FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tezak teren je ucinio svoje lose smo odigrali ali ne treba odmah pljuvati.Nadati se veceras kiksu pitara
-
- Kontakt:
Bod ko puna saka brade. Sa ovakvim sudjenjem i dalje najgora liga za gledati. Fuj!
- dubioza144
- Kontakt:
Dobro je ovo na startu sa Borcem 0 0 sad na startu sa Radnikom 0 0 tek smo poceli promijenili smo i neke igrace neki nisu igrali bit ce to dobro aBd
Željo mi te volimo kako god zavrsio

Željo mi te volimo kako god zavrsio

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Neznam sto se ru pojedini forumasi aktivirani odmah posle utakmice, sto se mene tice bod dobar igra i nije bila nesta kao sto kaze Amar cuvalo se svoj gol ako ko dadne dadne, vazno je da nismo izgubili prva utakmica je uvijek teska, u Ugljeviku MORAMO uzet ta tri boda druge nam nema.
Ustimas odbranu syebe se napad
U pm dva dobra sastaviti nikad
U pm dva dobra sastaviti nikad
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vazda kiksamo u **** Bijeljini, ali vazda!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta vam je
Dobar je i bod
Polako
Dobar je i bod
Polako
Šut u okvir gola nismo imali,najlakse je sudije kriviti za svesamoposmatram je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:32Bod ko puna saka brade. Sa ovakvim sudjenjem i dalje najgora liga za gledati. Fuj!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
ma vidi bod ko bod u Bijeljini nikad nije los...fora je sto nismo ni pokusali da pobjedimo ...previse smo nakrcali polovnjaka u ekipu ali sta ces...idemo dalje ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne treba ni iz krajnosti u krajnost...ili treba?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pesimisti mrs kuci.. svi smo svjesni stanja u klubu al ne treba pljuvat na svoje ! ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA !
Uvijek priključak gubimo na ovim manjim tekmama, ali uvijek!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovo je bruka i sramota! Nijedan sut u okvir gola. Koga ba briga za rezultat, to je najmanji problem.
Ti kad imas igru rezultati ce doci. A ovo je odron.
Ti kad imas igru rezultati ce doci. A ovo je odron.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Igra losa, nedostojna kluba kakav je Zeljo, ali ne treba sad ocajavati. Citajuci komentare stekao bih dojam da su nas nabili 3 razlike. Bod u Bijeljini nikad nije los. Sljedece kolo se vracaju Veseli i Alispahic, i tu smo odmah znatno jaci.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lendriću će kako smo i očekivali trebati da uhvati gol. Sreća iduća protiv Zvijezde, tu bi valjda trebali da ga krene, a onda Grbavica. Valjda se tu poveže, onda će to sve bolje biti. Plus Veseli, pa onda na kraju krajeva i tom Baracku Obami valjda papire završe.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije ovo loš rezultat, da se razumijemo. U Bijeljini je sve osim poraza sasvim ok.
Ono što me nervira je ograničenost naših igrača, pa je li moguće da su toliko neinteligentni, prije svih Zajmović i Stevanović. Ljudi nemaju onu osnovu intelekta koju bi valjda trebao da posjeduje svaki čovjek na kugli zemaljskoj. Je li moguće da uvijek izaberu najgoru moguću opciju, da ima tri svoja igrača desno, on će je uputiti lijevo jer je tako 'nanijetio', pa makar niko ne bio lijevo. Ako ima prostora da ide lijevo, on će se zakucati u igrača desno, znači sve kontra pameti, kontra logike. I što je najgore, kada im to jednom prođe, mi još naivnije svršavamo na njih.
Da on to uradi jednom ili dva puta, pa hajde. Ne, oni to rade čitavu karijeru, znači uvijek isto, pravolinijski k'o dorat.
Kjosevski se bori sa običnim ispucavanjem lopte kao da je programiranje u C++.
Odbrana je bila dobra, ovaj mali što je ušao na kraju je pokazao više od pola igrača.
Idemo dalje.
Ono što me nervira je ograničenost naših igrača, pa je li moguće da su toliko neinteligentni, prije svih Zajmović i Stevanović. Ljudi nemaju onu osnovu intelekta koju bi valjda trebao da posjeduje svaki čovjek na kugli zemaljskoj. Je li moguće da uvijek izaberu najgoru moguću opciju, da ima tri svoja igrača desno, on će je uputiti lijevo jer je tako 'nanijetio', pa makar niko ne bio lijevo. Ako ima prostora da ide lijevo, on će se zakucati u igrača desno, znači sve kontra pameti, kontra logike. I što je najgore, kada im to jednom prođe, mi još naivnije svršavamo na njih.
Da on to uradi jednom ili dva puta, pa hajde. Ne, oni to rade čitavu karijeru, znači uvijek isto, pravolinijski k'o dorat.
Kjosevski se bori sa običnim ispucavanjem lopte kao da je programiranje u C++.
Odbrana je bila dobra, ovaj mali što je ušao na kraju je pokazao više od pola igrača.
Idemo dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zašto ovako teške noge, kao da je pred kraj prvenstva?! Ne izgleda dobro nimalo.
Teren nam vadiona vazda, a Zatim no comment, Bože!!
Teren nam vadiona vazda, a Zatim no comment, Bože!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
@Irfo i @Virtual su sve rekli, idemo dalje.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Gledaj ti smecara na onom forumu ,vi ste najveca bruka Zelje ikad smecari jedni bijedni ,jedva misevi docekali da izadju iz rupa
.odgovorite zasto forumas godine Minjore vise ne pise smecari,upravo iz ovog razloga bijedo

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 22 feb 2020, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, benko21 i 34 gosta.