Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ee dok još nije ponoć da vam/ nam čestitam Dan državnosti a evo i jedan pjesmica
[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- legenda reala
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Ma uvijek su prenosili ,ima da prenose a rekli su da će prenositi kad je počela sezona a ja sam ovo skijanje više volio dok su dominirali Janica ,Herminator,Eberharter njihovim odlaskom više nemam nekog favorita ali redovno gledam
A za skokove slično kao i za skijanje odlaskom Janea,Hanevalda ,slabom formom Shmita ,više to nije isto ,a novogodišnju obavezno pratim
ja kad sam počinjao pratiti skijanje oni su bili na vrhuncu ,sad ovi novi mi nisu zanimljiviisti slučaj jedino me nekad zaintrigira Kasai (ne znam jel on ove godine završio karijeru ) i onaj Happonen čisto jer je Finac i nekako me asocira na Ahonena i ekipni skokovi a što se tiče alpskog skijanja glavni su mi uvijek bili Norvežani čak i kad sam zimi se skijao (skličure
) sam furao Lasse Kjus-a,K Aamodta,Myhre-a ..
ne znam za Kasai ,ma on će skakti dok je živ
a kakva je prije konkurencija bila
Ahonen,Harada,Funaki,Hanevald,Goldberger,Helvart ,Widhelcel,Ljokelsoj,Peterka .Zonta,Okabe,i Kasai,Shmith,Hautemaki,Malys koji se još takmiče ,ovo sadašnje se ne može porediti sad ima pet kvalitetnih skakača koji mogu pobijediti a prije bilo 15
ista situacija je bila i sa alpskim skijanjem ,nabrojaću neke skijaše i skijašice koje su dominirali početkom ovog stoljeća
Žene:Janica,Person,Gečel,Dorfmaister,Ertl,Nef,Poutijajnen,bilo je zanimljivije nego sad sad imamo samo Lindsi i Mariu
Muškarci:Herminator,Eberharter,Amoth,Kjus,Miler,Valhofer,Raih,Ralvs,Palander,Kostelić,ne mogu svi da mi naumpadnu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U dijeli Sarajeva gdje sam ja nema , a na sjeveru ima..Devil je napisao/la:Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
joj čujte ovog hita.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
kod nas nema ni kiše ni snijega ,ipak smo mi mediteranDevil je napisao/la:Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.
jesi ikad prolazio kroz Goražde,reko non stop prolaze auta Beogradskih registracija ljeti pogotovo kad idu na more
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
MI imamo more zato nam nije hladno oni ne znaju kakav je to osjecaj .legenda reala je napisao/la:kod nas nema ni kiše ni snijega ,ipak smo mi mediteranDevil je napisao/la:Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.![]()
jesi ikad prolazio kroz Goražde,reko non stop prolaze auta Beogradskih registracija ljeti pogotovo kad idu na more
Our religion is not for business !
Nisam nikada ja idem proverenim putem kuda godinama prolazim standardno Romanija,Zvornik,Loznica,Sabac,BG,mada govori mi ujak letos da bi mozda i brze stigao da se spustim autoputem prema Hrvatskoj pa se odvojim prema Brckom i onda ovamo mada to meni nesta duze deluje.legenda reala je napisao/la:kod nas nema ni kiše ni snijega ,ipak smo mi mediteranDevil je napisao/la:Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Prolaziš jelde Višegrad,Ustipraču na onoj raskrsnici skreneš za Goražde i eto te za 20 minuta,RogaticuDevil je napisao/la:Nisam nikada ja idem proverenim putem kuda godinama prolazim standardno Romanija,Zvornik,Loznica,Sabac,BG,mada govori mi ujak letos da bi mozda i brze stigao da se spustim autoputem prema Hrvatskoj pa se odvojim prema Brckom i onda ovamo mada to meni nesta duze deluje.legenda reala je napisao/la:kod nas nema ni kiše ni snijega ,ipak smo mi mediteranDevil je napisao/la:Imal' snega kod nas samo sto nije 3 stepena a kisa lije kao iz kabla.![]()
Ne idem tuda,napisao sam ti kuda idem.Mada isao sam jednom na Zlatibor iz Sarajeva preko Visegrada.
- legenda reala
- Kontakt:
ma kontam ,nego ti reče Romanija ,pa ja reko ti ideš ovim putem prema Romaniji ,Devil je napisao/la:Ne idem tuda,napisao sam ti kuda idem.Mada isao sam jednom na Zlatibor iz Sarajeva preko Visegrada.
Šta se ovdje dešava dok mene nema 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Samo se ti drži te rute, ujko nema pojma.Devil je napisao/la: Nisam nikada ja idem proverenim putem kuda godinama prolazim standardno Romanija,Zvornik,Loznica,Sabac,BG,mada govori mi ujak letos da bi mozda i brze stigao da se spustim autoputem prema Hrvatskoj pa se odvojim prema Brckom i onda ovamo mada to meni nesta duze deluje.
Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
ma ništa vodiš ubjedljivo tamo na glasanjuGunnerS je napisao/la:Šta se ovdje dešava dok mene nema
Sto,delis moje misljenje da je duza?geronimo je napisao/la:Samo se ti drži te rute, ujko nema pojma.Devil je napisao/la: Nisam nikada ja idem proverenim putem kuda godinama prolazim standardno Romanija,Zvornik,Loznica,Sabac,BG,mada govori mi ujak letos da bi mozda i brze stigao da se spustim autoputem prema Hrvatskoj pa se odvojim prema Brckom i onda ovamo mada to meni nesta duze deluje.
Ovako mi je vremenski do 5 sati,zavisi od saobracaja.
Kad će preliminarni glasovilegenda reala je napisao/la:ma ništa vodiš ubjedljivo tamo na glasanjuGunnerS je napisao/la:Šta se ovdje dešava dok mene nema
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Fk Formula.zer0 je napisao/la:Za koga bi ja mogao da navijam sta mislite ? predlozite neki klub
- legenda reala
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Kad će preliminarni glasovilegenda reala je napisao/la:ma ništa vodiš ubjedljivo tamo na glasanjuGunnerS je napisao/la:Šta se ovdje dešava dok mene nema![]()
![]()
prvi preliminarni rezultati noćas u 2 sata ,sve jasnije bi trebalo biti u 12:00
zero navijaj za Zvezdu sa Devilom
ja svoje prebrojo imam 19 glasova ,mogo bi u kantonalnu skupštinu ako ništa ,paušal 1500KM ja zadovoljan ,četri godine
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 nov 2010, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK BH Fanaticos ,takmice se u prvoj ligi,dosli su do polufinala kupazer0 je napisao/la:Za koga bi ja mogao da navijam sta mislite ? predlozite neki klub
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!