Nisam ja ni rekao da mi smeta skakanje, pogrešno si shvatio. Normalno ko hoće da skače i bude u delirijumu, neka to i radi. Čudno bi bilo da svi sjede kao na Camp Nou i da se muha ne čuje. Ja govorim za majmunisanje, pravljenje belaja, bacanje topovskih, ubacivanje baklji itd. Još je gore jer se radi o evropskoj tekmi, gdje su kazne rigorozne i imali smo sreću pa smo onakvu kaznu dobili, jer smo glat mogli zaraditi suspenziju i poselamiti se s Evropom na godinu dana. Taman kad smo blizu tog koeficijenta..Lecler je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:56Pa dobro ja mislim da svaki klub na svijetu ima publiku koja gleda utakmice i onu koja skače i navija. Nismo mi to izmislili. Pregrube su tvoje riječi da nekog nazivaš majmunom zato što se ne ponaša onako kako bi ti volio nije to u redu. Gledaj ti utakmicu niko ti ne brani ali ako neko voli da skače šta tebe briga. Toga je uvijek bilo i uvijek će biti. Širom svijeta.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:46Nemoj pisati to, eto @zlo da ih brani. Kako lik uleti vazda kad se oni spomenu, fantazija.
Ja nisam bio u mogućnosti biti u Zenici protiv Batea, na kraju mi je bilo i žao i drago. Žao zbog momaka koji su na terenu odigrali dobro i fajtali se, a drago što nisam zbog svog onog ološa i šljama koji se nakupio. I ne mislim samo ovo ja, već mi je najmanje desetero ljudi pričalo kako su zgroženi bili i kako su im svi psovali. Petero njih je čak djecu povelo, 8-9 godina djeca. I onda dođe neki frljavi moron i priča mi o ljubavi nekakvoj. Kad si mangup, onda bodri klub grlom i dlanovima, a ne nabijaj kazne svom Klubu.
Ali, džaba je pričati balavurdiji i personama koji imaju veći broj cipela od IQ-a. Naravno, opet da kažem da ima tu i normalnih momaka, ali njih je sve manje i manje, na prste se mogu nabrojati.
Škori svaka čast i svima koji razmišljaju tako, da je više takvih mozgova, svima bi bilo bolje. Ali daj ti papku da se on kurci po tribini i glumi nekog fanatika. Ne mogu da vjerujem da neko ide na tribinu da pravi nered i majmuna od sebe, umjesto da uživa u tekmi i prati igru. Ja to nikad neću skontati.. Valjda pubertet i hormoni udarili, pa i svakakve supstance.
Tako je bilo i s Atalantom.. Ebote život rizikuješ nekom ozbiljne povrede, nešto što će mu ostati urezano do kraja života u sjećanju, neka trauma nešto ili još gore nekog napraviti defektom i šta onda? Tako nešto kad se desi, nema povratka i onda uvijek priča krene što se nije djelovalo preventivno. Nije se jednom dešavalo da nekog odnesu s tribine zbog ozbiljnih povreda, onda sluh je u opasnosti itd. Znači, radi se o životnim stvarima, nije to igra.
Jel teško doći na utakmicu i skakati, urlati, pjevati, podržati dlanovima i grlima i otići kao gospodin? Ako jeste, onda ja ne znam.