Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
a to ko bi dobio rat amerika il kina zavisi od vrste ratovanja. kad bi vodili nuklearni rat jasno da niko ne bi dobio. kad bi vodili normalan rat, bez pomagaca, 1 na 1 kina bi ih rasula jer imaju 4 puta brojniju vojsku nego amerikanci.
Nema ti to veze stari. Džaba naoružanje i sve kad nemaju šta za jesti ti vojnici nakon tri dana borbe. Šta misliš kakav je moral tih vojnika, kako su obučeni, naoružani?! Čitao sam ispovijest jednog sjevernokorejskog vojnika. Čovjek kaže da ih četvrtina imaju drvene puške (štogod da to znači), da svaki drugi vojnik ima normalne čizme i vojna odijela, da većina onoga što se piše po novinama nije točno vezano za njihovo naoružanje. Siguran sam da je situacija baš takva. Pa trećina njihova proračuna ide za izdvajanje u vojsku i naoružanje.zer0 je napisao/la:Pa da se zarati garantujem da bi izgubila i juzna koreja i amerika pa ovi iz sjeverne koreje su pravo naoruzani bog sami zna sta oni imaju mnogi misle da su oni siromasni slabi i to ali se varajukad bi ameri napali sjevernu koreju kina i rusija bi 100% napali ameriku i eto ti haosa
Veliki sam protivnik osvajačke politike Amerike, ali to kakav je režim u Sj.Koreji mi ne možemo ni zamisliti. Pa, kod njih je kolektivno buđenje, u 7h ujutro svi se bude, na svakom drugom stupu postoje zvučnici koji puštaju izjave velikog vođe. Pa to je big brother. Ljudi su apatični, ceste prazne jer nitko nema novaca za auto kupiti, većina ljudi radi u poljima riže, znači, ti si do koljena u vodi u blatu i samo vidiš rižu, i moliš boga da godina bude plodna.
Mučenja u zatvorima i šta sve rade političkim neistomišljenicima su strašni.
Osim toga, kad bi i došlo do sukoba, sumnjam da bi zaratili Ameri i Kinezi, pa jedni drugima su najbolji trgovinski partneri. Trgovina djeco, trgovina i interes je najbitniji faktor.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je reko ono najvaznije, male su sanse da sad i kina zarate radi trgovine. jedini nacin da se to dogodi je da se rusija (kina je sa njima u jos boljim odnosima) umjesa u ovaj rat izmedju koreja, sto sam siguran da se nece desit jer im to sigurno nije u interesu.
Ovo je ono što ja govorim čitavo vrijeme, Kina ulaže u SAD i da ih ovi sada napadnu radi neke Južne Korejedubrava je napisao/la: Osim toga, kad bi i došlo do sukoba, sumnjam da bi zaratili Ameri i Kinezi, pa jedni drugima su najbolji trgovinski partneri. Trgovina djeco, trgovina i interes je najbitniji faktor.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara 
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Možda je napokon u školizer0 je napisao/la:Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara
Šta je reć?zer0 je napisao/la:Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kolko je njemu godina ?GunnerS je napisao/la:Možda je napokon u školizer0 je napisao/la:Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara
ministar ma nesto smo pricali al nikako da odgovori
Odoh na kafu s "jednom"
Our religion is not for business !
- legenda reala
- Kontakt:
zer0 je napisao/la:Kolko je njemu godina ?GunnerS je napisao/la:Možda je napokon u školizer0 je napisao/la:Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara
ministar ma nesto smo pricali al nikako da odgovori
13,
ma diraju ga ovi moderatori ,brišu mu avatar i on se naljutio i nema ga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
konacno se setio da je on jos osnovac.GunnerS je napisao/la:Možda je napokon u školizer0 je napisao/la:Ima li gdje onog Samo FKS poslao sam mu 10 poruka ne odgovara
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Evo i Devila ,javlja nam se direktno s one strane Topčiderskog brda
on ne ide u školu ,što to ne radiš jesi dao otkaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hehe, da, da... Kad god piše, kaže danas nisam otišao u školu, danas bio samo 2 časa, nikad skroz do kraja nije bio, izgleda
- legenda reala
- Kontakt:
pa sad to mora sve nadoknaditi ,više mu neće da opravdavajuGunnerS je napisao/la:Hehe, da, da... Kad god piše, kaže danas nisam otišao u školu, danas bio samo 2 časa, nikad skroz do kraja nije bio, izgleda![]()
ali dobar je mali sarajlija
Ma ne ,renovira se menjacnica,krecenje ovo ono,pa ne radim vec tri dana.legenda reala je napisao/la:Evo i Devila ,javlja nam se direktno s one strane Topčiderskog brda
Jbt radio u zadnje dve sedmice 2 dana ima da mi za platu da 100 dinara onako za kafu.
- legenda reala
- Kontakt:
to dođe u našim markama ,negdje oko 2,50 markeDevil je napisao/la:Ma ne ,renovira se menjacnica,krecenje ovo ono,pa ne radim vec tri dana.legenda reala je napisao/la:Evo i Devila ,javlja nam se direktno s one strane Topčiderskog brda
Jbt radio u zadnje dve sedmice 2 dana ima da mi za platu da 100 dinara onako za kafu.
ej,a možete li vi tamo kupiti nešta za npr 10 dinara ili 5
nemoj tako ,to je Devilov najbolji jaranGunnerS je napisao/la:Dobar, kakvih ima
Hababi, znači tako
E jesu se našli 
Može kupit žvakulegenda reala je napisao/la: to dođe u našim markama ,negdje oko 2,50 marke
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije ni 2 marke 1e=107 RSD znaci da je ispod dve marke.legenda reala je napisao/la:to dođe u našim markama ,negdje oko 2,50 markeDevil je napisao/la:Ma ne ,renovira se menjacnica,krecenje ovo ono,pa ne radim vec tri dana.legenda reala je napisao/la:Evo i Devila ,javlja nam se direktno s one strane Topčiderskog brda
nemoj tako ,to je Devilov najbolji jaranGunnerS je napisao/la:Dobar, kakvih ima
A za ovo drugo mozes jednu zvaku.
A za ovo drrugo jbt Devil.
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Nije ni 2 marke 1e=107 RSD znaci da je ispod dve marke.
A za ovo drugo mozes jednu zvaku.![]()
A za ovo drrugo jbt Devil.
jesi se to naljutio ,a bježi, dobro dobro stefane
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], trunks1946 i 2 gosta.