FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 19 feb 2020, 16:17

Vidim na furali se psovati liku koji je retardiran II ima mozak na nivou djeteta od 10 godina...

A ovdje je o upravi i tjeraju iste pr i poceo cinni se napajpiri sa svojim procentima ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 feb 2020, 16:35

Pitar6785 je napisao/la:
19 feb 2020, 05:50
Sudit i presudit na kraju sezone sto se tice uprave..

Sto se BETA tice onde su HZ najveci krivci jer onaj idiot sto je bacio baklju dobio je opravdanje i cak neku zastitu od onog sa ograde sa megafona i onih par okonjeg. Onda je onaj drugi zapalio drzo baklju 10-15 sekundi kad je vidio vodze sute nebiju onog sto je prvi bacio onda je i on bacio.

Jer i da je samo baklja zapaljena pa i nekako al ubacanje u teten je pogreska i taj navijac je zamene neprijatelj kluba veci nego parmakovsli zlatkovic bekic

Hz su tu podbacile trebali su polomit onog tipa, ako se pali protiv zelje veleza radi prestiza pa cak i protiv ubica radi vedrana ok al u evropi i ovih ekipa ale radnik tc zvjezda itd ekipe koje nemaju nijednog navijaca neznam razlog

PROCITAJTE OVAJ POST 2X , SAMO CE VAM SE KAZATI KOJIM PRAVCEM TREBAJU ICI SVI NAVIJACI .
Nemojte misljenje ovog covjeka podcjenjivati . Mozda nije lingvista , ali ima i te kako dobar rezon .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 19 feb 2020, 16:36

AngelDiMaria je napisao/la:
19 feb 2020, 15:53
Historicar je napisao/la:
19 feb 2020, 15:18
Jadnimi je napisao/la:
19 feb 2020, 14:35

U svome mandatu nije donio nikakav napredak. Normalno je da odlazi.
Akademija je osnova razvoja Kluba, i svi oni koji nedovoljno pridonose njenom razvoju, trebaju ustupiti mjesta onim koji će rad/rezultate Akademije, podići na veći nivo.
:kafa:
Jel istina, da je Šarić jedno vrijeme radio kao kondicioni trener, nakod odlaska Jelaškovića ? Nadam se da je ovo šala.
Neki Šarić je bio, ne znam je li ovaj.
Ne mogu nigdje da nadjem slike sa priprema sa husrefom, on je tog i postavio nakon jeleskovica.

AKo je to taj, #jedanpojedan
To je taj isti Dževad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 feb 2020, 16:40

**** od Kaleta,ljubi ga brat,covjek je bolestan,a na sve to nema novca,vec mu raja daje pare i od toga zivi..
**** njega,mogli bi mi nekoga stranca viditi u akademiji :) ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 19 feb 2020, 16:47

AlfredNobel je napisao/la:
19 feb 2020, 14:56
slika

Vratite gospodina
slika

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 feb 2020, 16:52

Jadnimi je napisao/la:
19 feb 2020, 14:35

U svome mandatu nije donio nikakav napredak. Normalno je da odlazi.
Akademija je osnova razvoja Kluba, i svi oni koji nedovoljno pridonose njenom razvoju, trebaju ustupiti mjesta onim koji će rad/rezultate Akademije, podići na veći nivo.
:kafa:
Jel istina, da je Šarić jedno vrijeme radio kao kondicioni trener, nakod odlaska Jelaškovića ? Nadam se da je ovo šala.
Ne mogu nigdje da nadjem slike sa priprema sa husrefom, on je tog i postavio nakon jeleskovica.

Evo, Zip kaže da je Dzevad Saric radio kao kondicioni trener kod Husrefa.Dakle, Kešoljub je otjerao, jednog od najboljih kondicionih trenera u regionu, a na njegovo mjesto postavio direktora akademije :( Vjerovatno je Sariću mogao naređivati, njegov bezobrazluk, kod Jelaškovića, nije mogao proci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 feb 2020, 16:55

Samozdravlje je napisao/la:
19 feb 2020, 16:35
Pitar6785 je napisao/la:

Sto se BETA tice onde su HZ najveci krivci jer onaj idiot sto je bacio baklju dobio je opravdanje i cak neku zastitu od onog sa ograde sa megafona i onih par okonjeg. Onda je onaj drugi zapalio drzo baklju 10-15 sekundi kad je vidio vodze sute nebiju onog sto je prvi bacio onda je i on bacio.

Jer i da je samo baklja zapaljena pa i nekako al ubacanje u teten je pogreska i taj navijac je zamene neprijatelj kluba veci nego parmakovsli zlatkovic bekic

Hz su tu podbacile trebali su polomit onog tipa, ako se pali protiv zelje veleza radi prestiza pa cak i protiv ubica radi vedrana ok al u evropi i ovih ekipa ale radnik tc zvjezda itd ekipe koje nemaju nijednog navijaca neznam razlog

PROCITAJTE OVAJ POST 2X , SAMO CE VAM SE KAZATI KOJIM PRAVCEM TREBAJU ICI SVI NAVIJACI .
Nemojte misljenje ovog covjeka podcjenjivati . Mozda nije lingvista , ali ima i te kako dobar rezon .
Ja samo znam da nam baklje nista nece donijeti, samo mogu stetu nanijeti. Kada su u Zenici zapaljene i ubacene na teren, cijeli zapad je im zvizdao. Neki ljudi sto su bili do mene su cak i krenuli da se obracunaju sa tim momcima. Vise od pola tribine je napustilo utakmicu. Takodje i mi bez obzira sto smo toliki put presli da bi gledali utakmicu.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 19 feb 2020, 17:08

fks74 je napisao/la:
19 feb 2020, 16:55
19 feb 2020, 16:35
Pitar6785 je napisao/la:

Ja samo znam da nam baklje nista nece donijeti, samo mogu stetu nanijeti. Kada su u Zenici zapaljene i ubacene na teren, cijeli zapad je im zvizdao. Neki ljudi sto su bili do mene su cak i krenuli da se obracunaju sa tim momcima. Vise od pola tribine je napustilo utakmicu. Takodje i mi bez obzira sto smo toliki put presli da bi gledali utakmicu.
Vise od pola tribine tu noc dolazi samo kada su tako vece tekme ,a ako je daleko Zenica sta je onda za one koji su u bjelorusiju isli ,naivne mlade dosle jednom u godini da se uslikaju pa im baklje pokvarise stimung.
Evropejci pratite englesku ligu ,Legijini navijaci zapale tu istu noc cjelu tribinu pa ih ne izbacise ljudi uzivali u takvom stimungu sta ce poljaci seljadija.
I nisu im zamisli zvizdali vlastiti navijaci moraju doci to od vas da nauce.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 19 feb 2020, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 feb 2020, 17:08

Nije vise od pola, al hajde.
Dosta je ljudi tada izaslo, ali veliki broj njih razocaran rezultatom. Jer su vecinom rezultat - derbi navijaci.
Sta se desilo poslije toga, i novog pocetak utakmice?
Podrska je bila jos jaca i nabrijanija. Sto se dijelom prenijelo i na teren, gdje je Bate bio izdominiran na terenu tada.

Pregledaj snimak ako mi ne vjeruje. Posto si ocito napustio tribinu.

Da rezimiram. Podrzavam baklje jer su sastavni dio subkulture ultrasa. ALI baklje za navijaciki bitne utakmice i koje imaju taj neki navijacki prestiz i sl. Za paljenje baklji u Evropi nisam, izuzev da to bude bas neki navijaci bitan okrsaj. Da sada ne elaboriram.

Kako god okrenes, spustite, svi, loptu. Nije ni priblizno toliko dramaticno i lose, koliko pojedinci potenciraju i pokusavaju predstaviti.
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 feb 2020, 17:12

@MortemHz imam jedan prijedlog .
Neka svak pise ono sto misli o Upravi i Husrefu (naravno bez vrijedjanja i psovki ) i to do petka 21.02. do 00. 00 . sati i poslije toga brisi svaki post koji
vrijedja ili se sukobljava sa misljenjem drugacijih . Do kada Ti odluci , nisi po meni nekom majka nekom maceha i neka tako ostane .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 feb 2020, 17:16

19 feb 2020, 01:03
Nema tog koji za sebe smatra da je navijac FKS i da radi nesto u korist stete kluba . Treba izaci na kafu , pivu i trpiti podbadanja onih sa memli strane .
Nece komsije pitati jesi li za Upravu ili protiv . Kad kazes . "Ma neka smo izgubili , ja sam protiv Uprave " , e tek si tada nayebao .
----- 13 pobjeda i 1 remi i pravac VV .

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 feb 2020, 17:18

19 feb 2020, 17:12
@MortemHz imam jedan prijedlog .
Neka svak pise ono sto misli o Upravi i Husrefu (naravno bez vrijedjanja i psovki ) i to do petka 21.02. do 00. 00 . sati i poslije toga brisi svaki post koji
vrijedja ili se sukobljava sa misljenjem drugacijih . Do kada Ti odluci , nisi po meni nekom majka nekom maceha i neka tako ostane .
:thumbup: :thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 feb 2020, 17:49

Hajdeee je napisao/la:
19 feb 2020, 17:08
Nije vise od pola, al hajde.
Dosta je ljudi tada izaslo, ali veliki broj njih razocaran rezultatom. Jer su vecinom rezultat - derbi navijaci.
Sta se desilo poslije toga, i novog pocetak utakmice?
Podrska je bila jos jaca i nabrijanija. Sto se dijelom prenijelo i na teren, gdje je Bate bio izdominiran na terenu tada.

Pregledaj snimak ako mi ne vjeruje. Posto si ocito napustio tribinu.

Da rezimiram. Podrzavam baklje jer su sastavni dio subkulture ultrasa. ALI baklje za navijaciki bitne utakmice i koje imaju taj neki navijacki prestiz i sl. Za paljenje baklji u Evropi nisam, izuzev da to bude bas neki navijaci bitan okrsaj. Da sada ne elaboriram.

Kako god okrenes, spustite, svi, loptu. Nije ni priblizno toliko dramaticno i lose, koliko pojedinci potenciraju i pokusavaju predstaviti.
Da je tako, a nije, izasli bi ljudi na poluvremenu. Nije lijepo ovo od tebe. Ti derbi navijac su presli fin put do Zenice da bi gledali svoj klub. To sto oni ne vide sebe u tom svijetu ultras je licno stajaliste i nije ok da se neko proziva na taj način. Ljudi su otisli jer su bili razi arani divljastvom. Tacka. Ono sebi ozbiljna grupa ne smije dopustiti. Tacka.

Ma nema, da nisu napravili prekid mi bi 5 primili. Kako da ne. Star je sljedeca... Niko nema pravo Almiru, amri, Milanu, Dejanu da go ori kakav je navijac i kakvu podrsku pruza. Posebno ne tribina koja ima prosjek od recimo 600 ljudi a na gostovanjima zna biti 50 - 100-300... Dakle i sa te tribine 50% ljudi nije u tom svijetu svako gostovanje i sl. I s toga ne mozes dizati parole i omalozavati druge tribine. Uzz to, licno znam s istoka ekipu od 20 30 momaka koji su na 90 % gostovanja. Jedna od njih je iz Kiseljaka. Jedna je ovdje moja mahala njih 7-8... Stariji momci..

Isto tako ne smije se nazivati sva raja sa sjevera isto jer to nije tako. Niti ce kad biti. Na zalost, uvijek je bilo navedenih na toj tribini ali je to tako svugdje u svijetu. Međutim odluke grupe moraju biti iznad inteligencije uprave, istoka i zapada, a ne da odluke budu na nivou kaleta Gospodara vremena.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 feb 2020, 18:00

Ma bilo je planirano da se zapali, i zapalilo se koliko toliko...

Da nije bilo planirano, sigurno nebi navijaci okrenuli ledja prema terenu iskakali i navijali dok su se topovki bacali i zapalilo tih 5 baklji il kolko vec.... Furku su svoju ispostovali, kad su "gostovali" u zenicu...
Al svako svog konja "brani" ...

No, svako ima pravo na misljenje... A ja cu biti mćna stadionu u subotu da kazem i skandiram sta mislim...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 feb 2020, 18:15

Mene samo zanima jesmo li u skorije vrijeme doveli u akademiju mladog igraca(sa kvalitetom)???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 feb 2020, 18:17

ledesma je napisao/la:
19 feb 2020, 18:15
Mene samo zanima jesmo li u skorije vrijeme doveli u akademiju mladog igraca(sa kvalitetom)???
JOK nismo :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 19 feb 2020, 18:19

MortemHz je napisao/la:
19 feb 2020, 11:17
@robertkosar, kritika ok ali nemoj provocirati naše navijače, svi navijamo za isti klub i to vrlo dobro znaš.
Pa taj kaze da nije slavio duplu,sta onda ocekivati od takvog tipa.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 feb 2020, 18:20

19 feb 2020, 16:52

Evo, Zip kaže da je Dzevad Saric radio kao kondicioni trener kod Husrefa.Dakle, Kešoljub je otjerao, jednog od najboljih kondicionih trenera u regionu, a na njegovo mjesto postavio direktora akademije :( Vjerovatno je Sariću mogao naređivati, njegov bezobrazluk, kod Jelaškovića, nije mogao proci.
:damn: :damn: :damn: :damn:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 feb 2020, 18:29

Pantelija je napisao/la:
19 feb 2020, 16:17
Vidim na furali se psovati liku koji je retardiran II ima mozak na nivou djeteta od 10 godina...

A ovdje je o upravi i tjeraju iste pr i poceo cinni se napajpiri sa svojim procentima ;)
Ako si u onoj grupi, sve ti je jasno. Ono ti je ogledalo tribine. Muka je citati onakve gluposti i psovke i vidjeti onakvo razmisljanje. Samo sam tu u grupi da vidim do koje mjere ce da idu. A inace bi davno napustio zbog raznoraznih gadosti gluposti itd.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 19 feb 2020, 18:31

Otkud da obicni trener moze nekoga smijeniti,a nekoga drugog postaviti?zar nije prica bila do sad da je onako kako Nam kaze? Mozda je husref bio i trener i Nam i direktorica i skupstina itd....ma da onako je kako Zip kaze nema dalje 🤛

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], hase73, johntravolta123, juka55, OzmoodPinglewood, Proximic i 50 gostiju.