FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
0-1 ss14 (Jovanovic zuti)
ma ne moze biti gore nego ovdje nema sanseMocMahale444 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:09Klix nekad sarajevo-xKANA je napisao/la: ↑21 feb 2020, 14:53a zato ih nemaMocMahale444 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 14:49Ebo vas FL sto ste se zaletili kao krava kroz kukuruz.kakvi levati da bog sacuva ,hajde rekao nema Osim13 otisao na dzumu ovo kako se gospodaru okrenuo -
Pravi brat email i lagano na klix-ov forum Zeljeznicar![]()
![]()
![]()
Jok levatluk mota.

starigrad se ljuti na brata,mamlaz se ljuti (nisam ja kriv sto je kupovao krompirusu kod sipaca ) ,Ljoze i dalje pise iako je trebao da promjeni forum ,Osim13 se okrenuo gospodaru , jedina svijetla tacka sto je baksuz mohikanac otisao

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta kaze brko: 'Jedan je stvarno otis'o, drugi je otis'o preko brda u Slaviju, a treci je... prenijelo ga, prenosi ga. Tako da samo bili na 0 stopera i doveli smo 4 stopera. To je to.'

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Realno dobijamo sutra, uz maksimalan trud, htijenje i zalaganje dva razlike, ubijeđen sam, ne igra im Nikola Popara, a nema im ni Maksimovica koji je presao u Slogu, dva igraca sa kojim smo imali najvise problema u susretima prije, teren ce biti kaljuža ko da gledam, nama svi na okupu, još Amar kad poslozi sve bice kako treba, a evo gledam i kladionice na našoj strani 

MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Treba imati muda pa staviti cvaju sutra za dvicu..
Ja iskreno nemam...
Ja iskreno nemam...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Gledam malo po netu, izgleda da će "UEFA konferencijska liga" ili vam ga "Europa liga 2" (koja počinje sljedeće godine o brojat će 32 ekipe) od 2024. imati čak 64 ekipe, a jedan od prijedloga je da bude podjeljena u 4 konferencije/regije, a mi bi zapali u južnu. Imamo li ikakvu perspektivu da bar igramo u ovom takmičenju
Evo kako izgleda taj prijedlog

ovo kao da je mekteb forum

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Recu ti ja iz iskustva od igranja menagera ove godinebraco je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:49Gledam malo po netu, izgleda da će "UEFA konferencijska liga" ili vam ga "Europa liga 2" (koja počinje sljedeće godine o brojat će 32 ekipe) od 2024. imati čak 64 ekipe, a jedan od prijedloga je da bude podjeljena u 4 konferencije/regije, a mi bi zapali u južnu. Imamo li ikakvu perspektivu da bar igramo u ovom takmičenju![]()

Nas prvak uvijek zavrsi u grupnoj fazi tog takmicenja

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
2.40 na nas sutra. Zanimljivo, zanimljivo 

Obnova sponzorstva i novi sponzori u klubu. 

Jesam li ja lud ili ljudi koji su radili bh patch za FM prethodnih godina nisu nikako stavljali profil Amara Osima u patch, mislim da nisam nijednom naletio na njega.irfo je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:00Recu ti ja iz iskustva od igranja menagera ove godinebraco je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:49Gledam malo po netu, izgleda da će "UEFA konferencijska liga" ili vam ga "Europa liga 2" (koja počinje sljedeće godine o brojat će 32 ekipe) od 2024. imati čak 64 ekipe, a jedan od prijedloga je da bude podjeljena u 4 konferencije/regije, a mi bi zapali u južnu. Imamo li ikakvu perspektivu da bar igramo u ovom takmičenju![]()
![]()
Nas prvak uvijek zavrsi u grupnoj fazi tog takmicenja![]()
Bilo je ove godine, prethodnih i meni se cini da nijebraco je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:05Jesam li ja lud ili ljudi koji su radili bh patch za FM prethodnih godina nisu nikako stavljali profil Amara Osima u patch, mislim da nisam nijednom naletio na njega.irfo je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:00Recu ti ja iz iskustva od igranja menagera ove godinebraco je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:49Gledam malo po netu, izgleda da će "UEFA konferencijska liga" ili vam ga "Europa liga 2" (koja počinje sljedeće godine o brojat će 32 ekipe) od 2024. imati čak 64 ekipe, a jedan od prijedloga je da bude podjeljena u 4 konferencije/regije, a mi bi zapali u južnu. Imamo li ikakvu perspektivu da bar igramo u ovom takmičenju![]()
![]()
Nas prvak uvijek zavrsi u grupnoj fazi tog takmicenja![]()

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/40681/
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... dnu/40673/
Idu sponzorstva ko halva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.