da, to sam upravo skonto, marsej 250 pet puta jači
thiem je imao nekih problema, vidjećemo šta će biti dalje .. vjerovatno ide na broj 3
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
da, to sam upravo skonto, marsej 250 pet puta jači
Nije to tako jednostavno. Treba platiti licencu. Ako su ovi u Riu platili, ništa im ne možeš dok traje ugovor. A i kad istekne pitanje je ima li netko drugi da je voljan platiti potreban iznos za taj rang s obzirom da za taj rang treba osigurati poveći nagradni fond.
Neka ga sto dalje ove godine
navodno kad je ulazio u prostorije turnira pošao da otvori neka vrata a njih otvorio u tom trenutku neko sa druge strane i zaždio ga drito u koljeno
Šta piše?darker10 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:30https://www.watson.ch/sport/tennis/9030 ... -auf-novak
A cudilo me kad je neki dan opleo samo po Nadalu.Evo ga sad malo i po Federeru![]()
Pa za Federera da je ljubomoran na Nolu i njegove uspjehe jos otkad je ovaj prakticno stupio na scenu i onda je nastavio sa pricom kako je Nolo dobrica i kad pobjedjuje i kad gubi, da uvijek cestita protivnicima i prizna im da su bolji, a zavrsio je naravno sa pricom da ce Nolo bez sumnje postat goat u naredne 2,3 godinebombaysaphire je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:21Šta piše?darker10 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:30https://www.watson.ch/sport/tennis/9030 ... -auf-novak
A cudilo me kad je neki dan opleo samo po Nadalu.Evo ga sad malo i po Federeru![]()
Ma ostat ce u top 10 i vjerovatno ce onim vimbldonskim nacinom odredjivanja nosilaca opet bit treci il cetvrti nosilac obzirom da su svi ovi sto ce bit ispred njega krs na travi u zadnje 3 godine
Pa mozda cak i drugi nosioc, prvi ce sig biti Novak, vjerovatno ce se Rafa opet buniti na odredjivanje nosioca
Ma jok.Da je odmah iza Nadala onda bi ga sigurno stavili kao drugog nosioca ,jer je imao bolje rezultate tamo zadnjih godina.Ovako ce bit prenisko rangiran,al ce ga svakako tutnut ispred Thiema,Mede,Cicija i slicnih koji su dosad bili nikakvi na travi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.