Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Inace strane sudije se ne mogu izbaciti iz ustavnog suda jer i da se izglasa izbacivanje onda ustavni sud moze glasati protiv toga jer izbacivanje stranih sudija znaci promjenu ustava, a samim tim promjenu Dejtona.
Jos jedan igrokaz u kojem znam da ucestvuje i plavusan porijeklom sa Ade Ciganlije.
Jos jedan igrokaz u kojem znam da ucestvuje i plavusan porijeklom sa Ade Ciganlije.
Na stranu kriminal trezorceta, kriminal sdp-a, nesposobnost jednih i drugih, mentalna ogranicenost i nizak stepen razvoja komplet naroda.
Ovo je igra zutog psa iz Moskve i gospodina "za jednog srbina 100 Muslimana". Zele destabilizaciju zapadnih sila na balkanu. Seselj i SPC su pravi vladari u Srbiji a njihov potrcko ikebana. Ta ikebana, "faktor stabilnosti i garant dejtona" je psihicki poremecena licnost.
Uvidjeli su da nemaju utjecaj nigdje vise van srbije osim u republici srpskoj. Moja procjena je da BiH iduce godine dobija poziv za ulazak u NATO da jednom zauvijek Rusija napusti ovaj prostor. Tad moze doci do istinskog konflikta. Ovo sad je siktanje i dreka nemocnih iz rs. Cilj velikosrba je odrzavanje statusa quo dok dodje vrijeme da Rusija/Kina sutnu Ameriku sa trona svijetske politike.
Tad bi proglasili Srbiju na tlu BiH.
Ulazak u NATO je kraj njihovih snova.
Ovo je igra zutog psa iz Moskve i gospodina "za jednog srbina 100 Muslimana". Zele destabilizaciju zapadnih sila na balkanu. Seselj i SPC su pravi vladari u Srbiji a njihov potrcko ikebana. Ta ikebana, "faktor stabilnosti i garant dejtona" je psihicki poremecena licnost.
Uvidjeli su da nemaju utjecaj nigdje vise van srbije osim u republici srpskoj. Moja procjena je da BiH iduce godine dobija poziv za ulazak u NATO da jednom zauvijek Rusija napusti ovaj prostor. Tad moze doci do istinskog konflikta. Ovo sad je siktanje i dreka nemocnih iz rs. Cilj velikosrba je odrzavanje statusa quo dok dodje vrijeme da Rusija/Kina sutnu Ameriku sa trona svijetske politike.
Tad bi proglasili Srbiju na tlu BiH.
Ulazak u NATO je kraj njihovih snova.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dok god je ovsj ustav i ovakvo uređenje države mogu doći i Trump i Merkel i Macron i cijela flota vanzemaljaca nema ovdje napretka. Nema sistema ovdje, razika između njemačkog i bh. političara je u sistemu ne u tome da je on moralniji, bolji i slično. Što kažu, gdje je puno baba tu je kilavo dijete. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro si rekao, narod, narod je razlika. Kad su izbori penzioneri izlaze da glasaju a omladina drka qrc po šišama, i sad ta omladina sere kako ništa ne valja i sve znaju kako i šta treba, a kad se pomučit treba prc, bolje je sjedit do 4 ujutru na fb i onda spavat u nedjelju do 2, i onda kafica u 4, i za glasanje se sjeti kad budu rezultati u 8, eto ga da pljuje i jbe majke. Sve što nam se dešava je naš svih nas, nisu došli jbn vanzemaljci pa političare ovuda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa, tačno, to je sistem koji počinje od naroda a završava na pravosudnim instituacijama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ASD
- Kontakt:
Pisao sam ovdje kad sam zadnji put bio u Njemačkoj. Bio u jednom kvartu gdje je nekad bilo Nijemaca, danas ih više nema. Sve bagra s Balkana i Bliskog Istoka. Dok je bilo Nijemaca, niko nije smeće smio baciti. Danas normalna pojava za vidjeti.sljivo je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:16Dobro si rekao, narod, narod je razlika. Kad su izbori penzioneri izlaze da glasaju a omladina drka qrc po šišama, i sad ta omladina sere kako ništa ne valja i sve znaju kako i šta treba, a kad se pomučit treba prc, bolje je sjedit do 4 ujutru na fb i onda spavat u nedjelju do 2, i onda kafica u 4, i za glasanje se sjeti kad budu rezultati u 8, eto ga da pljuje i jbe majke. Sve što nam se dešava je naš svih nas, nisu došli jbn vanzemaljci pa političare ovuda.
Ne može sistem ispraviti to. Može samo odgoj i to odgoj kroz generacije.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Ono što hoćeš da promjenimo je ugrađeno duboko u nama i za to trebaju desetine godina ako ne i stotinu da se promjeni. Razni uticaji su to napravili, taj mentalitet, prvo genetski, pa onda kulturološki i/ili religijski.
- ASD
- Kontakt:
Nekad prije 10 godina sam slušao jednog stručnjaka.
Kako ne možeš samo reći ne korupciji. Nego je to stvar koja polazi od načina odgoja.
Tipa. Kad dijete pravi neki problem, majka mu dadne čokoladu da se smiri ili kad hoće da ga privuče da uzme knjigu, ponudi mu čokoladu.
To su kao neke stvari koje utiču na razvoj korupcije.
Mi kao pojedinci možemo govoriti da nismo skloni tome, ali pitanje je da li smo kada bi došli u pravi izazov.
Smijesno je porediti jednu Njemacku i balkansku banana drzavu BiH, zemlju koja je u zadnjih 500 godina dala stotine ljudi koji su cinili napredak civilizacije sa nama koji nismo dali ni jednog. Mislim komplet regija je dala jednog a to je Nikola Tesla, ostali su nebitni.
Narod u Njemackoj je nezadovoljan kancelarkom koju nazivaju najgorom u istoriji. Ta osoba je osim sto je preuzela kontrolu nad medijama dovela 2 miliona afganistanaca i ostale bagre koja je destabilizovala sigurnost na ulicama, dala milijarde eura za Grcku koje njemacki narod nikad nece vidjeti, istjerala Engleze iz EU, podjelila EU na istocne i zapadne zemlje. Da ne govorimo o zivotu koji je za njenu vladavinu postao gori 2x jer su zivotni troskovi skocili a po vrh svega rast nacisticke partije AFD.
To je vidjenje njenih kriticara dok njenji ljubitelji kazu da se nikad nije bolje zivilo, da Njemacka nikad nije bila modernija, liberalnija itd.
Ne zelim porediti zivot u Njemackoj i BiH jer je to smijesno ljudi su i dalje za nas svemir ali da je i tamo moglo bolje da su novac svog naroda utrosili ZA svoj narod bila bi jos bolja situacija.
Jedino sto drzi Njemacku je jaka industrija te izvoz, a tu im opasno prijeti Donald Trump koji zeli da Amerika ne uvozi sve zivo.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ovo ko kad ja objasnjavam kompleksnost monogamije i problematiku poligamije.....
Sve je u prilikama kojima si izlozen....
Ali drugo je organizovat drzavu tako da se to stimulira a drugo kad se to random sreces od covjeka do covjeka....
Sve je u prilikama kojima si izlozen....
Ali drugo je organizovat drzavu tako da se to stimulira a drugo kad se to random sreces od covjeka do covjeka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije samo do individue već i do čitave atmosfere u kojoj živimo. Ne pokušati nešto korumpirano je opasnost da nećeš uspjeti, bilo da nađeš posao, da čuvaš život ili zdravlje ili da pomogneš nekome do koga ti je stalo. To je pogrešno, ne znam kako se to uvalilo u društo ali je je.beno ga izbaciti. Je l misliš da je lahko kad bi bio na nekoj poziciji da odlučuješ i da ti neko dođe koga znaš 20 godina i da mu kažeš neću ti pomoći ili stani u red? Ja mislim da se to ne može izliječiti, gledano sa pozicije sa koje smo mi, i da se samo možemo asimilirati u neko drugo društvo koje to ima u manjem obimu.ASD je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:46
Nekad prije 10 godina sam slušao jednog stručnjaka.
Kako ne možeš samo reći ne korupciji. Nego je to stvar koja polazi od načina odgoja.
Tipa. Kad dijete pravi neki problem, majka mu dadne čokoladu da se smiri ili kad hoće da ga privuče da uzme knjigu, ponudi mu čokoladu.
To su kao neke stvari koje utiču na razvoj korupcije.
Mi kao pojedinci možemo govoriti da nismo skloni tome, ali pitanje je da li smo kada bi došli u pravi izazov.
Kakvi sve debili imaju date s Milicom Pavlovic 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Više se bojimo za svoju egzistenciju nego što smo kvarni, a to je normalno u kakvim uslovima živimo. Ne postoji dovoljno velik potencijal ili resurs na kojem bi gradili ekonomiju i državu a bez toga ni kriminala ni korumpiranosti se nećemo riješiti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opis klipova vecine ovih znalaca i teologa treba biti "Stari prdonja prica gluposti".
Razocarala me

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.