FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nekontam kako svi vidite kad sudija zakida protivnika Sarajeva, a kad danas Petrovic kolo vodi,svi sute.
Ti si ludsamoposmatram je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:37Nekontam kako svi vidite kad sudija zakida protivnika Sarajeva, a kad danas Petrovic kolo vodi,svi sute.

- invincible1921
- Kontakt:
Nije da cu rec neku mudrost i jest da svi smaraju o tom ...ali zaista bekovi su najveci problem...obojicu da ih spojis nema pola igraca.
Lendric van sporta a ne forme...
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Jesam i?Mamlaz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:38Ti si ludsamoposmatram je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:37Nekontam kako svi vidite kad sudija zakida protivnika Sarajeva, a kad danas Petrovic kolo vodi,svi sute.![]()
A realno koliko je Lendric upotrebljivih lopti dobio danas?invincible1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:40Nije da cu rec neku mudrost i jest da svi smaraju o tom ...ali zaista bekovi su najveci problem...obojicu da ih spojis nema pola igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:

Ma nije samo do njeg to je jasno, al po kretnji ostalom djelovo mi je ko da je zadnju ozbiljnu utakmicu imo prije 2 godine...al ajdr vidjet cemo na iducuj valjda me demantuje.LjoZee je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:41A realno koliko je Lendric upotrebljivih lopti dobio danas?invincible1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:40Nije da cu rec neku mudrost i jest da svi smaraju o tom ...ali zaista bekovi su najveci problem...obojicu da ih spojis nema pola igraca.
Ne treba panicarit, bod u bjeljinji pa sta.
=\_1921_/=
Ma nije on ni blizu nivoa Krpica, molim Boga da me demantujeLjoZee je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:41A realno koliko je Lendric upotrebljivih lopti dobio danas?invincible1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:40Nije da cu rec neku mudrost i jest da svi smaraju o tom ...ali zaista bekovi su najveci problem...obojicu da ih spojis nema pola igraca.
Estagfirullah, Bože ti njemu oprosti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad sam ja reko za Lendrica. Pa da je valjo nebi ga Zrinjski pustio treba crtat pojedinim. Vec nesmijes kiksat a pitarima ce se svirat vazda i svirace se.
Subašić za 20 minuta uradio više nego što su Zajmović i Ramović za cijelu utakmicu.
Za bekove je sramota reći da su fudbaleri.
Jovanović neloš.
Hvala bijeljencima na dočeku i sportskoj atmosferi.
Ni jedna jedina ružna riječ nije upućena ni igračima ni manijacima.Barem kada govorimo o nesportskim stvarima.
Za tuzlake, zeničane i raaaju su gospoda teška.
Tuzlu i Zvijezdu dobit i amin.
Za bekove je sramota reći da su fudbaleri.
Jovanović neloš.
Hvala bijeljencima na dočeku i sportskoj atmosferi.
Ni jedna jedina ružna riječ nije upućena ni igračima ni manijacima.Barem kada govorimo o nesportskim stvarima.
Za tuzlake, zeničane i raaaju su gospoda teška.
Tuzlu i Zvijezdu dobit i amin.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Nisam ja ni rekao ni da jeste ni da nije vec konkretno danas nije on ni imao nekih lopta pa da kazes dali mu 4 dobre lupam i sve 4 upropastio. Meni Krpic fali da tako kazem vise kapiten jer je podizao ekipu sa svojim ponasanjem i “hajcao” ih kad je trebalo.Mamlaz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:45Ma nije on ni blizu nivoa Krpica, molim Boga da me demantujeLjoZee je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:41A realno koliko je Lendric upotrebljivih lopti dobio danas?invincible1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:40Nije da cu rec neku mudrost i jest da svi smaraju o tom ...ali zaista bekovi su najveci problem...obojicu da ih spojis nema pola igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sto bi volio da se jasno i odlucno stane u borbu sa organizovanim kriminalom u BH fudbalu, savezu, da se liga stopira na dvije sezone neka sve ide u picku materinu ali da se na cistac istjera sve.
Mjau !
Ne znam šta ste očekivali od Lendrića u jednoj ovakvoj utakmici, danas bi se ovdje Krpić poprilično naigrao, uspio bi izboriti par faulova više i proslijediti par lopti više nakon onih dugih lopti iz naše zadnje linije, što od Kjosevskog što od stopera.
Lendrić nije takav tip napadača i znalo se da nam ne može donijeti čvrstinu koju smo imali sa Krpićem. Njegove dobre partije očekujem onda kada bude hranjen loptama od strane našeg ofanzivnog trojca, od njega neće biti ništa kad god budemo igrali onu krkansku igru "izbij, nabij".
Nevezano za Lendrića, mene je danas pozitivno iznenadila čvrstina nazad, pogotovo je Kosorić bio dobar, Jovanović mi na osnovu ove tekme djeluje kao nešto kvalitetnija verzija Sipovića, i ako na kraju bude tako, to će za nas biti odlično. Igra u napadu će doći, u to sam siguran, nisu igrači zaboravili igrati fudbal za par mjeseci, samo da uđemo u ritam utakmica i biće to dobro
Lendrić nije takav tip napadača i znalo se da nam ne može donijeti čvrstinu koju smo imali sa Krpićem. Njegove dobre partije očekujem onda kada bude hranjen loptama od strane našeg ofanzivnog trojca, od njega neće biti ništa kad god budemo igrali onu krkansku igru "izbij, nabij".
Nevezano za Lendrića, mene je danas pozitivno iznenadila čvrstina nazad, pogotovo je Kosorić bio dobar, Jovanović mi na osnovu ove tekme djeluje kao nešto kvalitetnija verzija Sipovića, i ako na kraju bude tako, to će za nas biti odlično. Igra u napadu će doći, u to sam siguran, nisu igrači zaboravili igrati fudbal za par mjeseci, samo da uđemo u ritam utakmica i biće to dobro

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam braco **** 4 sezone za nas navijače ,nakon one kradje u Bijeljini kad smo popušili Titulu kola su nam opasno krenula nizbrdo,najveći dušman nam ovo nebi smislio šta nam se sve desilo
vise i ne vidim izlaza u ovom svemu još kad vidim kakvih dušmana imamo u našim redovima uglavnom težak period za nas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.