjeveru nego ja
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala mortoMortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:59DaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:55Nego da vas pitam,jel planiraju horde skandirati uprava napolje?To sam negdje cuo,a znam da ovdje ima bolje upoznatih o sjeveru nego ja
Ne treba im to,al hajde bitno je samo se inatiti
Treba onda skandirati i horde napolje sa istokaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:01Hvala mortoMortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:59DaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:55Nego da vas pitam,jel planiraju horde skandirati uprava napolje?To sam negdje cuo,a znam da ovdje ima bolje upoznatih o sjeveru nego ja
Ne treba im to,al hajde bitno je samo se inatiti
Nema razloga da se tjera uprava pogotovo u ovim prvim utakmicama gdje ce se vjerovatno i odlucivati titula. A realno gledajuci nikad bolju upravu nismo ni imali al haj ti to debilu objasni
zato me sjever nece vidjeti zadugo, lijepi istok(ako budu srali i oni, onda zapad).MortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:59DaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:55Nego da vas pitam,jel planiraju horde skandirati uprava napolje?To sam negdje cuo,a znam da ovdje ima bolje upoznatih o sjeveru nego ja
Bice 1:0 ahmetovic 17 minuta i nadam se da ce sisoju neko stocem opalit, radi onog seljackog bratunackog ponasanja
Licni interesi opet pokusavaju da uniste ovo dobro sto se desava u klubu...

Ili na zapadu, svejedno....

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
imati cemu frakacija koliko hoces

jel i oni imaju 200 djece na glavnoj tribini?RajaBa1983 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:27jao ima da budemo kao grobari
imati cemu frakacija koliko hoces![]()
ako jest to je to

- RajaBa1983
- Kontakt:
ne kontam sta hoces da kazesDenchi je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:31jel i oni imaju 200 djece na glavnoj tribini?RajaBa1983 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:27jao ima da budemo kao grobari
imati cemu frakacija koliko hoces![]()
ako jest to je to![]()
ali nije bitno
necu dalje da pricam u tome
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, AvantiBL, benko21, Bilosta, boki86, bordobijeli, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, head88, Hrasno15, iliyaa8, J1897, JimmyPage, JuricaSpindl, Konzerva, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Mostarska, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, PeppermintSA, Rodman, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tatamata1946, THEC, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 384 gosta.