Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
sandi nemas ti snage za to...anonymousHD je napisao/la:Ako pobjedi Real svaki navijač Barce mora stavit na avatar neku sliku Reala, il obrnuto Barca pobjedi svaki madridista mora stavit Barcinu sliku![]()
Wenger govori kako jest, da se gubi draž fudbala al mislim da ovo nije loše, taktika je i ovoLos_Blanos2 je napisao/la:Sta se Wanger buni oko namijernih zuti kartonaNeka povede racuna kako zadnje vrijeme samo pusi.. tekme
Malo se informiši slobodno, ima on trofeja samo nema ih u zadnjih 5 godinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Koji je papak ovaj Wenger... izgubi od Brage i vamo komentarise druge utakmice...on je za mene nista od trenera...nit trofeja nit icega..
Al' jest malo zasro svojim komentarima. Šta njega briga za Real ? Idi ulicom i gledaj svoja posla.GunnerS je napisao/la:Malo se informiši slobodno, ima on trofeja samo nema ih u zadnjih 5 godinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Koji je papak ovaj Wenger... izgubi od Brage i vamo komentarise druge utakmice...on je za mene nista od trenera...nit trofeja nit icega..![]()
Kad ga ljudi pitaju on to i odgovori, šta misli, isto ti ovdje, tako da...![]()
ja sam se već kladio sa jaranom, samo na facebooku..Scof1eld je napisao/la:sandi nemas ti snage za to...anonymousHD je napisao/la:Ako pobjedi Real svaki navijač Barce mora stavit na avatar neku sliku Reala, il obrnuto Barca pobjedi svaki madridista mora stavit Barcinu sliku![]()
odes u kladionicu, uplatis 20-30 KM na taj par (1 x 2)anonymousHD je napisao/la:ja sam se već kladio sa jaranom, samo na facebooku..Scof1eld je napisao/la:sandi nemas ti snage za to...anonymousHD je napisao/la:Ako pobjedi Real svaki navijač Barce mora stavit na avatar neku sliku Reala, il obrnuto Barca pobjedi svaki madridista mora stavit Barcinu sliku![]()
pa bit' će i to, al' me neće bit' stid..mandraX je napisao/la:odes u kladionicu, uplatis 20-30 KM na taj par (1 x 2)![]()
odigras 1 - dobitak![]()
x - padas![]()
2 - bude te stid sta si odigr'o nakon tekme
1. Nedo' Bog da se ja raspravLjam sa njimLos_Blanos2 je napisao/la:Raspravljate se o tzv. vodji na temi Arsenal.L
SPAMERI
Ovo je tema Real Madrid C.F.
Mahh, pa dobro znas ti da za tebe kafa moze, za Paju nemozemandraX je napisao/la:1. Nedo' Bog da se ja raspravLjam sa njimLos_Blanos2 je napisao/la:Raspravljate se o tzv. vodji na temi Arsenal.L
SPAMERI
Ovo je tema Real Madrid C.F.![]()
2. Jesi bezzze ocam'ja tebi na temi Barce pristavim kafu cim udjes, a ti meni ovako vracas
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.