FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmooooo saaaaddd 
bar dva tri razlike,nista na guzove to ne brojimo hehe.
-
- Kontakt:
Čelendra je.be kone gdje stigne

- SedrenikHz
- Kontakt:
HAJDE PI.KE SVII PREMA KOŠEVUUU HAJDE3E
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
joj ovaj @emir79 je toliko napacen frajer zbog Husrefa to nije normalno majke mi, sve nas puca euforija samo on i dalje indirektno nesto pljuje sto je na neki način povezano sa Husrefom,
Smiri malo druze ba, opusti se. Ne bih se toliko vezao za njega i ne bih ga branio taman da je moj otac u pitanju. Svaki drugi post je neki pesimizam, skepticnost i branjenje Husrefa. Da Bog sačuva i sakloni.
I kad smo vec kod "njegovih uspjeha", nakon sto sam pogledao manji sarajevski klub, ja mu nikad halalit necu one dvije sramote i katastrofe u derbiju. Ko nas je nabio i ponizio ne mogu vjeeerovat.
Inače volio bih da Ahmet zabije veceras, nekako mi je ostao nedorečen na pripremama

Smiri malo druze ba, opusti se. Ne bih se toliko vezao za njega i ne bih ga branio taman da je moj otac u pitanju. Svaki drugi post je neki pesimizam, skepticnost i branjenje Husrefa. Da Bog sačuva i sakloni.
I kad smo vec kod "njegovih uspjeha", nakon sto sam pogledao manji sarajevski klub, ja mu nikad halalit necu one dvije sramote i katastrofe u derbiju. Ko nas je nabio i ponizio ne mogu vjeeerovat.

Inače volio bih da Ahmet zabije veceras, nekako mi je ostao nedorečen na pripremama

-
- Kontakt:
Hocel vise taj sastav 
Evo ide na Cometu ima vec 5 igraca 
Krste nije u prvi 11

Krste nije u prvi 11

Za početak počni da čitaš. Spomenuo nisam Husrefa ne budi padobranac. Spominju ga oni koji su ga redovno pljuvali. Odgovor ce svakako dobiti. Prema tome smiri hormone.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:33joj ovaj @emir79 je toliko napacen frajer zbog Husrefa to nije normalno majke mi, sve nas puca euforija samo on i dalje indirektno nesto pljuje sto je na neki način povezano sa Husrefom,
I kad smo vec kod "njegovih uspjeha", nakon sto sam pogledao manji sarajevski klub, ja mu nikad halalit necu one dvije sramote i katastrofe u derbiju. Ko nas je nabio i ponizio ne mogu vjeeerovat.![]()
Inače volio bih da Ahmet zabije veceras, nekako mi je ostao nedorečen na pripremama![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Gdje je sad onaj sto rece Hodzic pristao na smanjenje plate i da bude klupa,zato je kaze produzio 
lijepi nas Maicon nedamo ha nikom,ta ce djeca i akademija...

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 22 feb 2020, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prije svega nisam balavac nemam 15 godina pa malo pripazi na koji nacin mi se obracas. Ako ne znas prihvatit kritiku nemoj me citirat, zabodiji me.emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:45Za početak počni da čitaš. Spomenuo nisam Husrefa ne budi padobranac. Spominju ga oni koji su ga redovno pljuvali. Odgovor ce svakako dobiti. Prema tome smiri hormone.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:33joj ovaj @emir79 je toliko napacen frajer zbog Husrefa to nije normalno majke mi, sve nas puca euforija samo on i dalje indirektno nesto pljuje sto je na neki način povezano sa Husrefom,
I kad smo vec kod "njegovih uspjeha", nakon sto sam pogledao manji sarajevski klub, ja mu nikad halalit necu one dvije sramote i katastrofe u derbiju. Ko nas je nabio i ponizio ne mogu vjeeerovat.![]()
Inače volio bih da Ahmet zabije veceras, nekako mi je ostao nedorečen na pripremama![]()
![]()
Druga stvar, ja sasvim dobro citam posebno tvoje postove vezane za Husrefa zadnja 2-3 mjeseca, pogotovo od kako je otkaz dobio sasvim zasluženo i niko ga ne spominje vise nego ti, direktno ili indirektno. To nisam primjetio sam ja niti sam ja prvi koji ti je ukazao na to.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mujakić odigrao čitavu utakmicu za Hajduk. Dobili 6:0. U dvije utakmice sa njim nula golova.
Sretno nam danas, velika prilika da se odlijepimo.

Sretno nam danas, velika prilika da se odlijepimo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Gledajte braco klupe, ovako se titule osvajaju. Strasno je kad ti imas Krleta,Susica,Zizua,Andreja na klupi. Po meni to je najveca prevaga i jedva cekam da pocne. Titulaaaaaaaaaaa 

- robertkosar
- Kontakt:
Još jednom, Husrefa nisam spomenuo, vrati se na moj prvi danasnji komentar i ko je se nakačio na njeg sa pričom o Husrefu.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:52Prije svega nisam balavac nemam 15 godina pa malo pripazi na koji nacin mi se obracas. Ako ne znas prihvatit kritiku nemoj me citirat, zabodiji me.emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:45Za početak počni da čitaš. Spomenuo nisam Husrefa ne budi padobranac. Spominju ga oni koji su ga redovno pljuvali. Odgovor ce svakako dobiti. Prema tome smiri hormone.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:33joj ovaj @emir79 je toliko napacen frajer zbog Husrefa to nije normalno majke mi, sve nas puca euforija samo on i dalje indirektno nesto pljuje sto je na neki način povezano sa Husrefom,
![]()
Druga stvar, ja sasvim dobro citam posebno tvoje postove vezane za Husrefa zadnja 2-3 mjeseca, pogotovo od kako je otkaz dobio sasvim zasluženo i niko ga ne spominje vise nego ti, direktno ili indirektno. To nisam primjetio sam ja niti sam ja prvi koji ti je ukazao na to.
Drugo, ako hoces normalno komuniciranje, onda moras i sam tako poceti. Nisam ni ja balavac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
Hoćel bit kakav link životavam
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Steta sto pidra nema ni na klupi valjda bude spreman bar do 6 kola
Nema nas ni za na male... E moji "navijaci"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ipak nije onaj najgori prijenos na MojaTV
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, OzmoodPinglewood, rimljanin90, senad82 i 59 gostiju.