Meni je vala gore to što se nebo ne vidi više. Po tome znaš kakvi su amateri ovo radili. Fuj, pošto obraz?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Dragan Petrovic sudi u Bijeljini. Amare salji juniore!
Pa Amar ga je i dogovorio da sudisamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:50Dragan Petrovic sudi u Bijeljini. Amare salji juniore!

-
- Kontakt:
Kako vidim da granata sada padne u Sarajevo, ti bi se pitao ko nas ovo napada.Mamlaz je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:51Pa Amar ga je i dogovorio da sudisamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:50Dragan Petrovic sudi u Bijeljini. Amare salji juniore!![]()
Opet se bumovi najavljuju a taman fine teme krenulesamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:55Kako vidim da granata sada padne u Sarajevo, ti bi se pitao ko nas ovo napada.Mamlaz je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:51Pa Amar ga je i dogovorio da sudisamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:50Dragan Petrovic sudi u Bijeljini. Amare salji juniore!![]()

Joj slike

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
U pitanju je banjalucki sudija iz FSRS. Borac direktni konkurent. Ovo je Bosna i Hercegovina.
Nevidim sanse za bodovima nama.
Oj svaka cast, ovo se cekalo, hoce li biti mogucnost da se prave lige i to? Da mi sa ovog podforuma igramo zajednoadmin je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:59Igrajte nas Fantasy Premijer lige BiH
viewtopic.php?f=3&t=14922

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pohvale za Fantasy i na ideju.. samo su cijene igraca kriminalne
Ima opcija da se kreira privatna liga, pa posalje raji kod...irfo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:18Oj svaka cast, ovo se cekalo, hoce li biti mogucnost da se prave lige i to? Da mi sa ovog podforuma igramo zajednoadmin je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:59Igrajte nas Fantasy Premijer lige BiH
viewtopic.php?f=3&t=14922![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Stavis bekove iz nase lige, 0 asistencija 

Brate dragi na kraju recenice sam jos stavio isamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:08U pitanju je banjalucki sudija iz FSRS. Borac direktni konkurent. Ovo je Bosna i Hercegovina.Mamlaz je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:00Opet se bumovi najavljuju a taman fine teme krenulesamoposmatram je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:55
Kako vidim da granata sada padne u Sarajevo, ti bi se pitao ko nas ovo napada.![]()
Nevidim sanse za bodovima nama.

Kako si me uzeo za ozbiljno, meni je Zeljo vazda favorit i samo pobjedu mogu ocekivati. Sudije i sudjenje davno izlizana tema
Kad kliknem na pozovi prijatelja pojavi se ovoinsider je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:21Ima opcija da se kreira privatna liga, pa posalje raji kod...irfo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:18Oj svaka cast, ovo se cekalo, hoce li biti mogucnost da se prave lige i to? Da mi sa ovog podforuma igramo zajednoadmin je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:59Igrajte nas Fantasy Premijer lige BiH

Naravno, probajteirfo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 18:18Oj svaka cast, ovo se cekalo, hoce li biti mogucnost da se prave lige i to? Da mi sa ovog podforuma igramo zajednoadmin je napisao/la: ↑20 feb 2020, 17:59Igrajte nas Fantasy Premijer lige BiH
Otvorit cu nam temu posebnu za fantasy da imamo, i ligu napraviti, da mozete i napisati imena tamo ako neko se ne zove isto na forumu da znamo ko je
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, perodeformero i 48 gostiju.