tj. ovo je do nas... previše registracija smo ispucali u free servisu (a bilo godinama dovoljno, valjda velik interes za fantasy), biće riješeno za par minuta.admin je napisao/la: ↑21 feb 2020, 09:56probaj par stvari.salebl je napisao/la: ↑21 feb 2020, 09:53http://prntscr.com/r5kg26
Popunim sve i onda mi ispise to whoops.
Ne mogu ni resetovati lozinku(ako je nalog napravljen uopste), opet whoops. Sve sam probao, ali ne ide.
korisnicko ime ne smije sadržavati nikakve specijalne znakove niti razmake (znači, sve skupa napisano, bez slova sa kvakicama, uzvičnika, upitnika, isl... kao mail da registrujes)
polje za email mora biti stvarno neki email, znači mora imati @ i .nesto.
sifra ne smije imati razmak
Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Re: Fantasy Premijer liga Bosne i Hercegovine
Sve je tako i bilo, cak sam i dva razlicita maila pisao, ali dzabe. Probacu preko fb prijave, nema druge.admin je napisao/la: ↑21 feb 2020, 09:56probaj par stvari.salebl je napisao/la: ↑21 feb 2020, 09:53http://prntscr.com/r5kg26
Popunim sve i onda mi ispise to whoops.
Ne mogu ni resetovati lozinku(ako je nalog napravljen uopste), opet whoops. Sve sam probao, ali ne ide.
korisnicko ime ne smije sadržavati nikakve specijalne znakove niti razmake (znači, sve skupa napisano, bez slova sa kvakicama, uzvičnika, upitnika, isl... kao mail da registrujes)
polje za email mora biti stvarno neki email, znači mora imati @ i .nesto.
sifra ne smije imati razmak
Edit: Ni to ne radi.
-
- Kontakt:
I meni pozivanje u ligu ne radi
Ok je ova visina buđeta ne znam sto se ljudi zale i ovako se moze napraviti ekstra tim samo sto se meni nesto ledilo 2 puta i vracalo mr na pocetak pa ssm sastavio bilo kakav tim u nadi da mogu do subote mijenjati sve al ne moze nazalost 

You are someone else I am still right here
Nece idalje da se loguje. Whoops! Dogodile su se greške: Korisničko ime ili lozinka nisu odgovarajući.
Sad radi restart lozinke, odradim to ali opet kaze da je pogresna.
Isti username sam napravio kao na forumu pa ako imas pristup da vidis gdje je problem.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
Admine zalijepi temu da je u vrhu pdf-a, tako je dostupnija kad pocne sezona i komentari na raznim temama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Moderator
- Kontakt:
Dva puta mi je zaledilo prilikom odabira tima.
Nakon toga dva puta sam izabrao ekipu i kada sam išao da aktiviram tim, sve mi poništilo i ispočetka piše kao da moram.

Nakon toga dva puta sam izabrao ekipu i kada sam išao da aktiviram tim, sve mi poništilo i ispočetka piše kao da moram.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
radili smo na korekcijama, vjerovatno je to razlogBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 11:07Dva puta mi je zaledilo prilikom odabira tima.
Nakon toga dva puta sam izabrao ekipu i kada sam išao da aktiviram tim, sve mi poništilo i ispočetka piše kao da moram.![]()
![]()
![]()
Može pomoć, uspijem da završim odabir igrača i odaberem opciju aktiviraj tim i automatski me vrati na početak, znači da opet biram sve igrače, pokušavam od sinoć, ali uvijek isto 
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Radi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno ne radi ovo da mozes gledati ekipu kod drugih igraca, mislim da je neko to vec spomenuo, broj igraca u ekipi je popravljen kako stvari stoje i ovo pozivanje radi, svaka cast

c6d15266271d2e1b47585aa9d52ce79b37bcfd84
Evo vam kod za ligu, pa pristupite.
Evo vam kod za ligu, pa pristupite.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Moderator
- Kontakt:
Meni nije moglo potvrditi ekipu jer sam koristio aplikaciju. Kad sam ušao preko Chroma, glat ide.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako neko uspije sa ovim kodom gore pristupiti ligi, nek javi da vidimo jel radi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ok je sve, vidim da i drugi pristupaju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Meni previse komplikovano, odustajem...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Moderator
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 21 feb 2020, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Igrac od 450 k ti na klupi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.