FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi u tuzlu!
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajmo hajmo hajmo SVI SVI SVI SUTRA NA KOSEVO 17:30 karanje sela Simin Han!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta mislite koliko ce raje biti sutra ?
Brine me sto je tekma poprilicno kasno i ako bude kao danas bas ce biti hladno.
Moje misljenje je 3,5 do 4 milje.
Brine me sto je tekma poprilicno kasno i ako bude kao danas bas ce biti hladno.
Moje misljenje je 3,5 do 4 milje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kasno?

Mislim da bukvalno ne može bolje vrijeme kada uzmemo u obzir više stvari.
Volio bi preko 5 hiljada, bit će tu negdje nadam se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam zašto se raja nada nekoj wow posjeti. Biće isto kao i do sada, eventualno malo više zbog nastavka i prvog kola, novog trenera i novih ideja, Tine. Uglavnom je to taj mali hype, a ostaće sve kako i jeste.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Brate kasno je za ovo doba godine, danas sam bio u 5 sati vani oko 15-20 minuta i smrzo se ko ****. Gore u avgustu puse, sutra ce bit drama hladno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sve preporuke za Alfredov stream, ne stopa, ne kasni (puno), moze i na telefonu, zvuk jako dobar, cuje se i u glasnim sisa barovima, uglavnom puno bolja opcija od placanja karte i stojanja na vjetru.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 feb 2020, 21:23Ne znam zašto se raja nada nekoj wow posjeti. Biće isto kao i do sada, eventualno malo više zbog nastavka i prvog kola, novog trenera i novih ideja, Tine. Uglavnom je to taj mali hype, a ostaće sve kako i jeste.
Uglavnom, ako neko jos ne zna koji stream odabrati, od mene preporuke za Alfreda

Kad igramo to i protiv koga?
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Vamos Sarajevo !!!!!!
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala kolega, treba edukovati i upoznati raju s kvalitetnim sadržajima.alacious je napisao/la: ↑21 feb 2020, 21:30Sve preporuke za Alfredov stream, ne stopa, ne kasni (puno), moze i na telefonu, zvuk jako dobar, cuje se i u glasnim sisa barovima, uglavnom puno bolja opcija od placanja karte i stojanja na vjetru.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 feb 2020, 21:23Ne znam zašto se raja nada nekoj wow posjeti. Biće isto kao i do sada, eventualno malo više zbog nastavka i prvog kola, novog trenera i novih ideja, Tine. Uglavnom je to taj mali hype, a ostaće sve kako i jeste.
Uglavnom, ako neko jos ne zna koji stream odabrati, od mene preporuke za Alfreda![]()
Bićeš isplaćen po dogovoru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ajd nek me neko od starijih navijaca malo prosvijetli kakvu titulu ovi hoce??? Wtf
Sezona 1946/47
Zeljo je zavrsio na 12.mjestu o zajedno sa Pobeda (S), Kvarner Rijeka, Buducnost Titograd, 14 Oktobar, Nafta Lendava ispao iz lige.
Novi prvoligasi su: Vardar Skoplje i Sarajevo...sto znaci da smo mi igrali sljedecu sezonu 1947/48.
Te sezone 1947/48 mi zavrsavamo zadnji o zajedno sa Vardarm i Spartakom iz Subotice ispadamo iz lige.
Sljedecu sezonu 1948/49 igramo u drugoj ligi i osvajamo prvo mjesto i vracamo se u prvu ligu. Ispali smo jos jednom u sezoni 56/57,odmah de vratili i od sezone 57/58 do pocetka rata bilo u prvoj ligi.
Jel onda i nama treba dati dvije titule....ne kontam...ajd nek neko mi objasni malo ovo.
Sezona 1946/47
Zeljo je zavrsio na 12.mjestu o zajedno sa Pobeda (S), Kvarner Rijeka, Buducnost Titograd, 14 Oktobar, Nafta Lendava ispao iz lige.
Novi prvoligasi su: Vardar Skoplje i Sarajevo...sto znaci da smo mi igrali sljedecu sezonu 1947/48.
Te sezone 1947/48 mi zavrsavamo zadnji o zajedno sa Vardarm i Spartakom iz Subotice ispadamo iz lige.
Sljedecu sezonu 1948/49 igramo u drugoj ligi i osvajamo prvo mjesto i vracamo se u prvu ligu. Ispali smo jos jednom u sezoni 56/57,odmah de vratili i od sezone 57/58 do pocetka rata bilo u prvoj ligi.
Jel onda i nama treba dati dvije titule....ne kontam...ajd nek neko mi objasni malo ovo.
Toliko o Vasinim firaunima, i njihovom pokusaju da isprose titulu.HNS je osnovan 1941. godine i nikad nije prestao s postojanjem unutar FSJ, cak je u periodu od 1941-45 bio i clan FIFAe.
FSS je osnovan 1945. godine i postojao je u sklopu FSJ.
NSBIH nije postojao, za fudbal u BiH je bio zaduzen Fiskulturni savez NRBiH, koji vise ne postoji. NSBIH je osnovan 1992. godine i kao takav nema nikakav legitimitet da donosi odluke o takmicenjima koja su se odrzavala pola stoljeca prije njegovog osnivanja.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zvuk bubnja i miris pobjede, strast u dusi i zlatno proljece!!!
A SAD SARAJVO..
A SAD SARAJVO..

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
**** daaan sta me ovo spucalo ovako kad da tekme dvije godine nije bilo 

- ElCartel11
- Kontakt:
Tuzla Siti, Saraj'vo sam ja, zato sam te dušo zavolio jaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volim, volim, volim
VOLIM SARAJEVO
VOLIM SARAJEVO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, riki46, rimljanin90, Rule_hz i 94 gosta.