Safet Sušić - Pape

Raz_ba
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Raz_ba » 25 nov 2010, 01:02

Ma zezam se geronimo, nemoj se ljutiti molim te. Stvarno zeza, a vidim raja si ne zloupotrebljavaš poziciju moderatora. Neki bi na tvom mjestu iskoristili položaj i dodijelili žuti karton. Moje poštovanje. Iskreno!
A đe da znam?!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 nov 2010, 01:18

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 386#748386
Za sve strucnjake, mourinje..
Konkurs jos traje :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 25 nov 2010, 07:16

Harry
Pusti ih na miru,vidis cim nezz nesto odgovorit odmah te tjeraju ili vrijedjaju :lol: znam da ce se sad mene uhvatit al sta ces navikao sam,da bez argumenata napadaju :mrgreen:

EDIT: I zaboravio sam reci da ako se tvoje misljenje ne poklapa sa njihovim,odmah si protiv repke i navijas da svaku izgubi :lol:
Evo ovaki su mi forumasi, ali ono bas naj mrzi. Dobio kanacno negdje malo paznje, osjeca se kao vazna karika jer eto neko uvazava njegovo misljenje, on je na jednoj strani pa govori mi i oni, pusti ih, mi smo, oni su. Ko bajagi i on pripada nekom klanu. Boze sta sve danas ne koristi internet. Licno ga znam da je pred utakmicu sa Slovacima, izjavljivao nesto u stilu "ako bude nerjeseno ili pobjedimo ispasce da su ovi drugi u pravu", a sada jos pod EDITOM pokusava da se sam pred sobom opravda. Sto bi ga volio nalemati, vise nego hljeba jesti.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 nov 2010, 09:57

Jbg ako bi ikoga volio vidjeti nakon Papeta onda je to Amar Osim! Ma on je vec legenda trenerska!
Sinoc gledam kako komentarise, 8-) 8-) ma legenda! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 11:46

Saban je napisao/la:
Harry
Pusti ih na miru,vidis cim nezz nesto odgovorit odmah te tjeraju ili vrijedjaju :lol: znam da ce se sad mene uhvatit al sta ces navikao sam,da bez argumenata napadaju :mrgreen:

EDIT: I zaboravio sam reci da ako se tvoje misljenje ne poklapa sa njihovim,odmah si protiv repke i navijas da svaku izgubi :lol:
Evo ovaki su mi forumasi, ali ono bas naj mrzi. Dobio kanacno negdje malo paznje, osjeca se kao vazna karika jer eto neko uvazava njegovo misljenje, on je na jednoj strani pa govori mi i oni, pusti ih, mi smo, oni su. Ko bajagi i on pripada nekom klanu. Boze sta sve danas ne koristi internet. Licno ga znam da je pred utakmicu sa Slovacima, izjavljivao nesto u stilu "ako bude nerjeseno ili pobjedimo ispasce da su ovi drugi u pravu", a sada jos pod EDITOM pokusava da se sam pred sobom opravda. Sto bi ga volio nalemati, vise nego hljeba jesti.
Cuj Sabana :lol: :lol: za ovo zadnje kad god hoces druze moj ;) ako imas toliku zelju,mozemo se naci,ja neam nista protiv :mrgreen: i ti si meni mrzak pa te ne spominjem,nisi vrijedan spominjanja,tako da psst.Ne pripadam ni jednom klanu,pisem sam za sebe,kontas Sabane :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 nov 2010, 11:51

Susicu odlazi :!:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2010, 00:30

harishp posto je tebe oplodio susic sigurno znas neke detalje iz njegove trenerske karijere pa da li bi bio ljubazan da sa nama to podjelis ili bilo tko drugi ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2010, 00:35

MOZAK je napisao/la:Susicu odlazi :!:
Pa sta je ovo bolan, nekako ta slova izgubila farbu i smanjila se najmanje za dvije velicine.
Uskoro ce biti jos manja i transparentna. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2010, 00:51

avenija je napisao/la:harishp posto je tebe oplodio susic sigurno znas neke detalje iz njegove trenerske karijere pa da li bi bio ljubazan da sa nama to podjelis ili bilo tko drugi ?
Naravno ,bit cu ljubazan poput tebe,oplodim ti kotici.Posto taj govor najbolje razumjete.Bez ikakve podjele vec djuture takvima kao tebi i slicnima.To ide uporedo sa trenerskom karijerom i bez.
Eh da ne zaboravim sad ce za koji mjesec tekma repke protiv Rumuna,pa ti hajde na Kamberovica Polje posto su takvi vazda kokuzi za kartu.
I poslije nam mozes tvoje utiske da izneses na forum i sta mislis o daljnem razvoju karijere selektora nakon tekmi.Naravno i ovaj put ljubazno te zamoljavam.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 nov 2010, 04:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2010, 03:43

Da mi Susic ulijeva neko povjerenje,to sigurno nije slucaj,ali ipak je selektor reprezentacije BiH i ja moram navijati da ce on biti uspjesan.Ima stvari koje mi se svidjaju kako radi:poziva mlade igrace,ne dozvoljava novinarima da se "vrte" stalno oko igraca,a nadam se i da ce ustrajati kod slucaja Begovic u tome da se doticni kazni,dosta je vise da se neko ponasa prema reprezentaciji kako mu cejf.Dakle,neke stvari je podigao na visi nivo,i ocito pokusaje da poveca profesionalnost u ekipi.Ali,ono glavno,igra reprezentacije pod njegovim vodstvom je losa.Ili recimo,bila losa do Slovacke.Kada vidim kakve uspjehe postize jedna Engleska sa Capelom,koji zaraduje milione i ima neusporedivo veci fond igraca,ili pak kakva je bila Francuska u eri Domenecha,mogu reci da mi i nismo toliko losi.Ali moglo je bolje,to sigurno.Uglavnom,poenta moga posta je sledece:Ceka nas utakmica protiv Rumunije u Zenici,utakmica u kojoj nam je pobjeda prijeko potrebna,a svima nama je uspjeh reprezentacije glavna zelja,tako da mislim da Safetu svi trebamo pruziti podrsku,jer kritikovanjem na forumu ne mozemo nista promjeniti,a ko zna,mozda Safet i uspije..Uglavnom,Safet Susic je selektor reprezentacije moje drzave,i iako me do sada nije previse uvjerio u svoje trenersko znanje,nemam namjeru vise pisati nista protiv njega,ovo je moj posljedni post ovdje,,barem do zavrsetka utakmice protiv Rumunije..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 26 nov 2010, 03:46

Principatus je napisao/la:
Pa sta je ovo bolan, nekako ta slova izgubila farbu i smanjila se najmanje za dvije velicine.
Uskoro ce biti jos manja i transparentna. :D
Hehehe gdje ga nadje

slika ----> Susicu odlazi -----> Susicu odlazi -------> Susicu odlazi :mrgreen: :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 nov 2010, 08:41

Dylan Dog je napisao/la:Da mi Susic ulijeva neko povjerenje,to sigurno nije slucaj,ali ipak je selektor reprezentacije BiH i ja moram navijati da ce on biti uspjesan.Ima stvari koje mi se svidjaju kako radi:poziva mlade igrace,ne dozvoljava novinarima da se "vrte" stalno oko igraca,a nadam se i da ce ustrajati kod slucaja Begovic u tome da se doticni kazni,dosta je vise da se neko ponasa prema reprezentaciji kako mu cejf.Dakle,neke stvari je podigao na visi nivo,i ocito pokusaje da poveca profesionalnost u ekipi.Ali,ono glavno,igra reprezentacije pod njegovim vodstvom je losa.Ili recimo,bila losa do Slovacke.Kada vidim kakve uspjehe postize jedna Engleska sa Capelom,koji zaraduje milione i ima neusporedivo veci fond igraca,ili pak kakva je bila Francuska u eri Domenecha,mogu reci da mi i nismo toliko losi.Ali moglo je bolje,to sigurno.Uglavnom,poenta moga posta je sledece:Ceka nas utakmica protiv Rumunije u Zenici,utakmica u kojoj nam je pobjeda prijeko potrebna,a svima nama je uspjeh reprezentacije glavna zelja,tako da mislim da Safetu svi trebamo pruziti podrsku,jer kritikovanjem na forumu ne mozemo nista promjeniti,a ko zna,mozda Safet i uspije..Uglavnom,Safet Susic je selektor reprezentacije moje drzave,i iako me do sada nije previse uvjerio u svoje trenersko znanje,nemam namjeru vise pisati nista protiv njega,ovo je moj posljedni post ovdje,,barem do zavrsetka utakmice protiv Rumunije..
Posteno i korektno od tebe! Ovo je jedan poprilicno realan post i drago mi je sto ovako mislis. U vecini stvari s slazemo. ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 nov 2010, 10:42

_dreamer_ je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Da mi Susic ulijeva neko povjerenje,to sigurno nije slucaj,ali ipak je selektor reprezentacije BiH i ja moram navijati da ce on biti uspjesan.Ima stvari koje mi se svidjaju kako radi:poziva mlade igrace,ne dozvoljava novinarima da se "vrte" stalno oko igraca,a nadam se i da ce ustrajati kod slucaja Begovic u tome da se doticni kazni,dosta je vise da se neko ponasa prema reprezentaciji kako mu cejf.Dakle,neke stvari je podigao na visi nivo,i ocito pokusaje da poveca profesionalnost u ekipi.Ali,ono glavno,igra reprezentacije pod njegovim vodstvom je losa.Ili recimo,bila losa do Slovacke.Kada vidim kakve uspjehe postize jedna Engleska sa Capelom,koji zaraduje milione i ima neusporedivo veci fond igraca,ili pak kakva je bila Francuska u eri Domenecha,mogu reci da mi i nismo toliko losi.Ali moglo je bolje,to sigurno.Uglavnom,poenta moga posta je sledece:Ceka nas utakmica protiv Rumunije u Zenici,utakmica u kojoj nam je pobjeda prijeko potrebna,a svima nama je uspjeh reprezentacije glavna zelja,tako da mislim da Safetu svi trebamo pruziti podrsku,jer kritikovanjem na forumu ne mozemo nista promjeniti,a ko zna,mozda Safet i uspije..Uglavnom,Safet Susic je selektor reprezentacije moje drzave,i iako me do sada nije previse uvjerio u svoje trenersko znanje,nemam namjeru vise pisati nista protiv njega,ovo je moj posljedni post ovdje,,barem do zavrsetka utakmice protiv Rumunije..
Posteno i korektno od tebe! Ovo je jedan poprilicno realan post i drago mi je sto ovako mislis. U vecini stvari s slazemo. ;)
Posteno! Pridruzujem se ovakvom razmisljanju i na ovoj temi do poslije utakmice sa Rumunijskom cao! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 11:34

Evo i ovdje ovaj tekst,jer se tice i samog Susica ...

Nikada nogometaši s prostora Tuzlanskog kantona nisu bili toliko marginalizirani kao u doba Safeta Sušića i njegovih saradnika Borčeta Sredojevića, Elvira Baljića i Tomislava Piplice.

Pa,da li je moguće da najmnogoljudnije kanton u Federaciji BiH, u kojem participira najveći broj klubova i koji broji najviše registriranih nogometaša, nema svojih predstavnika u nacionalnoj selekciji sastavljenoj od premijerligaških igrača za utakmicu sa Poljskom 10. decembra u turskoj Antaliji?

Špekuliše sa kako Safet Sušić nije sastavljao spisak, te da je taj posao povjerio Borčetu Sredojeviću. Nakon iščitavanja imena reprezentativnih kandidata jedini objektivni zaključak bi glasio – "Prodali ste se za male pare"!

Ko može ubijediti prosječnopg poznavaoca nogometnih prilika u našoj zemlji da je Velibor Vasilić sa samo četiri odigrane utakmice u jesenjoj polusezoni u boljoj formi od Samira Jogunčića iz Slobode, koji je u 2010. godini pored besprijekorno obavljenih zadataka u defanzivi stigao i da postigne nekoliko sudbonosnih pogodaka za „crveno – crne“. Dal' je uistinu stoperski tandem „Želje“ Vasilić – Kerla, najbolji u Premijer ligi BiH? Znamo kako su se puleni Amara Osima proveli kontra Hapoela. Izraelci su im za 45. minuta "utrpali" pet komada... Valjda neće i Poljaci!?

Primjera poput Vasilića ili Kerle ima u nedogled. Poslije otkaza Vukašina Trivunovića i Steve Nikolića, njihova mjesta, odlukom Borčeta Sredojevića, popunili su Sedin Torlak i Eldin Adilović. U reprezentaciji je kompletan napad Čelika – Adilović, Purić i Džafić, ali u reprezentaciji nisu najbolji strijelci lige Fajić iz Travnika i Tosunović iz Zvijezde... Nebulozama nikad kraja!

Jasno je k'o dan da Borče Sredojević ne zna koliko su sportski radnici i nogometaši sa područja Tuzlanskog kantona iskrvarili kako bi BiH imala svoju reprezentaciju. Naravno da ne zna, jer dok je rahmetli Mustafa Hukić zajedno sa Fuadom Muzorovićem trenirao prve reprezentativce, Borče Sredojević se nadao kako reprezentacije BiH – neće biti.

Prvi nogometaši iz Premijer lige koji su igrali u reprezentaciji BiH bili su upravo iz Slobode. Među obiljem internacionalaca svoje mjesto u „repki“ zaslužio je Vedin Musić, potom Omer Joldić, Adnan Osmanhodžić, Mirsad Dedić... Igrali su i Banovićani Rizvić i Ikanović, Drinin Muratović...

Protiv Poljaka nema niti jednog. Podsjetimo kako je Slobodi prije dvije godine nepravadno uskraćeno učešće u Evropi. Šikaniranje je nastavljeno skandaloznim popisom reprezentativaca. Mujkić, Jogunčić, Gavarić, Bekić, Smajlović, Haskić, Šmigalović, Zrnanović, Tosunović... nogometaši su iz Tuzlanskog kantona koji imaju mjesta u Sredojevićevoj reprezentaciji. No Sredojević nije išao u „sredu“ nego je hvatao krivine. Prodali ste se za male pare!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 11:49

Ja kad sam vidio Adilovića iz Čelika na spisku sve mi je bilo jasno. Ovaj tim bi pobijedila ona jedanaestorka foruma.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2010, 12:45

harishp je napisao/la:
avenija je napisao/la:harishp posto je tebe oplodio susic sigurno znas neke detalje iz njegove trenerske karijere pa da li bi bio ljubazan da sa nama to podjelis ili bilo tko drugi ?
Naravno ,bit cu ljubazan poput tebe,oplodim ti kotici.Posto taj govor najbolje razumjete.Bez ikakve podjele vec djuture takvima kao tebi i slicnima.To ide uporedo sa trenerskom karijerom i bez.
Eh da ne zaboravim sad ce za koji mjesec tekma repke protiv Rumuna,pa ti hajde na Kamberovica Polje posto su takvi vazda kokuzi za kartu.
I poslije nam mozes tvoje utiske da izneses na forum i sta mislis o daljnem razvoju karijere selektora nakon tekmi.Naravno i ovaj put ljubazno te zamoljavam.
je li moze koji detalj i uspjesi u karijeri ili ne ?
zasto da idem na kamberovice kada mogu opusteno gledati sa terase zgrade zvana lamela a i kroz balkon opusteno ..
Mada vecinom odgledam utakmicu sa juga BP .
Nemoj skretati temu vec daj odgovor !

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 nov 2010, 12:53

jbte sto neki napreduju, napokon uspjevaju sastaviti 2-3 rečenice. :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2010, 13:02

Susic je rijesio stvar sa Begovicem, i to izgleda na racionalan i razuman nacin, kaze da covjek moze biti bolestan, ali da mu se ne smije vise desiti, da se ne javlja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 nov 2010, 13:45

Principatus je napisao/la:Susic je rijesio stvar sa Begovicem, i to izgleda na racionalan i razuman nacin, kaze da covjek moze biti bolestan, ali da mu se ne smije vise desiti, da se ne javlja.
Normalno da ce rjesiti,Begovic je buducnost ove reprezentacije i nas najbolji golman! cast Hasagicu,ali njegovo je proslo...Safet je to rjesio u interesu svih i na najbolji nacin,svaka cast!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 26 nov 2010, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2010, 13:46

SUŠIĆU ODLAZI !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.