Međusobno poštovanje da, a braća nikad.
Priznaj da ti je bilo drago kad si ovo procitao. SDA kriva ?
Moderator/ica: insider
Međusobno poštovanje da, a braća nikad.
Kako ko. Neko ko je Srbin mi može biti brat, neko no može, zavisi kakva je osoba. Za njegovu nacionalnost me zaboli. Ionako i ne pitam.
VolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 14:22https://www.klix.ba/vijesti/bih/ucenica ... /200221020
Sram da je bude maramom provocira dobre komsije, jos i laze. Oni to nikad ne bi uradili !
Zivjelo bratstvo i jedinstvo nasih naroda i narodnosti !
Pa napisao sam da bi ta djeca bila preodgojena u normalnim državama LoLVolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:30Tako je, tako je. Ne daj Boze da su krivi roditelji koji su vaspitali djecu da mrze "turke". Ma kakvi. U zlato ih kovati. Kriva je majka napadnute djevojcice i kojekakve politicke stranke. Bravo, bravo. Nista drugo nisam ni ocekivao.
Da djecu nagradis fino, kupi im srpskih plazmi i krmetine sto si pricao neki dan. Da se pocaste, zasluzili su.
Pa trebaju ih preodgojiti oni koji ih uce mrznji prema Bosnjacima. Uzalud ja to tebi pricam.ASD je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:34Pa napisao sam da bi ta djeca bila preodgojena u normalnim državama LoLVolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:30Tako je, tako je. Ne daj Boze da su krivi roditelji koji su vaspitali djecu da mrze "turke". Ma kakvi. U zlato ih kovati. Kriva je majka napadnute djevojcice i kojekakve politicke stranke. Bravo, bravo. Nista drugo nisam ni ocekivao.
Da djecu nagradis fino, kupi im srpskih plazmi i krmetine sto si pricao neki dan. Da se pocaste, zasluzili su.
Logično je da su im roditelji krivi što su nasilni.
Pa dobro. Alija je to potpisao. Srebrenica je dio ustavno-pravnog poretka RS-a. Njima je da pravila određuju (sve mu hebem).VolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:38Pa trebaju ih preodgojiti oni koji ih uce mrznji prema Bosnjacima. Uzalud ja to tebi pricam.ASD je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:34Pa napisao sam da bi ta djeca bila preodgojena u normalnim državama LoLVolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:30Tako je, tako je. Ne daj Boze da su krivi roditelji koji su vaspitali djecu da mrze "turke". Ma kakvi. U zlato ih kovati. Kriva je majka napadnute djevojcice i kojekakve politicke stranke. Bravo, bravo. Nista drugo nisam ni ocekivao.
Logično je da su im roditelji krivi što su nasilni.
A realnost je i da se ogroman broj ljudi nije htio vratiti. Prvi se ja ne bih htio vratiti, taman da mi država kuću napravi.ASD je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:58Govorim o dešavanjima poslije. Prije svega Dejtonu i prevarama oko povratka i oko donacija što je ogromnu štetu nanijelo tim ljudima.
Likovi žive rasuti po čitavom svijetu i dalje crpe sistem dok ovi neki koji žive tamo i kojima najviše treba ne dobijaju ni mrvice.
Kada su Podrinjci u pitanju. Oni su u TK ono što su Sandže po Sarajevu.
Naravno da je SDA kriva. Da nisu sprječavali i da su se aktivirali oko povratka ovo ne bi bile svakodnevne scene.
Nije to opravdanje, sto njih niko ne dira u Tuzli ? Zenici ? Tom logikom kojom se vi vodite mogu izaci na ulicu i iznabijat komsiju Boru kuhanom motikom jer eto Dodik ga zaboravio, njegovima dobro u dijaspori, pa se meni moze. To je ta logika, sta je s vama jbt ?
Pa gdje ćeš se vratiti u one vukojebine tamo.Fowl95 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:15A realnost je i da se ogroman broj ljudi nije htio vratiti. Prvi se ja ne bih htio vratiti, taman da mi država kuću napravi.ASD je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:58Govorim o dešavanjima poslije. Prije svega Dejtonu i prevarama oko povratka i oko donacija što je ogromnu štetu nanijelo tim ljudima.
Likovi žive rasuti po čitavom svijetu i dalje crpe sistem dok ovi neki koji žive tamo i kojima najviše treba ne dobijaju ni mrvice.
Kada su Podrinjci u pitanju. Oni su u TK ono što su Sandže po Sarajevu.
Odakle ti to da ih niko ne dira?VolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:23
Nije to opravdanje, sto njih niko ne dira u Tuzli ? Zenici ? Tom logikom kojom se vi vodite mogu izaci na ulicu i iznabijat komsiju Boru kuhanom motikom jer eto Dodik ga zaboravio, njegovima dobro u dijaspori, pa se meni moze. To je ta logika, sta je s vama jbt ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.