Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Omerbavarac » 25 nov 2010, 14:39

materazzi je napisao/la:izgleda da ce Cassano doci u Inter , po meni prava stvar , momak je fenomenalan igrac i to ce sigurno i pokazati svojim igrama
Cassano jest vrhunski igrac i veliki majstor ali njegove bubice predstavljaju problem. Nije strano da donosi nemir u svlacionice gdje god se nalazio, pa sumnjam da ce napraviti izuzetak i u Interu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 nov 2010, 15:55

Savršen igrač za klub poput intera ... s njim se sigurno vraćaju tamo gdje su bili prije fasopolija ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 nov 2010, 16:00

L'Avvocato je napisao/la:Savršen igrač za klub poput intera ... s njim se sigurno vraćaju tamo gdje su bili prije fasopolija ;)

da je savrsen,i nije... al u svakom slucaju je dostojan dresa Evropskog prvaka ;) 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 nov 2010, 16:34

L'Avvocato je napisao/la:Savršen igrač za klub poput intera ... s njim se sigurno vraćaju tamo gdje su bili prije fasopolija ;)
savrsen igrac, za savrsen klub...

ne znam kako se mozemo sa ponajboljim talijanskim igracem vratiti u vrijeme prije Calciopolia, osim ako opet ne pocnete svoj dobro poznati nacin pobjedjivanja i osvajanja titula...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 nov 2010, 17:35

Huska je napisao/la:
savrsen igrac, za savrsen klub...

ne znam kako se mozemo sa ponajboljim talijanskim igracem vratiti u vrijeme prije Calciopolia, osim ako opet ne pocnete svoj dobro poznati nacin pobjedjivanja i osvajanja titula...
E moj druže pa ti stvarno patiš od Juventusa kako mozeš pričati takve gluposti Juventus ima 29, ali bez te dvije koje su oduzete, a koje će aBd biti i vraćenje (ali ne želim sad ulaziti u diskusiju u vezi toga, ne što se bojim diskusije nego da nekvarim temu) ima ponovo 27 a inter 18 i ponovo vas nema nigdje zato se mani ti šuplji priča da niste namještali (kako ti kažeš "osim ako opet ne pocnete svoj dobro poznati nacin pobjedjivanja i osvajanja titula").

Znamo svi da je Juventus najbolji Italijanski klub i to se ne može umanjiti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 nov 2010, 18:07

Forza Juve !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 nov 2010, 18:12

Kad ovi balavci podju prospati djecije fore koliko je ko osvojio :o
Samo jedan klub Velež Mostar

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 nov 2010, 18:15

Adnel je napisao/la:Kad ovi balavci podju prospati djecije fore koliko je ko osvojio :o
Ako je ovo meni upućeno srami se, bilo bi ti pametnije da prvo pročitaš post pa da onda komentarišeš, a sa ovakvim postom pokazuješ kakav si nivo. ;)

FC Ljuta Krajina

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 25 nov 2010, 21:59

Najjaci su mi ovi sto kao navijaju za juve, milan, real i tako te ekipe sto imaju hejbet trofeja pa im onda jedini argument koliko smo mi osvojili titula. Mogu i ja navijati za Barcu i reci joj koliko smo titula uzeli, ja sam najbolji i slicna sranja. Sve je kao u titulama a u stvari su dozivjeli 2-3 titule za svog zivota.

Forza Lazio!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 25 nov 2010, 22:01

samadhi je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto kao navijaju za juve, milan, real i tako te ekipe sto imaju hejbet trofeja pa im onda jedini argument koliko smo mi osvojili titula. Mogu i ja navijati za Barcu i reci joj koliko smo titula uzeli, ja sam najbolji i slicna sranja. Sve je kao u titulama a u stvari su dozivjeli 2-3 titule za svog zivota.

Forza Lazio!
bravo svaka cast za post, posebno za boldirano
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 nov 2010, 22:20

samadhi je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto kao navijaju za juve, milan, real i tako te ekipe sto imaju hejbet trofeja pa im onda jedini argument koliko smo mi osvojili titula. Mogu i ja navijati za Barcu i reci joj koliko smo titula uzeli, ja sam najbolji i slicna sranja. Sve je kao u titulama a u stvari su dozivjeli 2-3 titule za svog zivota.

Forza Lazio!
Ja nisam prvi napisao da Juventus ima x titula. Nego ima ovdje pojedinaca koji ako se sa njima upustiš u bilo kakvu diskusiju i dokažeš da si u pravu, njihovi su argumenti:

Inter vlada zadnjih pet godina
Koje trenutno prvaka Italije
Koje je osvojio LP
itd.

E sad kad je @huska napisao da Juventus može osvojiti Skudeto samo ukoliko namještaju, to nije niko prokomentarisao nego ovo moje.

A ako ti ne pratis ovu temu ili si od skora na ovom forumu to je tvoj problem, nemoj džaba lupati.

A meni nije bitno koliko je neko star, koliko simpatiše određeni klub, nego mi je bitno dali je realan i šta piše, a dosta mi je ovih provokatora.

A ovo ti za Barcelonu isto ne stoji, ako je Barcelona pojam za titule, onda si sve rekao ;) (neka se ne naljute navijače Barcelone)

FC Ljuta Krajina

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 nov 2010, 23:17

današnje tekme TM kupa
Lazio 3 - 0 Albinoleffe 15' Garrido, 45' G. Stendardo, 85' Nero
Cagliari 0 - 3 Bologna 32' R. Meggiorini, 84',90' G. Ramirez
Catania 5 - 1 Brescia 13' Martinho, 55',86' Maxi López, 58' Pesce, 82' Antenucci ; 18' Feczesin

Bologna uprkos svim problemima pobijedila Cagliari i to ubjedljivo u gostima :?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 nov 2010, 23:32

samadhi je napisao/la:Forza Lazio!
slika slika slika

:mrgreen:

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 26 nov 2010, 08:13

juventus 0244 je napisao/la:

Forza Lazio!
Ja nisam prvi napisao da Juventus ima x titula. Nego ima ovdje pojedinaca koji ako se sa njima upustiš u bilo kakvu diskusiju i dokažeš da si u pravu, njihovi su argumenti:

Inter vlada zadnjih pet godina
Koje trenutno prvaka Italije
Koje je osvojio LP
itd.

E sad kad je @huska napisao da Juventus može osvojiti Skudeto samo ukoliko namještaju, to nije niko prokomentarisao nego ovo moje.

A ako ti ne pratis ovu temu ili si od skora na ovom forumu to je tvoj problem, nemoj džaba lupati.

A meni nije bitno koliko je neko star, koliko simpatiše određeni klub, nego mi je bitno dali je realan i šta piše, a dosta mi je ovih provokatora.

A ovo ti za Barcelonu isto ne stoji, ako je Barcelona pojam za titule, onda si sve rekao ;) (neka se ne naljute navijače Barcelone)
Buraz neznam sta si se upalio ko kutnjak, nije se na tebe konkretno odnosio moj post, nego opcenito.Meni je licno muka polemisati sa likovima koji sve broje u titulama, pa kad im suknes jednu onda oni neznaju kako da uzvrate pa kazu ma **** tvoj klub, moj klub ima 28 titula a frajer dozivio za zivota dve titule. Smijesno.

Ne kontam te ovo za Barcu, hoes to da kazes da barca nije sinonim za titule? Ljudi uzeli ligu 20 puta, kup 25....Not enough?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 nov 2010, 08:43

MAXI LOPEZ izgleda i ove sezone igra solidno!

-Nije los napadac,kao i Matri iz Caglaria vrlo lako bi se moglo desiti da ova dvojica zavrse u klubovima kao sto su Milan,Juve,Inter,Roma
-RIVALDO-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 nov 2010, 10:45

ma ebo prepucavanja.. opustite se momci i uzivajte u Calciu dok jos traje.. pucajte prognoze i novosti, a ne djecije preprike ko ima vise titula.. to smo isfurali davno jos..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 16:12

Da se i ja oglasim :mrgreen: 8-)

Forza Lazio!
Bar sto se tice Juventusa,svi znamo kakvu je sudbinu Juventus dozivio i zbog toga apsolutno niko nema pravo reci nekom od Juventina da za Juve navija samo zbog trofeja..uostalom da je tako,danas bi ja za Barcu ili Manchester navijao...jer Juventusa vec 5 godina nema nigdje i svaka prica oko trofeja i trophy huntersa tu pada u vodu.Sta sam ja znao kada sam poceo za Juve navijat ...koiko imaju titula i slicno,imao sam 6-7 godina...vidio jednog momka sa brojem 10,vidio jedan jak tim koji je pobjeđivao,izbor je lagan bio...ostalo je historija i ljubav kroz sve ove godine.

Nasa tema je jedna od najboljih i najkonstruktivnijih na ovome forumu,upravo zato sto za Juve navija starija i ozbiljnija raja,koja prati fudbal najmanje 10-15 godina..malo je tu mladjih,jer Juve iz pomenutih razloga vise nije top klub,ipak sad postoje Messi i CR...logicno je da su mladji naklnonjeni njima i njihovim klubovima...za Juve navijaju neke starije generacije :)

Ali ono sto hocu reci...Juventus je dozivio takvu sudbinu kao nijedan veliki klub..i mi smo ostali tu,pa i kad ne ide najbolje i kad je tesko...sto samo pokazuje kakav je to klub,pored toga sto je sinonim za trofeje,za uspjeh,za uspon...Juventus je primjer i za pad,nesrecu i sve vezano za to...a ostala je vjernost,ljubav i strast prema klubu jer..

.. za sve se navija...Juventus se voli 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 nov 2010, 16:24

Ali ono sto hocu reci...Juventus je dozivio takvu sudbinu kao nijedan veliki klub..i mi smo ostali tu
neces to vidjet svuda, postojala je mogucnost da se mi nikad i ne vratimo ili da se vratimo za mnogo godina u Seriu A, al to me nije interesovalo,znao sam sta se voli i sa zenom ljubav pukne, razvod se desi al kad je fuca u pitanju,ne ide to tako lako :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 16:39

sarajlija89 je napisao/la: Bar sto se tice Juventusa,svi znamo kakvu je sudbinu Juventus dozivio i zbog toga apsolutno niko nema pravo reci nekom od Juventina da za Juve navija samo zbog trofeja..uostalom da je tako,danas bi ja za Barcu ili Manchester navijao...jer Juventusa vec 5 godina nema nigdje i svaka prica oko trofeja i trophy huntersa tu pada u vodu.Sta sam ja znao kada sam poceo za Juve navijat ...
Isto je kod mene za Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 nov 2010, 17:16

Hvala sarajlija sve si rekao tako da nemam potrebe bilo šta dodati.

Samo ću ponoviti:

Za sve se navija, a Juventus se voli! 8-)

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.