Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Dnjipropetrovsk
Re: Champions League 2019/2020
mbappe je dobro izdržao, 3 godine je važio za world class napadača. evo sada polako se pokazuje da je riječ o two season wonderu. možda ga je i upropastila ligue 1. previše je mekan postao. naučio tamo trpati mislio da tako može i po Evropi.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Tuchel napravio jednu izmjenu.
Kakav klaun..

Kakav klaun..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve atletico ne valja mrtvaci,klocine,majmuni,botovi a ljudi su takticki odigrali vrhunsku partiju to eksperti mogu uociti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj Koste hajvana, od toliko opcija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:51Sve atletico ne valja mrtvaci,klocine,majmuni,botovi a ljudi su takticki odigrali vrhunsku partiju to eksperti mogu uociti

NEMA NAZAD
- Dnjipropetrovsk
a da malo rezimiramo ovu utakmicu atletika, liverpool je ostao bez šuta u gol i time je simeone raskrinkao individualni potencijal igrača liverpoola, čudi me da vajnaldum nije mogao donijeti prevagu na sredini terena ili gomez na poziciji stopera, a pokazao je simeone kakvi su mentalni pigmeji šampioni u trenucima kad gube i kad jedan tim van engleske odluči da ne spusti gaće kako bi osvojili trofej EPL, širina klupe isto na zavidnom nivou i eto peti u španiji smrskao liverpoola, a sjetimo se da je i deveti u italiji već to radio ove sezone
- Zenicanin988
- Kontakt:
Nikad niko u historiji fudbala nije pichkastije odigrao tekmu od Atletika vcrs
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Pa ne znam sta su neki ovdje ocekivali 3-4 komada da daju Atleticu hahaha
Cim su ih izvukli rekao sam, najtezi protivnik za njih, bolje bi prosli sa bilo kojim timom jer ljudi ubijaju igru, razbijaju ritam, svaka tekma s njima ista
Tamo jedan krompir i allahimanet
Cim su ih izvukli rekao sam, najtezi protivnik za njih, bolje bi prosli sa bilo kojim timom jer ljudi ubijaju igru, razbijaju ritam, svaka tekma s njima ista
27.10.2020
Ljudi se jednostavno ne snalaze u napadu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
U pravu je covjek, sta je smijesno? Oblak se nije cuo cijelu utakmicu.holyman je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:52BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:51Sve atletico ne valja mrtvaci,klocine,majmuni,botovi a ljudi su takticki odigrali vrhunsku partiju to eksperti mogu uociti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neznalice forumske pljuju Atletiko, ekipu koja je imala bolje šanse.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
leorey je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:53Pa ne znam sta su neki ovdje ocekivali 3-4 komada da daju Atleticu hahaha

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zapratite na fbu harden tips

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem njima je ocito u ligi kada imaju ulogu blagog favorita, a kada u Evropi trebaju stati iza lopte i odigrati na rezultat standardno su dobri.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:51Sve atletico ne valja mrtvaci,klocine,majmuni,botovi a ljudi su takticki odigrali vrhunsku partiju to eksperti mogu uociti
-
- Kontakt:
Normalno da se nece Atletico otvoriti, vi kao da nikad niste gledali njihov "fudbal." U pravu je Klopp kada je rekao da nisu mogli goreg protivnika dobiti. Liverpool nije igrao protiv ovakve defanzive, a i svi znaju da je Klopp kontras. Ne moze biti kontras protiv najvecih kontrasa u Evropi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
0 suteva u okvir
Velika EPL
Vintage Simeone
Velika EPL

Vintage Simeone
- Dnjipropetrovsk
o tome sam baš pisao. svi su svršavali ovdje na onaj real od prije 3 godine a isto im se igra svodila na centaršuteve i penale. cholo i atletico je za njih pojam ljepote. dvostruki standardi reklo bi se.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:51Sve atletico ne valja mrtvaci,klocine,majmuni,botovi a ljudi su takticki odigrali vrhunsku partiju to eksperti mogu uociti
A sta je to lpool uradio iz svog posjeda? Nisu prilike kako treba stvorili, Atletico ih dobio potpuno zasluzeno.Kruzili sa loptom bezveze i uputili 100 nekih bezveznih centarsuteva, veoma losa utakmica lpoola.holyman je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:48Smijesnog li komentatora na areni 1, je li moguce da jedan komentator ovoliko moze mrziti neki klub kao ovaj sto mrzi liverpul.
Nebitno to, nego je ovaj atletiko toliko los, trapav, mrtvacki fudbal level 90, nije i cudo sto niko ne yebe propalu la ligu. Pa norwich se otvori i igra slobodnije protiv liverpula, a ovi nemaju 10% posjeda
Bez šuta u okvir 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.