lakse bi ti bilo da si je kupio ondahammers je napisao/la:I ja sam pravio historiju sa West Hamom al' dok sam ponavljao utakmiceMinistaR je napisao/la:Ja sa Milanom pravim historiju. Sad ću napraviti screen formacije.hammers je napisao/la:Ne sluti molim te![]()
evo sedmi sat sad ce kako se skida![]()
A'e kakav je Albertazi jel jos wonderkid ?
@Gunneru ma dvije i po gige igrica a 1 mb download konekcija, ne moze bolje jbg
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Chat
Za zivot cijeli!
Ma kupio mi je jaran juce i uz'o ja od njega da instaliram kad ruska verzija puna bagova 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Znam jarane i ja sam skinuo je, da ne bude zabune FM 2011 sam skinuo
, al za jedno 2-3 sata
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e yebaji je onda, moram se i ja nakaniti il da skinem il da kupimhammers je napisao/la:Ma kupio mi je jaran juce i uz'o ja od njega da instaliram kad ruska verzija puna bagova
laku noc do sutra, ministre ne mogu te cekati dok postavis taj screenshot, pospan sam ubi me glavobolja
Za zivot cijeli!
@Gunneru jel sa Arsenalom igras uvijek?
@ManijaČe laku noc
@ManijaČe laku noc
Skoro uvjek, nekad se okušam sa slabijim timom, da vidim mogul' išta, al me izritira i napustim i vratim se starom dobrom Arsenalu 
Lahku noć svima, vrijeme je za spavanje
Lahku noć svima, vrijeme je za spavanje
Pametno
Ja uvijek uzimam slabije timove, nekako mi je dosta zanimljive voditi manje klubove.
3% a'e jos malo aaaaaaaaaa
Ja uvijek uzimam slabije timove, nekako mi je dosta zanimljive voditi manje klubove.
Sta znaci seeding
Napunilo mi se 100% ali i dalje nesto skida 
Seeding ti znaci slanje tih tzv. seedova na server kako bi onom ko ce skidati taj fajl kasnije bilo brze. Tj. komotno mozes prekinuti to, jer skinuo si taj fajl, jedino ako ti cejf i ako imas vremena seed-ovati i pomagati drugima 
To qme hvala 
Hammers, pretpostavljam da si prekinuo i da nemaš snage pomagati drugima?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Naravno da sam prekinuo
Nego de ti budi drug i pomozi mi
Sad cu ti poslati pp oko cega je problem 
Nego de ti budi drug i pomozi mi
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro jutro svima!
Ajd ako neko igra sisteme na kladionici, nek preporuči koji sistem je po njemu najbolji, koji sistem on igra i koliko uplaćuje, pošto sam laik za sisteme, a našao sam nekih masu parova za koje mislim da ću pogoditi.
Unaprijed zahvalan.
Ajd ako neko igra sisteme na kladionici, nek preporuči koji sistem je po njemu najbolji, koji sistem on igra i koliko uplaćuje, pošto sam laik za sisteme, a našao sam nekih masu parova za koje mislim da ću pogoditi.
Unaprijed zahvalan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobro jutro, to si tek ustao ili? Što se sistema tiče, fakat nemam sad snage, jedva oči držim otvorene.alan_kardec je napisao/la:Dobro jutro svima!
Ajd ako neko igra sisteme na kladionici, nek preporuči koji sistem je po njemu najbolji, koji sistem on igra i koliko uplaćuje, pošto sam laik za sisteme, a našao sam nekih masu parova za koje mislim da ću pogoditi.![]()
Unaprijed zahvalan.
No, evo malo, pa pročitaj.
http://www.oklade.net/kladjenje/sistemsko-kladjenje
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- alan_kardec
- Kontakt:
Nisam ni spavao, a moram ustati u 10.
Hvala.
Hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
3 / 6 x 5-6 markicaalan_kardec je napisao/la:Dobro jutro svima!
Ajd ako neko igra sisteme na kladionici, nek preporuči koji sistem je po njemu najbolji, koji sistem on igra i koliko uplaćuje, pošto sam laik za sisteme, a našao sam nekih masu parova za koje mislim da ću pogoditi.![]()
Unaprijed zahvalan.
Nije zanimljivo igrat sa velikim klubovima budzet par miliona ako si dobar manager sve osvojis a ovako kad krenes iz engleske zadnje lige pa dodjes do prve tad znas da si dobar managerhammers je napisao/la:Pametno![]()
Ja uvijek uzimam slabije timove, nekako mi je dosta zanimljive voditi manje klubove.![]()
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Contro il calcio moderno !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, iskreno, igram često sisteme, ali ne znam koliko će ti se moji svidjeti.alan_kardec je napisao/la:Dobro jutro svima!
Unaprijed zahvalan.
Igram 5/15 ili 6/15, al' bez fikseva. U razradu stavljam poluvrijeme/kraj(dakako, ne igramo samo 1/1 ili 2/2, već sve moguće kombinacije). Uplatim između 2-4 marke, jer su isplate svakako velike.
Eh, ako ćeš za nešto sigurniju varijantu(po meni najbolja, moram priznati), onda je to sistem 5/10. Eh, zavisi od uplate šta bi trebao igrati u fixu, ali recimo da je uplata nekih 5-8 KM, onda stavi ukupni koeficijent fix parova na 10(više ti ne treba). U razradi nemoj igrati kvote manje od 1.8 i u slučaju 6 pogođenih, već ćeš imati oko 60-70 KM. Sve dalje je veliki, preveliki plus.
Vikendom igram i jedan "smiješni" sistem. Naime, igram bezvezne fixeve, a u razradi polijepim 9 hendikepa X(dakle, da će domaćini u tim utakmicama dobiti sa jednim golom razlike). Taj sistem ide obično na 3 markice(
Nadam se da sam ti barem malo pomogao.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 26 nov 2010, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog, hajd ti razradi još onih na kladi što si rekao, šta ovdje švrljaš, imaš ti i posla

Sta mislite,hocel biti rata izmedju Sjeverne i Juzne Koreje ?? Ja sam sve vise ubjedjen da hoce,iako to ne zelim.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Uprava, Wilshere10 i 2 gosta.