FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Šta kažu iz Barcelone snizili cijenu sa 160 na 80 mil za Coutinha, pa ovaj brazilski teletabis ne vrijedi ni 5KM.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da igra Riki siguran sam da bi bilo ovako, al ovog Coutinha ne treba niko ni cuvati kad je bezopasan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Cou mora krenut' sve ispočetka, da restartuje svoju karijeru.
Neophodno je da ode u neki klub koji nije sama krema i gdje nema većeg pritiska, tipa Lacio, Jedinstvo, Sevilja.
Neophodno je da ode u neki klub koji nije sama krema i gdje nema većeg pritiska, tipa Lacio, Jedinstvo, Sevilja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- farinelli123
- Kontakt:
Coutinha drzati jos 10 min najvise, onda Milera u vatru, Tolisso do 70, ondak Zirkzee i Kimich u vezu i udri.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja ne znam ko je skautirao ovog Odriozolu. Za njega je Oddo Lahm licno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Oddo je klasicna bekovska skola. Umeo da probije na laznjak i da centrira. To i jeste poenta.
•
Joj Comane zabij to 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
A jbt kakav amaterizam
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao, kad ti ovakva ekipa zabije dva komada kod kuce... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smijesan pristup.
Ovo Jupp, mislim Flick nece prezivjeti.
Ovo Jupp, mislim Flick nece prezivjeti.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 21 feb 2020, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Previse neozbiljno su pristupili ovoj utakmici.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon.
Hajde, odbranite se sad od sile zvane Paderborn.
Hajde, odbranite se sad od sile zvane Paderborn.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 21 feb 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trpac Paderborna
Ne sam Lewaaaa ne sam
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva neozbiljnost ovo nece ici sa naftasima iz Londona. Flick mora dobro posamarat pojedine tzv.zvijezde ekipi.
Ovaj odrizola kakav odron naša legenda Cristana Lell je Cafu za spomenutog
Ovaj odrizola kakav odron naša legenda Cristana Lell je Cafu za spomenutog
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gnabry izdominiro 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Neuer katastrofalan danas. Direktni krivac za prvi gol, a i drugi jako lose odbijanje na nogu igraca Paderborna. Citava odbrana sem Daviesa jako jako losa. Gnabry odlican ponovo, cini se da vraca formu. Lewa isto super. Coutinho se definitivno nikako ne uklapa u Bayern i neozbiljan je prvo covjek, a onda i igrac. Hernandez i dalje ne vidim sta taj covjek treba da donese Bayernu i ko je mislio da on vrijedi 80 miliona. Jako neozbiljan pristup. Jasno je da imaju bitnu utakmicu protiv Chelsea, ali i ovo je jako bitno jer se bore za titulu u ligi.
Patnja živa. Paderborn nas namuči oba puta i oba puta isti rezultat. Nadam se da više neće biti potrebe da Odriozola igra.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tolisso bez greške, njegova najbolja utakmica ove sezone definitivno. Thiago jako loše. Hernandez dobro odradio ono što je imao. Davies puno pogresniš pasova, eventualno jednom probio po strani. Odri katastrofa. Alaba i Kimmich neočekivano loše. Gnabry i Lewa 10/10.
Utakmica u kojoj samo možeš izgubiti, a možda ipak na kraju baš u ovakvoj utakmici osvajaš titulu. BVB je na primjer protiv Paderborna kiksao-remizirao.
Dosta je toga bilo šeprtljavo i loše. Pokušalo se na momente s 3 čovjeka nazad i slični eksperimenti.
Coutinho je bio katastrofalan, Odriozola onako nešto ko prosječan. Davies slabiji nego inače(razumljivo jer konstantno je dobar). Muller nakon ulaska loš, nije doprinijeo ovaj put poboljšanjima, Coman katastrofalan, Tolisso loš, Thiago bez pravih akcenata, ali je dosta radio i borio se bar. Gnabry i Lewa najbolji. Lewa 2 bitna gola, a Gnabry sjajan, tehnički dobro zabijen gol, 2 asistencije i sa fantastičnim tempom u ključnim trenucima.
Neueru opraštam grešku kod prvog gola, jer toliko je ovih sjajnih izlijetanja imao u zadnje vrijeme, za drugi primljeni gol po meni nije kriv.
Dosta je toga bilo šeprtljavo i loše. Pokušalo se na momente s 3 čovjeka nazad i slični eksperimenti.
Coutinho je bio katastrofalan, Odriozola onako nešto ko prosječan. Davies slabiji nego inače(razumljivo jer konstantno je dobar). Muller nakon ulaska loš, nije doprinijeo ovaj put poboljšanjima, Coman katastrofalan, Tolisso loš, Thiago bez pravih akcenata, ali je dosta radio i borio se bar. Gnabry i Lewa najbolji. Lewa 2 bitna gola, a Gnabry sjajan, tehnički dobro zabijen gol, 2 asistencije i sa fantastičnim tempom u ključnim trenucima.
Neueru opraštam grešku kod prvog gola, jer toliko je ovih sjajnih izlijetanja imao u zadnje vrijeme, za drugi primljeni gol po meni nije kriv.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland