Ista ta kornjaca pogadja loptom muhu u letu sa 50 metara...
Nije sve brzina, ako se pravilno iskoristi mozemo i od njega vidjeti dobre partije
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ista ta kornjaca pogadja loptom muhu u letu sa 50 metara...
Ti si covjece opsjednut husrefom, je li ti naudio clanu familije ili nestoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:31Vodio Borca do finala kupa i 2. Mjesta,osvojio ako dobro znam 2x titule sa zrinjskim,dobro je vodio U-21 reprezentacijuholyman je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:19Ponovo spominjete husrefa i to na dan utakmice. Po cemu ti je marinovic bolji od husa, samo jedan valjan argument?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:15Ono kad se zalis na izmjene Marinovica,a prije toga ti mag bio trener![]()
Dok je veliki mag vodio MDK,Olimpik i Slobodu![]()
I ne citiraj me,covjek koji psuje Marinovica i to grozno,da povratis koliko je odvratno
Čut ćemo se mi još oko Gavre. Ništa drugo ti sad neću odgovorit.
Covjek ima **** pas,nadje igraca na 50 metara,da ima ko trcati za njega to bi top bilo,a i sigurno da ce sad biti i fizicki bolji,jer je prosao pripreme po Jelinom programu
I računaj da u polusezoni nije bio spreman, došao zapušten, onda bez Jeleškovića ostali i ostao je takav zapušten. I pored toga je igrao sasvim solidno s obzirom na nespremnost i novu sredinu. E sad skontaj kakav bi mogao biti ubica ovako spreman i našpanovan. Jedva čekam..
Vt <3AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:41Neko mi je nesto pisao pa izbrisao, reci sta je ko god da si. Ako je sta za Gavrica, skoro i alfred su upravu
Sa najvise titula u klupskoj historiji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:15Ono kad se zalis na izmjene Marinovica,a prije toga ti mag bio trener![]()
Da,ali kako svaki put zavrsi?emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 13:13Sa najvise titula u klupskoj historiji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:15Ono kad se zalis na izmjene Marinovica,a prije toga ti mag bio trener![]()
zavrsi sa duplom krunom i diobi prvog mjesta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 13:15Da,ali kako svaki put zavrsi?emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 13:13Sa najvise titula u klupskoj historiji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 12:15Ono kad se zalis na izmjene Marinovica,a prije toga ti mag bio trener![]()
Svojom tvrdoglavoscu sebe otjera iz kluba..
Salčinov nick na instagramu, valjda i neki nadimak među rajom.