FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 20 feb 2020, 16:07

TeaM87 je napisao/la:
20 feb 2020, 15:44
kerimatomic1921 je napisao/la:
20 feb 2020, 15:39
KANA je napisao/la:
20 feb 2020, 15:29

Bruda ,evo ja sam ispao Amarovac a nikad ni jednu upravu od poslije rata nisam vise podrzao nego proslu :crazy: nikad ni jednu ruzni rijec nisam rekao ,sve jednu akciju ispostovao,davao svoje pare, Durgo i Storme koliko su se trudili da neke stvari uspjiu su me natjerali da idem po firmi i skupljam pare i onda dodje smjena uprave i skontas da nista nije onako kako se predstavljalo -
Ja sam ispao amarovac jer sam budala, tamo napravio profil sa svojim pravim mailom. I dan danas kompanija koja se bavi provjerom identiteta tamo spomene moje pravo ime, cisto da me oblate iz samo njima poznatih razloga. To sto sam tamo se logovao da napisem istinu kad su baljezgali da je navijac sa zapada prsovo mrtve nasem igracu, a niej jer sam bio tu. I ispljuju me najstrasnije. Ko god se tamo javio da pokusa ispricati istinu, zavrsio je kao i ja. A ne znaju da sam od usta odvaj'o i za proslu i za pretproslu upravu i za svaku cu u buducnosti, jer to je Zeljo. A opet ja uvijek kazem, ja se ne stidim nicega, ako neko ima problema sa mnom slobodno se uvijek moze javiti i pitati me sve sto ga interesuje jer su tamo objavili sve moje podatke. Ispadnes neprijatelj kluba jer smatras da klub nije isao u pravom pravcu, znaci izneses samo ono sto ti licno mislis. Hej, moderatori gledaju mailove i adrese i tako nalaze puno ime i prezime. Ali nisu oni krivi kriv sam ja sto toliko volim klub i sto nista ne krijem. njima na dusu, jer do dan danas me nije niko zaustavio na ulici i pitao hej brate pa sta je problem, sto podrzavas ove a sto ove ne podrzavas. U sustini mi podrzavamo Zelju, a oni jednu upravu. I ja i masa raje ovdje se stavlja na lomacu samo zato sto volimo kult imena Zeljeznicar i svakoga ko je clan nase zajednice. Uprava ce biti 100000 i sve i jedna ce proci, a ime i ljubav prema Zeljeznicaru nikada ne blijedi.
ista situacija sa mnom,stavio levat e-mail sa imenom i prezimenom pa onda kad sam poceo podrzavati Amara odjednom danan zna ko sam a kao on je tu obicni clan koji nema veze sa administracijom,cirkus zivi.Zato opet upozoravam raju,pazite sta pisete tamo,sve prate
Pa to se zna odavno, da traze preko e-mailova sve "neprijatelje"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 feb 2020, 16:08

20 feb 2020, 16:01
Krajnje je vrijeme da mi kao navijaci dodjemo sebi, suzbijemo redove i konacno krenemo naprijed. Imamo toliko neprijatelja nastrojenih protiv nas a mi gubimo vrijeme hvatajuci za vratove jedni druge. Apsurd i nonsens. Kao sto sam i prije odvajao od usta za klub, tako sam i ove godine i tako cu i svake sljedece dok ne umrem. To je razlika izmedju mene i njih. Ko god da je predsjednik, trener, sekretar,i ja mislim da je to jedino sto se pika i da je to jedino sto je vrijedno.
Tako je :bih: :bih:
FKŽ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 feb 2020, 16:09

slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 feb 2020, 16:09

MocMahale444 je napisao/la:
20 feb 2020, 15:58
Radmilo87 je napisao/la:
20 feb 2020, 15:52
MocMahale444 je napisao/la:
20 feb 2020, 15:49

Nedjelju :kafa:
Na Srpskom je nedelja :kafa:
Srbenda hrasno :kafa:
Samo ti ošini po prašini. S 3 prsta od obraza cista.
Koji dejavu... :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 feb 2020, 16:09

20 feb 2020, 16:01
Krajnje je vrijeme da mi kao navijaci dodjemo sebi, suzbijemo redove i konacno krenemo naprijed. Imamo toliko neprijatelja nastrojenih protiv nas a mi gubimo vrijeme hvatajuci za vratove jedni druge. Apsurd i nonsens. Kao sto sam i prije odvajao od usta za klub, tako sam i ove godine i tako cu i svake sljedece dok ne umrem. To je razlika izmedju mene i njih. Ko god da je predsjednik, trener, sekretar,i ja mislim da je to jedino sto se pika i da je to jedino sto je vrijedno.
Ma rezultati na terenu donose mir realno, ako uzmemo titulu na kraju sezone vjerujem da će se skroz minimizrati ta priča o podjeli na "dva korpusa".

Mene više "brine" mada u suštini ne želim da se opterećujem sa tim, kakva će atmosfera među rajom biti ukoliko ne uzmemo titulu na kraju sezone.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 feb 2020, 16:10

Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu, te će svi fudbaleri konkurisati izuzev kartoniranog Veselinovića i od ranije povrijeđenog Zeca. Ekipa Plavih će sutra u jutarnjim satima otputovati u Etno selo Stanišići gdje će boraviti i trenirati do subotnje utakmice. Medijima će se prije odlaska obratiti šef struke Amar Osim i prvotimac Damir Sadiković.

Eto Pave, eto Zaima, eto ludila :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 20 feb 2020, 16:12

Volio bi da se prestane sa bakljama, jedna nas kosta koju hiljadu kazne kod saveza a ne neke vece bakljade. A usput da olaksamo klubu barem malo sa finansijama.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 20 feb 2020, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 feb 2020, 16:13

Vala ovaj krov je ispao beton, nema dalje - nek' prica ko sta hoce. Pravi engleski stadion devetesetih i dvijehiljaditih - romantika!

@braco, titula nam je veliki teret na ledjima, i mene je tacno strah reakcije ukoliko ne prodjemo prvi kroz cilj. Plakat cu ako je ne uzmemo ali ja cu sa jos vecim žarom docekati sljedecu sezonu. Eto takva reakcija treba biti a ne da sve pocnemo tjerati u 3 lijepe i pozivati na bojkot.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 feb 2020, 16:14

irfo je napisao/la:
20 feb 2020, 16:07
TeaM87 je napisao/la:

Ja sam ispao amarovac jer sam budala, tamo napravio profil sa svojim pravim mailom. I dan danas kompanija koja se bavi provjerom identiteta tamo spomene moje pravo ime, cisto da me oblate iz samo njima poznatih razloga. To sto sam tamo se logovao da napisem istinu kad su baljezgali da je navijac sa zapada prsovo mrtve nasem igracu, a niej jer sam bio tu. I ispljuju me najstrasnije. Ko god se tamo javio da pokusa ispricati istinu, zavrsio je kao i ja. A ne znaju da sam od usta odvaj'o i za proslu i za pretproslu upravu i za svaku cu u buducnosti, jer to je Zeljo. A opet ja uvijek kazem, ja se ne stidim nicega, ako neko ima problema sa mnom slobodno se uvijek moze javiti i pitati me sve sto ga interesuje jer su tamo objavili sve moje podatke. Ispadnes neprijatelj kluba jer smatras da klub nije isao u pravom pravcu, znaci izneses samo ono sto ti licno mislis. Hej, moderatori gledaju mailove i adrese i tako nalaze puno ime i prezime. Ali nisu oni krivi kriv sam ja sto toliko volim klub i sto nista ne krijem. njima na dusu, jer do dan danas me nije niko zaustavio na ulici i pitao hej brate pa sta je problem, sto podrzavas ove a sto ove ne podrzavas. U sustini mi podrzavamo Zelju, a oni jednu upravu. I ja i masa raje ovdje se stavlja na lomacu samo zato sto volimo kult imena Zeljeznicar i svakoga ko je clan nase zajednice. Uprava ce biti 100000 i sve i jedna ce proci, a ime i ljubav prema Zeljeznicaru nikada ne blijedi.
ista situacija sa mnom,stavio levat e-mail sa imenom i prezimenom pa onda kad sam poceo podrzavati Amara odjednom danan zna ko sam a kao on je tu obicni clan koji nema veze sa administracijom,cirkus zivi.Zato opet upozoravam raju,pazite sta pisete tamo,sve prate
Neprijatelji su samo oni koji su slabi i postavljaju nepotrebna pitanja. Kao na primjer: Treba li se ovo uknjiziti? :D

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 20 feb 2020, 16:15

irfo je napisao/la:
20 feb 2020, 16:07
TeaM87 je napisao/la:

Zato i raja zna vecinu moderatora, gdje zive, sta studiraju, da li su im otkljucani instagram profili itd :kafa: Pa nek stisnu mudonje da nekog prozovu imenom i prezimenom. Balavurdija obicna !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 feb 2020, 16:15

irfo je napisao/la:
20 feb 2020, 16:09
slika

Spojili ono na sredini :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 feb 2020, 16:16

20 feb 2020, 16:13
Vala ovaj krov je ispao beton, nema dalje - nek' prica ko sta hoce. Pravi engleski stadion devetesetih i dvijehiljaditih - romantika!

@braco, titula nam je veliki teret na ledjima, i mene je tacno strah reakcije ukoliko ne prodjemo prvi kroz cilj. Plakat cu ako je ne uzmemo ali ja cu sa jos vecim žarom docekati sljedecu sezonu. Eto takva reakcija treba biti a ne da sve pocnemo tjerati u 3 lijepe i pozivati na bojkot.
Tako je :salut: :salut:
Realno ljepsi su svi ti raniji engleski stadioni nego ove nove arene koje se prave na isti kalup

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 feb 2020, 16:16

20 feb 2020, 16:13

Ma kakav bojkot, pa kad nisam bojkotovo nikog zbog svih onih šokova u posljednje 4 godine onda... :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 feb 2020, 16:21

znaci svi u ekipi osim veselog i ermina.

veca
sinisa,aco,aco,pavic,
dado,mesa,stilic
ramovic,lendric, zaim

krsic,ikic,sehic,stanic (krilo i bek),jamak,bojo,mustafa,subasic

trenutno je zajebana situacija jer nemamo puno napadackih opcija na klupi za ovu tekmu, tako da prvih 11 moraju, jednostavno moraju odraditi lavovski dio posla
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 20 feb 2020, 16:23, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 feb 2020, 16:22

Machak je napisao/la:
20 feb 2020, 16:12
Volio bi da se prestane sa bakljama, jedna nas kosta koju hiljadu kazne kod saveza a ne neke vece bakljade. A usput da olaksamo klubu barem malo sa finansijama.
Ko smije priznati da je palio baklju na Grbavici ili u gostima?

Ja nisam, jer se bojim oprzitcuse.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 feb 2020, 16:23

Alispahić i Ramović su jedan žuti karton udaljeni do suspenzije. Da li bi možda bilo "pametno" ako bi se možda očistili od kartona pa da preskoče Zvijezdu?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 feb 2020, 16:24

braco je napisao/la:
20 feb 2020, 16:23
Alispahić i Ramović su jedan žuti karton udaljeni do suspenzije. Da li bi možda bilo "pametno" ako bi se možda očistili od kartona pa da preskoče Zvijezdu?
Ramovic ako bude igro, mozes kucu ulozit da ce dobit karton

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 feb 2020, 16:25

Divota,, još ako tri bobe legnu u Bijeljini, uz Blaževića i Ajayia, i gratis tog napadača, ma haos :kafa:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 feb 2020, 16:26

irfo je napisao/la:
20 feb 2020, 16:24
braco je napisao/la:
20 feb 2020, 16:23
Ramovic ako bude igro, mozes kucu ulozit da ce dobit karton
Znači igrat će :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 feb 2020, 16:37

irfo je napisao/la:
20 feb 2020, 16:09
slika

Eto inspektora sa teme o rekonstrukciji stadiona..."a ZaŠtO jE sTrAgA sAmO dO pOlA zAvRšEnO, nEćE vAljDa TaKo i OsTaTi, KaD sE vEć RaDi NeK sE rAdI kAkO tReBa"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11, supervizor i 44 gosta.