Sto je sasvim oke za njega. Nije kvalitet za repku a uz to moze osigurati sebi dane mirne do kraja zivota. Dobro malo treba cuvati se alkohola kojeg voli vise od nogometa. Ali uglavnom 2-3 godine u kini i nazad u slobodu. Malo plbih malo kafana. Zivot prosjecnog bosnje.DrFilgud je napisao/la: ↑22 feb 2020, 11:28Sve dok plata uredno lijeze na racun, koga je briga za krizu u koju (navodno) ulazi kineski sport? Mislim da Kinezi korektno izvrsavaju obaveze, koje stoje u ugovorima sa sportistima.
Tako razmislja MemisOvic, a i mnogi.
Frajer je do prije 2-3 godine skakao po bh oranicama, za 500 eura mjesecno. Iskreno me i ne cudi sto hoce da iskoristi priliku i da se osigura na vrijeme.
Vrlo moguce da se za koju godinu vrati u nekog domaceg "giganta", takva je sudbina BHPL igraca.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hoce li ga bhfudbal i iz Kine promovisati 
Golčina Hadžiahmetovića 
steta na kraju remi....valjda je kupio malo kredita ovim golom
memisevic je gluperda ko i vranjes...cak su i fizicki slicni. seljak hoce sa se namiri lovom nema on vecih ambicija
memisevic je gluperda ko i vranjes...cak su i fizicki slicni. seljak hoce sa se namiri lovom nema on vecih ambicija
Nesto se usutili po pitanju Burnica a prizivali ga za mjesto startera u A-selekciji, neki?!
Necemo spominjati da je rijec o klupi u fenjerasu u Cvajti.
Isto tako je neosnovano guranje kamaru drugih.
Kad zasluze i bude elemenata za poziv, bujrum...u svakom drugom slucaju pozivanje je besmisleno...
Nalic, Ahmedhodzic, Gazibegovic, itd., itd., itd.
Kad bar malo potvrde kvalitet onda ok...zovi ga i isprobaj, kao recimo ovaj Hadzikadunic iz Rostova.
Inace ako bismo pozivali nove kao sto to vecina ovdje zeli, ne bismo imali prostora ni za standardnih prvih 11 na spisku...a kamoli za Krunica, Bicakcica i ostalih na klupi.
Kod nas igrač odigra 2,3 utakmice i odmah DAJ ZOVI ga, samo zato sto je iz dijaspore. A Memisevic dokazaniji 10x na zadovoljavajucem nivou a opet nista od njega.
Kao niko ne prati te momke...
Ne ide to tako.
Kad zasluze i bude elemenata za poziv, bujrum...u svakom drugom slucaju pozivanje je besmisleno...
Kad bar malo potvrde kvalitet onda ok...zovi ga i isprobaj, kao recimo ovaj Hadzikadunic iz Rostova.
Inace ako bismo pozivali nove kao sto to vecina ovdje zeli, ne bismo imali prostora ni za standardnih prvih 11 na spisku...a kamoli za Krunica, Bicakcica i ostalih na klupi.
Kod nas igrač odigra 2,3 utakmice i odmah DAJ ZOVI ga, samo zato sto je iz dijaspore. A Memisevic dokazaniji 10x na zadovoljavajucem nivou a opet nista od njega.
Ne ide to tako.
burnic je na mene ostavio dojam anela hadzica...igra mu se svodi na pasove prvom do sebe i nikakav utjecaj u igri....prizivala ga dva tri lika...ko ga je gledao,nikad ga ne bi zvao
Problem je sto ne mozes cekati da sazrije do te mjere jer inace slijedi poziv u repke ti drzava. Te igrace moras pokupiti pozvati ih i ako se pokazu ostaju u repki ako ne cao. Naravno burnic nije problem jer taj nikada poziv a repke svabije nece dobiti. Ali ovi iz mali drzava tipa svedske, austrije, svicarske itd. nakon par dobri tekmi eto ih u a repku. Najbolji primjer itten iz st. gallena. 5-6 dobri tekmi i poziv u a repku svicarske. Kod nas demirovic u tom istom st. gallenu zabije jednako golova ali kao eto nije jos za repke.hurem je napisao/la: ↑22 feb 2020, 15:14Nesto se usutili po pitanju Burnica a prizivali ga za mjesto startera u A-selekciji, neki?!
Ne ide to tako.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisu za repke kao da smo Brazil, jok eto Elvis i Dulja su kvalitet pa se djeca moraju dokazivti. Što se mene tiče dvije tri dobre utakmice odma poziv u repku i izbaciti ovu dvojicu slunta i njima sličnima.
Samo se čeka neki pristojni krilni igrač pa da možemo Duljevića na smetljište reprezentativne historije šmugnut.
Samo se čeka neki pristojni krilni igrač pa da možemo Duljevića na smetljište reprezentativne historije šmugnut.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dugo ćemo čekati prijatelju. B. Hadžić klupiran u austrijskoj cvajti, Hasić klupiran u Turskoj drugoj diviziji, Amar Ćatić slabo šta pokazuje u drugoj diviziji Nizozemske, i to je otprilike to od 'talenata' na krilnim pozicijama.
Bolje bi bilo igrati formaciju bez krila nego igrati s Duljevićem u prvoj postavi. A kada pomisliš da je taj isti Duljević među najboljim 'proizvodima' Premijer Lige BiH u zadnjih nekoliko godina, onda...
Bolje bi bilo igrati formaciju bez krila nego igrati s Duljevićem u prvoj postavi. A kada pomisliš da je taj isti Duljević među najboljim 'proizvodima' Premijer Lige BiH u zadnjih nekoliko godina, onda...
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 22 feb 2020, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Taj duljevic je u plbih imao mizernu statistiku. A vani jos goru.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Duljevic nije toliko los igrac. naravno nije za prvi 11 ali moze biti dobar za klupe. da on ima trenera ko Miske ( Magath) Dulje bi igrao u Realu ili radio u Mrkvi. 
Niste razumjeli moju poentu...
Naravno da sam i ja za pozivanje "stranaca", ali ne po svaku cijenu i ne u tolikoj mjeri...koga smo to do sada aman izgubili a prizivalo ih se stotine u zadnjih 20 godina...realno...i da je postojala realna opcija da igra za nas od strane igraca...
Ja Seferoviću ne vjerujem ni sekunde..on je dobro bio proracunat kroz Dzeku i Ibisevica...znao je da nema mjesta.
Drugo, previse se dize hajka na Savez (koji istina maltene nista ne radi) a zanemaruju se odbijanja ili kalkulisanja od strane velikog broja tih igraca.
Dakle, nema nista ni od gomilanja ni od forsiranja...propadose nam i igraci Milana i Arsenala i Liverpoola i Uinesea itd.
Sto se tice Duljevica...mogao je puno vise zasigurno...ali sam je sebi kriv zahvaljujuci nedisciplini, nemaru.
Ako ostane na klupi do baraza i ne zaslužuje sansu.
Naravno da sam i ja za pozivanje "stranaca", ali ne po svaku cijenu i ne u tolikoj mjeri...koga smo to do sada aman izgubili a prizivalo ih se stotine u zadnjih 20 godina...realno...i da je postojala realna opcija da igra za nas od strane igraca...
Ja Seferoviću ne vjerujem ni sekunde..on je dobro bio proracunat kroz Dzeku i Ibisevica...znao je da nema mjesta.
Drugo, previse se dize hajka na Savez (koji istina maltene nista ne radi) a zanemaruju se odbijanja ili kalkulisanja od strane velikog broja tih igraca.
Dakle, nema nista ni od gomilanja ni od forsiranja...propadose nam i igraci Milana i Arsenala i Liverpoola i Uinesea itd.
Sto se tice Duljevica...mogao je puno vise zasigurno...ali sam je sebi kriv zahvaljujuci nedisciplini, nemaru.
Ako ostane na klupi do baraza i ne zaslužuje sansu.
Becir u prvi jedanest.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Makar je Bajević imao šta vidjeti na ovoj utakmici 
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sven dao gol. Dusane reaguj.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nemoj to reći ni u šali, sada postoje realne šanse da će biti pozvan.
Menalo i Pirić starteri u vječitom derbiju Slovenije
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne gledam Zurich ali gledam na Sofascore, Bećir od 6 dugih pasova, svih 6 tačnih, sve duele osvojio i 90% tačnih dodavanja.
Samo na osnovu činjenice da je štoper koji je tehnički dobar sa loptom mu može pružiti veliku priliku u karijeri.
Samo na osnovu činjenice da je štoper koji je tehnički dobar sa loptom mu može pružiti veliku priliku u karijeri.
⚜️~⚜️~⚜️