Nisam upratio da je negdje dokazano kako su Visci namjestili onakvu statistiku, na osnovu cega ces onda pozvati igraca? Koga onda umjesto njega? Vidis li ti kakav nam je roster, trenutno je tragedija da se Visca ne pozove, a sam Visca u reprezentaciji nije jak, ali nemas izbora.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:09Sta je to Visca pokazao u reprezentaciji cime zasluzuje da bude na spisku?
Klupske uspjehe u Turskoj ne racunam jer igra za rezimski klub kojem je namjesteno da bude u vrhu.
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
DD
Ko?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:30Ima najbolju ekipu i domaci teren i prvi je favorit.

Šta koji **** odgovarajte ovom lišaju gore.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
because...Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:30Ima najbolju ekipu i domaci teren i prvi je favorit.
Sto niko ne odgovori na pitanje, a sve vrsni znalci kad je presipanje iz supljeg u prazno?
Post je postao/la Wandelanoite, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa nece da odgovore na pitanje. Jedini si ti skonto, ostale prosjecne Bosnje to ne mogu.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:30Ima najbolju ekipu i domaci teren i prvi je favorit.
Sto niko ne odgovori na pitanje, a sve vrsni znalci kad je presipanje iz supljeg u prazno?
Al evo ja cu odgovoriti,
Erdo je razlog, prijetio igracima iz drugih timova da se sklone kad Visca trci. Tako da VIsca moze zabiti gol ili asistirati.
E to je sad proslo i van Turske, Erdo umjeso prste, Visca je njegov igrac.
tamo u Turskoj imaju jednu novu vrstu magneta, koja privlaci zrak u lopti kad Visca puca na gol, al jgb prosjecni Bosnjo to nemere skontati.
Erdo skonto magnet za zrak u lopti, nije to mala stvar
Jeste pisalo u havazusvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2020, 20:47ŽELJINA ŠKOLA
EDIN VIŠĆA
Kad je prelazio iz Želje u Istanbul
Obestecenje je bilo 450 000 €
GOLEM SI ŽELJO

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cinjenica je da je Visca top 5 igraca BiH. Zato i jesmo 49-i u svijetu. To je citava poenta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kontrasviju
- Kontakt:
Al' zato bi ga glavni forumski stručnjak iz neke bh. vukoyebine izostavio sa spiska jer on je siguran i ima svoje izvore da Višća igra u namještenoj režimskoj ligi u kojoj babo Erdogan naredi da se prvih 30 kola pušta Basaksehiru kako bi oni bili u vrhu a onda u zadnja 4 kola naredi Basaksehiru da izgubi 10 bodova prednosti kako bi Galata ili neko sličan osvojio.

1921
To su idiotske teorije zavjere međutim, kvalitet turske lige je problematičan u najmanju ruku.kontrasviju je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:45Al' zato bi ga glavni forumski stručnjak iz neke bh. vukoyebine izostavio sa spiska jer on je siguran i ima svoje izvore da Višća igra u namještenoj režimskoj ligi u kojoj babo Erdogan naredi da se prvih 30 kola pušta Basaksehiru kako bi oni bili u vrhu a onda u zadnja 4 kola naredi Basaksehiru da izgubi 10 bodova prednosti kako bi Galata ili neko sličan osvojio.![]()
Glavni problem kojeg ja imam s Višćom su njegove igre u reprezentaciji, koje su u najboljem slučaj prosječne.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 20 feb 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Opet niko da odgovori na prosto pitanje? Tako je to kad se udje u raspravu sa kurcicima iz Sarajeva.
Hakan Sukur je sam rekao da je prvenstvo u Turskoj namjesteno sto se da primjetiti ko prati tu ligu.
Visca je najgori igrac BiH i igrac koji nije pruzio nijednu dobru partiju osim Izraela u reprezentaciji i ne zasluzuje da se nadje na spisku ni po kom osnovu.

Hakan Sukur je sam rekao da je prvenstvo u Turskoj namjesteno sto se da primjetiti ko prati tu ligu.
Visca je najgori igrac BiH i igrac koji nije pruzio nijednu dobru partiju osim Izraela u reprezentaciji i ne zasluzuje da se nadje na spisku ni po kom osnovu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma slažem se ja s tim, apsolutno. Ne mogu se porediti njegove igre u klubu i u reprezentaciji. Najbolji je igrač turske lige godinama a u reprezentaciji je upravo prosječan, ponekad zna bljesnuti a i očajan biti.JonSnow je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:49To su idiotske teorije zavjere međutim, kvalitet turske lige je problematična ih najmanju ruku.kontrasviju je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:45Al' zato bi ga glavni forumski stručnjak iz neke bh. vukoyebine izostavio sa spiska jer on je siguran i ima svoje izvore da Višća igra u namještenoj režimskoj ligi u kojoj babo Erdogan naredi da se prvih 30 kola pušta Basaksehiru kako bi oni bili u vrhu a onda u zadnja 4 kola naredi Basaksehiru da izgubi 10 bodova prednosti kako bi Galata ili neko sličan osvojio.![]()
Glavni problem kojeg ja imam s Višćom su njegove igre u reprezentaciji, koje su u najboljem slučaj prosječne.
Ali kada se Višća kritikuje, neka se kritikuje argumentirano i sa razlogom, a ne kao što ti kažeš, idiotskim teorijama zavjere.
1921
-
- Kontakt:
Ne sramoti se, najskuplja smo reprezentacija baraza i kad se na to doda domaci teren koji je velika prednost dodjes na to da je BiH prvi favorit daleko.Zra je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:43Ko?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:30Ima najbolju ekipu i domaci teren i prvi je favorit.
![]()
![]()
MES QUE UN CLUB!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam dugo u okolini brkica bio i dosta njih je potvrdilo ovu teoriju zavjere.
Naravno to nije cinjenica ali cudno je da vec nekoliko sezona Basaksehir prespava na prvom mjestu kako bi izgubio titulu zadnjih 4-5 kola.
Bez obzira, kvalitet Turske lige je jako slab i Visca zaista briljira u toj ligi ali u kontekstu reprezentacije pruza ispod prosjecne partije.
Samo da naglasim, Basak je politicki klub i jako je omrazen medju Brkicama, isti slucaj i sa Kasimpasom.
Naravno to nije cinjenica ali cudno je da vec nekoliko sezona Basaksehir prespava na prvom mjestu kako bi izgubio titulu zadnjih 4-5 kola.
Bez obzira, kvalitet Turske lige je jako slab i Visca zaista briljira u toj ligi ali u kontekstu reprezentacije pruza ispod prosjecne partije.
Samo da naglasim, Basak je politicki klub i jako je omrazen medju Brkicama, isti slucaj i sa Kasimpasom.
⚜️~⚜️~⚜️
- kontrasviju
- Kontakt:
Nema potrebe za izmišljanjem, Basaksehir je samo prošle godine ušao u zadnjih 5 kola kao prvoplasirani, u svakoj sezoni prije nisu imali nikakvu prednost.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:58Ja sam dugo u okolini brkica bio i dosta njih je potvrdilo ovu teoriju zavjere.
1921
Visca nije sad neki igrac. Igra na poziciji gdje mi nemamo dosta opcija.
Sto se tice repke, Visca u 50 utakmica ima 10 golova i 8 asistencija.
Npr Izet u 27 utakmica ima 6 golova i JEDNU (1) asistenciju.
Mozda je ovo dovoljan razlog za ispod projesne Bosnje.
Sto se tice repke, Visca u 50 utakmica ima 10 golova i 8 asistencija.
Npr Izet u 27 utakmica ima 6 golova i JEDNU (1) asistenciju.
Mozda je ovo dovoljan razlog za ispod projesne Bosnje.
-
- Kontakt:
Basak ti je klub koji je usko vezan za partiju, na celu je Goksel Gumusdag naski receno uhljeb koji je ozenjen kcerkom brata od Emine Erdogan (Sultanove zene). Partijski klub koji dozivio rapidan uspon jer je partija na celu, ali koji nikad nece biti prvak jer je tu velika cetvorka koja se reda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:58Ja sam dugo u okolini brkica bio i dosta njih je potvrdilo ovu teoriju zavjere.
Tursko prvenstvo je namjesteno i sve se zna vec prije pocetka nesto kao nasa liga prije par godina.
MES QUE UN CLUB!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobro majstore, nekoliko sezona na pocetku igraju nevjerovatno i predkraj sezone zaredaju remije i poraze.
⚜️~⚜️~⚜️
- kontrasviju
- Kontakt:
Ponovit ću, samo su zadnje sezone u zadnjih čak 10 kola (idem u tvoju korist) ušli kao prvoplasirani. U dvije sezone prije te, jesu završavali blizu prvog mjesta, ali 10 kola prije kraja nisu uopšte bili prvi. Uvjeri se sam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 feb 2020, 23:07Dobro majstore, nekoliko sezona na pocetku igraju nevjerovatno i predkraj sezone zaredaju remije i poraze.
1921
-
- Kontakt:
Kazem da Viscine igre u takvom prvenstvu nisu relevantne nikom normalnom, treba ga gledati kroz reprezentaciju gdje je najgori igrac i od 50+ utakmica nema postene partije.
Od njegovog ulaska u prvih 11 BiH biljezi ocajne rezultate, nije to slucajnost.
Od njegovog ulaska u prvih 11 BiH biljezi ocajne rezultate, nije to slucajnost.
MES QUE UN CLUB!
Sta trosis druze? Kolko ti je godina?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:57Ne sramoti se, najskuplja smo reprezentacija baraza i kad se na to doda domaci teren koji je velika prednost dodjes na to da je BiH prvi favorit daleko.Zra je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:43Ko?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:30Ima najbolju ekipu i domaci teren i prvi je favorit.
![]()
![]()
Citajuci tvojih par zadnjih postova moze se zakljucit da imas neki malo veci poremecaj? Imas zdravstvenu?
Ajmo malo biti realni?