Ma Aquaman zeli ostati u Juventusu,sam je reko...kakav Liverpool,jos ako ne udju u LP..prodace oni njega i za manje pare...ovo je samo pritisak da Juve mozda pozuri sa ponudom
Samo da ne bude povreda i da igra u kontinuitetu...a jasno je gdje ce igrat narednih sezona aBd
Jos bitnije je da ce biti spreman za Viloe,sam je to izjavio danas

.
Znaci iduci mec sa Violama iz Firence igramo,gledo sam ih par puta ove sezone..i to derbye sa Romom i Milanom,gdje su uz malo srece mogli ostati i neporazeni...pogotovo protiv Milana...imali su dosta sansi.
S jedne strane dokaz koliko su kvalitetni i opasni,a s druge strane..sto je meni jos draze, ako smijem reci...dokaz da i Milan nije bas toliko superioran.Kao sto kolega Tony rece,inace on je vrlo realan..ima i milan dosta slabosti al Ibra je tu i to je zasad prednost
Da se vratim utakmici sa Fiorentinom,mec ce suditi Valeri.Tezak mec izuzetno a isto tako i vrlo vazan...pametno i hrabro kao i zadnjih 10-tak kola...i pobjeda aBd.Ne smijemo previse srljat,Fiorentina ima takve igrace koji ce svaku nasu gresku kazniti i toga se pomalo pribojavam...jer vec smo u nekoj ozbiljnijoj seriji gdje smo dosta dobro igrali,pa nedo Bog da se desi neki pad...a ovake ekipe kao Fiorentina su "najpogodnije" za to...vrlo su opasni i imaju izvanredne individualce..al ja se nadam najboljem,uz maximalno zalaganje i prisup nasih igraca.
Inace,u 1/8 finala Italijanskog kupa,Juve ce igrati sa Cataniom,koja je veceras savladala Bresciu sa 5-1
Mislim da smo i prosle godine s njima igrali u istoj fazi i slavili sa 3-0....koliko se sjecam,a obicno se dobro sjecam svega vezanog za Juve.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★