Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Ma ne yebe njega veganstvo, iako mu sigurno i ne pomaze. Njega yebe cinjenica da covjek nije koncentriran samo na fudbal, nego mu je fudbal postao iskljucivo posao, a socijalne mreze i moda ono sto voli i zeli. To ce bit sve veci problem sa ovim narastajima, koji su prije uzeli dzojstik u ruke, nego sutnuli fudbalsku loptu.
Meni je fascinantno koliko njega ljudi ( svi mimo ovog foruma) visoko cijene. Razumijem sa socijalne strane, ljevicarski retardi obozavaju likove poput njega. Šta vide u njemu kao u fudbaleru, to mi nije jasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Chelsea izgubio, ima prostora za samaranje u ligi jos uvijek
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Je li valj'o qrcu ovaj Burton što nam ga Maminjo uze?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Veznjak, bio kapiten U23 tima, ovr sezone 13 utakmica 5 golova, Emery ga dosta hvalio vodio ga na turneju pred pocetak ove sezone, decko bio nelos, a sad bas da sam ga pratio i nisam
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Medicinski odjel kaže:
Mari spreman za utakmice.
Ezil propušta Grčku zbog privatnih razloga.
Toreira nije otputovao sa ekipom zbog bolesti. Ako mu bude bolje danas, otputovati će sam.
Soareš i Tirni do kraja februara u punom pogonu sa ekipom.
Mari spreman za utakmice.
Ezil propušta Grčku zbog privatnih razloga.
Toreira nije otputovao sa ekipom zbog bolesti. Ako mu bude bolje danas, otputovati će sam.
Soareš i Tirni do kraja februara u punom pogonu sa ekipom.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Ozilu treba supruga da se porodi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Mustafi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Vise mi lici kao formacija s 3 branica, jer mi je nelogicno vidjeti Mustafija na beku.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Willock je grozan, ne znam oćel bit šta ikad od njega, ali ovo što prikazuje od onog meča sa Liverpoolom je sramotno
Ubise nas ljudi 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kakva majstorija Marinelija, i kakvo blamiranje Lakazeta
Pa majku ti yebem sebicnu
Balogun je na klupi jel tako?
Učinilo mi se, ovaj mali Balogun je dobar, trpa mali u onim mladjim redovno po tri gola, nije doputovao u Grčku večeras
Učinilo mi se, ovaj mali Balogun je dobar, trpa mali u onim mladjim redovno po tri gola, nije doputovao u Grčku večeras
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 20 feb 2020, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Wilock nije nesto ali za Ozila je Fabregas licno...
Lacazette pao totalno qrcu za uvo. Jbte doveo se na nivo Shamakha. Lord je bio bolji strelac, o popularnom "Panjudu" da ne pricamo.
Lacazette pao totalno qrcu za uvo. Jbte doveo se na nivo Shamakha. Lord je bio bolji strelac, o popularnom "Panjudu" da ne pricamo.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakva tragedija su Xhaka i Čupo na sredini, em su spori ko puževi, em obojica su maloumni za bilo kakvo postavljanje
- feniksptica
- Kontakt:
Bek nam Sokratis. Uzmes cips i neko pice i lagano sjedes i gledas. Nemas se sta nervirat kad to vidis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
garant AMN zakuho sa Artetom cim ne igra desnog beka, a igrao je dobro ne znam sta se desilo
Xhaka majstor za kornere
Xhaka majstor za kornere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.