FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo da je bar u ove dvije uzeti 4 boda ,malo vremena da se Sinan spremi,Blažević završi papire,garo malo uigra;zec oporavi eto i širine kad skontas
I onda prodje sezona ne dodje ni crnac, ermin odigra 2,5 utskmice a Ramovic 2,5...
Onda pocetak sljedece sezone, jovo na novooo.
Onda pocetak sljedece sezone, jovo na novooo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kakav si to insajderiguita je napisao/la: ↑18 feb 2020, 12:55Pošto stalno kritikujem ovdje insajdere i ljutim se što se barata sa imenima dok još nije sve završeno.Evo i od mene jedna.Spremite se za Kapitalca u napadu, ali baš kapitalca.Stranac .Toliko od mene.Kad bude sve završeno objavit ću ostalo.
Bit će Zeljo Šampion.

Znaci nisi mislio na Ajayi ?pored njega još jedanAdmir74 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:27Kakav si to insajderiguita je napisao/la: ↑18 feb 2020, 12:55Pošto stalno kritikujem ovdje insajdere i ljutim se što se barata sa imenima dok još nije sve završeno.Evo i od mene jedna.Spremite se za Kapitalca u napadu, ali baš kapitalca.Stranac .Toliko od mene.Kad bude sve završeno objavit ću ostalo.
Bit će Zeljo Šampion.Baci bar asocijaciju
![]()
-
- Kontakt:
Kad bi Dobrila trebao sarnuti? 

Ako dodje ovaj Ajadzi, to nam je onda 4. stranac. Taj kapitalac stranac nam je onda visak jer samo 4 mogu biti u protokolu. 5 je vec luksuz...
Je li 3 stranca sa Blazevicem imamo ili jos ga ne racunaju? Mislio sam da malo vise nasih nema drzavljanstvo BiH.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A niko ne priča kojom brzinom Čović završi Šulenti papire za onu dvojicu iz Dinama što su na posudbi!
Frajer nije ni deset dana ovde,pa zahtjev dok ode do ministarstva traje 15 dana,sjećam se kad smo onda za Lendrića predali,čekalo se par mjeseci.
Frajer nije ni deset dana ovde,pa zahtjev dok ode do ministarstva traje 15 dana,sjećam se kad smo onda za Lendrića predali,čekalo se par mjeseci.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Veca
Blazevic Joavnovic Ikic Pavic
Alispahic Dado
Ayayi Stila Veselinovic
Lendric
Titula aBd !!!
Selam svima
Alispahic Dado
Ayayi Stila Veselinovic
Lendric
Titula aBd !!!
Selam svima

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ermin nista?bistrikboy je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:28Veca
Alispahic Dado
Ayayi Stila Veselinovic
Lendric
Titula aBd !!!
Selam svima![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne treba ga na silu forsirati momak ima ozbiljan zdravstveni problem i ocekujem da ce igrati ovu polusezonu po pola sata ili poluvrijeme i da ce tako se konacno oporaviti aBdMamlaz je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:57Ermin nista?bistrikboy je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:28Veca
Alispahic Dado
Ayayi Stila Veselinovic
Lendric
Titula aBd !!!
Selam svima![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobro nam se vratio.bistrikboy je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:28Veca
Alispahic Dado
Ayayi Stila Veselinovic
Lendric
Titula aBd !!!
Selam svima![]()

Jel ovo ljozee doveo starog moderatora da me pokusaju svrgnut 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo te Ayayi moze spasiti