A ovdje je o upravi i tjeraju iste pr i poceo cinni se napajpiri sa svojim procentima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 05:50Sudit i presudit na kraju sezone sto se tice uprave..
Sto se BETA tice onde su HZ najveci krivci jer onaj idiot sto je bacio baklju dobio je opravdanje i cak neku zastitu od onog sa ograde sa megafona i onih par okonjeg. Onda je onaj drugi zapalio drzo baklju 10-15 sekundi kad je vidio vodze sute nebiju onog sto je prvi bacio onda je i on bacio.
Jer i da je samo baklja zapaljena pa i nekako al ubacanje u teten je pogreska i taj navijac je zamene neprijatelj kluba veci nego parmakovsli zlatkovic bekic
Hz su tu podbacile trebali su polomit onog tipa, ako se pali protiv zelje veleza radi prestiza pa cak i protiv ubica radi vedrana ok al u evropi i ovih ekipa ale radnik tc zvjezda itd ekipe koje nemaju nijednog navijaca neznam razlog
To je taj isti DževadAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:53Neki Šarić je bio, ne znam je li ovaj.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:18Jel istina, da je Šarić jedno vrijeme radio kao kondicioni trener, nakod odlaska Jelaškovića ? Nadam se da je ovo šala.
Ne mogu nigdje da nadjem slike sa priprema sa husrefom, on je tog i postavio nakon jeleskovica.
AKo je to taj, #jedanpojedan
Evo, Zip kaže da je Dzevad Saric radio kao kondicioni trener kod Husrefa.Dakle, Kešoljub je otjerao, jednog od najboljih kondicionih trenera u regionu, a na njegovo mjesto postavio direktora akademijeAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:53Neki Šarić je bio, ne znam je li ovaj.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:18Jel istina, da je Šarić jedno vrijeme radio kao kondicioni trener, nakod odlaska Jelaškovića ? Nadam se da je ovo šala.
Ne mogu nigdje da nadjem slike sa priprema sa husrefom, on je tog i postavio nakon jeleskovica.
AKo je to taj, #jedanpojedan
Ja samo znam da nam baklje nista nece donijeti, samo mogu stetu nanijeti. Kada su u Zenici zapaljene i ubacene na teren, cijeli zapad je im zvizdao. Neki ljudi sto su bili do mene su cak i krenuli da se obracunaju sa tim momcima. Vise od pola tribine je napustilo utakmicu. Takodje i mi bez obzira sto smo toliki put presli da bi gledali utakmicu.Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:35Pitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 05:50Sudit i presudit na kraju sezone sto se tice uprave..
Sto se BETA tice onde su HZ najveci krivci jer onaj idiot sto je bacio baklju dobio je opravdanje i cak neku zastitu od onog sa ograde sa megafona i onih par okonjeg. Onda je onaj drugi zapalio drzo baklju 10-15 sekundi kad je vidio vodze sute nebiju onog sto je prvi bacio onda je i on bacio.
Jer i da je samo baklja zapaljena pa i nekako al ubacanje u teten je pogreska i taj navijac je zamene neprijatelj kluba veci nego parmakovsli zlatkovic bekic
Hz su tu podbacile trebali su polomit onog tipa, ako se pali protiv zelje veleza radi prestiza pa cak i protiv ubica radi vedrana ok al u evropi i ovih ekipa ale radnik tc zvjezda itd ekipe koje nemaju nijednog navijaca neznam razlog
PROCITAJTE OVAJ POST 2X , SAMO CE VAM SE KAZATI KOJIM PRAVCEM TREBAJU ICI SVI NAVIJACI .
Nemojte misljenje ovog covjeka podcjenjivati . Mozda nije lingvista , ali ima i te kako dobar rezon .
Vise od pola tribine tu noc dolazi samo kada su tako vece tekme ,a ako je daleko Zenica sta je onda za one koji su u bjelorusiju isli ,naivne mlade dosle jednom u godini da se uslikaju pa im baklje pokvarise stimung.fks74 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:55Ja samo znam da nam baklje nista nece donijeti, samo mogu stetu nanijeti. Kada su u Zenici zapaljene i ubacene na teren, cijeli zapad je im zvizdao. Neki ljudi sto su bili do mene su cak i krenuli da se obracunaju sa tim momcima. Vise od pola tribine je napustilo utakmicu. Takodje i mi bez obzira sto smo toliki put presli da bi gledali utakmicu.Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:35Pitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 05:50Sudit i presudit na kraju sezone sto se tice uprave..
PROCITAJTE OVAJ POST 2X , SAMO CE VAM SE KAZATI KOJIM PRAVCEM TREBAJU ICI SVI NAVIJACI .
Nemojte misljenje ovog covjeka podcjenjivati . Mozda nije lingvista , ali ima i te kako dobar rezon .
Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 01:03Nema tog koji za sebe smatra da je navijac FKS i da radi nesto u korist stete kluba . Treba izaci na kafu , pivu i trpiti podbadanja onih sa memli strane .
Nece komsije pitati jesi li za Upravu ili protiv . Kad kazes . "Ma neka smo izgubili , ja sam protiv Uprave " , e tek si tada nayebao .
----- 13 pobjeda i 1 remi i pravac VV .
Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 17:12@MortemHz imam jedan prijedlog .
Neka svak pise ono sto misli o Upravi i Husrefu (naravno bez vrijedjanja i psovki ) i to do petka 21.02. do 00. 00 . sati i poslije toga brisi svaki post koji
vrijedja ili se sukobljava sa misljenjem drugacijih . Do kada Ti odluci , nisi po meni nekom majka nekom maceha i neka tako ostane .
Da je tako, a nije, izasli bi ljudi na poluvremenu. Nije lijepo ovo od tebe. Ti derbi navijac su presli fin put do Zenice da bi gledali svoj klub. To sto oni ne vide sebe u tom svijetu ultras je licno stajaliste i nije ok da se neko proziva na taj način. Ljudi su otisli jer su bili razi arani divljastvom. Tacka. Ono sebi ozbiljna grupa ne smije dopustiti. Tacka.Hajdeee je napisao/la: ↑19 feb 2020, 17:08Nije vise od pola, al hajde.
Dosta je ljudi tada izaslo, ali veliki broj njih razocaran rezultatom. Jer su vecinom rezultat - derbi navijaci.
Sta se desilo poslije toga, i novog pocetak utakmice?
Podrska je bila jos jaca i nabrijanija. Sto se dijelom prenijelo i na teren, gdje je Bate bio izdominiran na terenu tada.
Pregledaj snimak ako mi ne vjeruje. Posto si ocito napustio tribinu.
Da rezimiram. Podrzavam baklje jer su sastavni dio subkulture ultrasa. ALI baklje za navijaciki bitne utakmice i koje imaju taj neki navijacki prestiz i sl. Za paljenje baklji u Evropi nisam, izuzev da to bude bas neki navijaci bitan okrsaj. Da sada ne elaboriram.
Kako god okrenes, spustite, svi, loptu. Nije ni priblizno toliko dramaticno i lose, koliko pojedinci potenciraju i pokusavaju predstaviti.
Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:52Evo, Zip kaže da je Dzevad Saric radio kao kondicioni trener kod Husrefa.Dakle, Kešoljub je otjerao, jednog od najboljih kondicionih trenera u regionu, a na njegovo mjesto postavio direktora akademijeAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:53Neki Šarić je bio, ne znam je li ovaj.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:18
Jel istina, da je Šarić jedno vrijeme radio kao kondicioni trener, nakod odlaska Jelaškovića ? Nadam se da je ovo šala.
AKo je to taj, #jedanpojedanVjerovatno je Sariću mogao naređivati, njegov bezobrazluk, kod Jelaškovića, nije mogao proci.
Ako si u onoj grupi, sve ti je jasno. Ono ti je ogledalo tribine. Muka je citati onakve gluposti i psovke i vidjeti onakvo razmisljanje. Samo sam tu u grupi da vidim do koje mjere ce da idu. A inace bi davno napustio zbog raznoraznih gadosti gluposti itd.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], hase73, johntravolta123, juka55, OzmoodPinglewood, Proximic i 50 gostiju.