zato je u argeti iz hadžića, menpromu, madiju, trivas-u, ovako, brajloviću... sve samo prvoklasno meso

recimo, juneću paštetu ovako, crveni pokopac, ni kerovi neće da jedu

genocid paštetama, odavno ništa bolje nisam čuo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nemoj na miroljuba petrovića, udarat će te lokalne vehabijesljivo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:23Jeste i našli lika na osnovu koga bazirate stavove, lik ala Miroljub Petrović. I drugo, njegovi stavovi nisu stav većine, ni ublizu. Dokad će se stav pojedinca, ukoliko nije predstavnik većine u narodu, smatrati kao stav naroda. Ko je taj lik i za šta se on zalaže? Ima šaku pristalica i ko on nešto zastupa.
Postavio sam ovaj video da se malo ljudi nasmiju jer je ovaj lik zatucan, a ne da se neki stavovi naroda na osnovu njega donesu.sljivo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:23Jeste i našli lika na osnovu koga bazirate stavove, lik ala Miroljub Petrović. I drugo, njegovi stavovi nisu stav većine, ni ublizu. Dokad će se stav pojedinca, ukoliko nije predstavnik većine u narodu, smatrati kao stav naroda. Ko je taj lik i za šta se on zalaže? Ima šaku pristalica i ko on nešto zastupa.
Ja samo Tulumović pridirem s bijelim lukom.alan_kardec je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:06![]()
zato je u argeti iz hadžića, menpromu, madiju, trivas-u, ovako, brajloviću... sve samo prvoklasno meso![]()
recimo, juneću paštetu ovako, crveni pokopac, ni kerovi neće da jedu![]()
genocid paštetama, odavno ništa bolje nisam čuo, srbi mitomani
![]()
Ja bas volim tu crvenu pastetu, nekako me podsjeca na djetinjstvo i onaj jeftini bijeli hljeb na koji se mazalaHeller je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:40Ja samo Tulumović pridirem s bijelim lukom.alan_kardec je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:06![]()
zato je u argeti iz hadžića, menpromu, madiju, trivas-u, ovako, brajloviću... sve samo prvoklasno meso![]()
recimo, juneću paštetu ovako, crveni pokopac, ni kerovi neće da jedu![]()
genocid paštetama, odavno ništa bolje nisam čuo, srbi mitomani
![]()
nzm mislimo li na isti proizvod i nzm kakva je ta pašteta bila prije, al znam da je ovako juneća sa crvenim poklopcem užas užasa. Msm da je ovako još jedino prodaje vojsci.
Zato što meso od tog domaćina iste te mesnice kupe i ono obično ide za Tursku, tj izvoz.dscile je napisao/la: ↑20 feb 2020, 11:07Ovaj lik je izgleda lud totalno, ali je pogodio poentu da bismo trebali forsirati domace. Ne ono po svaku cijenu, ali makar ono sto znas da je kvalitetno i da mu je cijena odgovarajuca.
Sto se tice uvoza mesa, dobro se zna da ove velike firme uvoze meso koje je staro godinama iz Brazila, Argentine i drugih zemalja Juzne Amerike. Nekako im je isplativije kupiti cijelog bika koji ce doci u vidu kocke lede brodom iz Brazila, nego od nekog domacina koji ih uzgaja par kilometara od klaonice. I onda em sto na trziste plasiras proizvod koji je losijeg kvaliteta, em sto slabis domacu proizvodnju.
Jeste to je ta, prije je poklopac bio zelene boje a sad je crven i da, vojska je redovno dobija za svoje obrokealan_kardec je napisao/la: ↑20 feb 2020, 12:02ne vidim da je neko generalizovao i na osnovu ovog retarda izvlačio bilo kakve zaključke o čitavom jednom narodu, što se, recimo, ovdje dešava uvijek kad se postavljaju klipovi Jovana Deretića, fosila kojeg ni njegovi ukućani ne uzimaju za ozbiljno.
nzm mislimo li na isti proizvod i nzm kakva je ta pašteta bila prije, al znam da je ovako juneća sa crvenim poklopcem užas užasa. Msm da je ovako još jedino prodaje vojsci.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bhfanatic14 i 5 gostiju.