Za koga ti navijas pasa? Da te ja ovako pitam
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta mozemo sami uraditi, milione u novcu mozemo sami naci ili proizvesti, sta, kako, ja ne znam sta se vi pojedini pogresno lozite.
Mjau !
TeaM87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:23Ovom Brkovicu treba zabraniti da prica ispred kluba ubuduce, ne zna recenicu sastavit, cuj jug ce biti smjesten iza gola hahahahah jok eto ispred lorisa ce ga pravit
Sto se tice juga, ja ne vjerujem da ce poceti u ovoj godini iako je uprava to obecala, nemamo para sve i da nam kanton da ta 2 miliona, a i to mislim da nam nece dati

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vjerovatno da nisi upucen do kraja oko nekih stvari, ne vjerovatno nego nisi sigurno, poslije idejnog projekta rađena je i finansijska kontrukcija cijelog projekta i koliko se sjecam omjer ulaganja je bio 40% klub - 20 % navijaci i prijatelji kluba - 40% vlast, otprilike nesto slicno kao i sa izgradnjom cijelog istoka, samo sto je sada cifra za jug dupla, uz pravi pristup vjerujem da je sve itekako izvodljivo
MIHAJLOVIĆ !
Nisi mi odgovorio na pitanje, sve je stvar tacke gledista i optimizma. Potrebno je skupiti 2.5mil da se jug uradi bez krova, garantujem da navijaci mogu skupiti 1.5mil, klub neka odezbjedi 1mil(kreditom ako treba) i eto bez icije pomoci izbetonirasmo ga.
@elegant, kojim i cijim parama je izgradjen istok?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Mi smo jos malo u mjesecu martu, do kraja godine 7-8 mjeseci tj. do ocekivanog pocetka radova (oktobar/novembar) je jako malo vremena, samo na dozvole mjesecima cekamo. Klub nema svoju finansijsku konstrukciju to je jasno - ne lozite se nemamo je, u pitanju je minimalno dva miliona maraka koje klub nema, vidi se to jasno na primjeru igraca prijeko potrebnih koji nisu dosli - da klub nema novca.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:37Vjerovatno da nisi upucen do kraja oko nekih stvari, ne vjerovatno nego nisi sigurno, poslije idejnog projekta rađena je i finansijska kontrukcija cijelog projekta i koliko se sjecam omjer ulaganja je bio 40% klub - 20 % navijaci i prijatelji kluba - 40% vlast, otprilike nesto slicno kao i sa izgradnjom cijelog istoka, samo sto je sada cifra za jug dupla, uz pravi pristup vjerujem da je sve itekako izvodljivo
Da ima novca u klubu prvi Amar koji je Bog ne bi razmisljao o tribini nego bi to ulozio u igrace.
Cekamo da kanton, grad, opcina ispune obecano sto je jako upitno, "prijatelji klub" i navijaci dođu na kraju kada sve krene, sa npr. desetogodisnjim ulaznicama.
Ali eto hajde da vidimo sta ce biti.
Zaboravljate da ima kliziste iza (iznad) postojeceg juga, iznad je trazit, to se dodatno mora sanirati i srediti određenim pred radovima. To je posao od samo nekoliko mjeseci dok izađu strucnjaci na terne i sagledaju situaciju a svi znamo kako to kod nas ide i kojim brzinom.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 21 feb 2020, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Dat ce nam Amar kredit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja ti opet kažem da nisi upucen, i da na pamet pišeš, to jest pišeš na osnovu licnih pretpostavki, ima stvari koje nisu za foruma a ticu se finansija, sa strane kluba finansije za izgradnju juga nisu problem, problem bio bio ako izostanu obecana sredstva kantona, jer u tom slucaju klub bi morao uletiti, sto svakako nisu mala sredstva, eto informiši se, raspitaj se pa vidiMachak je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:52Mi smo jos malo u mjesecu martu, do kraja godine 7-8 mjeseci tj. do ocekivanog pocetka radova (oktobar/novembar) je jako malo vremena, samo na dozvole mjesecima cekamo. Klub nema svoju finansijsku konstrukciju to je jasno - ne lozite se nemamo je, u pitanju je minimalno dva miliona maraka koje klub nema, vidi se to jasno na primjeru igraca prijeko potrebnih koji nisu dosli - da klub nema novca.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:37Vjerovatno da nisi upucen do kraja oko nekih stvari, ne vjerovatno nego nisi sigurno, poslije idejnog projekta rađena je i finansijska kontrukcija cijelog projekta i koliko se sjecam omjer ulaganja je bio 40% klub - 20 % navijaci i prijatelji kluba - 40% vlast, otprilike nesto slicno kao i sa izgradnjom cijelog istoka, samo sto je sada cifra za jug dupla, uz pravi pristup vjerujem da je sve itekako izvodljivo
Da ima novca u klubu prvi Amar koji je Bog ne bi razmisljao o tribini nego bi to ulozio u igrace.
Cekamo da kanton, grad, opcina ispune obecano sto je jako upitno, "prijatelji klub" i navijaci dođu na kraju kada sve krene, sa npr. desetogodisnjim ulaznicama.
Ali eto hajde da vidimo sta ce biti.
MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem sta pojedini pisu....
Nemojte molim Vas pisati ako niste upoznati... Gotovo je 80% sigurno da ce se graditi jug na jesen, nemojte neistine iznositi!

Nemojte molim Vas pisati ako niste upoznati... Gotovo je 80% sigurno da ce se graditi jug na jesen, nemojte neistine iznositi!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
upravu je elegant ima puno problema nije lagan projekat ali brate ni Istok nije Miske svojim parama napravio vec svi ti nivoi koje je on nabrojao plus navijaci . Abd i JUG cemokolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:59Citam i ne vjerujem sta pojedini pisu....![]()
![]()

Jedna info... Izgleda kamp, jug, garaže idu, našao se model, i način finansiranja. Za sada toliko znam.
- Umjetnik97
- Kontakt:
Grbavica

Sto bi Osim13 rekao Allah te nagradio za ove slike

samo da je nekako preživjeti do te tuzle.. ako me ne prekine kad krcat istok zagrmi grbavicu ne znam kad ce...
Jedva cekam krcat stadion, da se cuje huk ispod krova.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 52 gosta.