A lakat onakav a metar sudija udaljen da ne svira ono je vrhunac lopovluka

Suti molim teGifron je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:01Svako kolo ista prica. Neko bude ostecen, neko slavi sudijske pogreske. I Simin Han kad su sudije gurale, isto su se ovako kurcili i bahato ponasali, sad kukaju. Mada eto sarajevski klubovi dominiraju u ovim guranjima od sudija, pa ovi ostali slabije dodju do izrazaja.
A inace ne uzimaju mu reket placene ubice, i istog postavio kao "vodju" navijacke skupine Sloge i neko ko ce stititi te momke i njega ako zatreba. I levat onda ovako nesto izjavi za placene ubice i te fazoneU ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba Husić nam je rekao zbog čega je otišao s Koševa.
"Ovo je sramota od fudbala. Imamo u jednom glavnom gradu na stadionu situaciju da igrač Sarajeva momku kaže 'majmune'. To je rasizam. Izgleda da ćemo fudbal igrati samo za Sarajevo i za nekoliko velikih klubova. Tužno je, gledaš, a ništa ne možeš da promijeniš. Mi ćemo sazvati vanrednu press konferenciju, ali odustati ne smijemo i moramo da se borimo protiv ovakvog fudbala", kazao je razočarano Husić za SportSport.ba, pa je dodao:
"Ovaj isti sudija nam je već pokazao šta namjerava da uradi na Tušnju i kada se suprostavite, dobijete kaznu. Šta da uradim? Da tražimo plaćene ubojice da ubijaju, pa onda robija? Ne znam stvarno... Ovo je velika bruka i sramota. Jedino ovako veliki klubovi mogu da dođu do titule".
"Ne možempo ovako uspjeti, bez obzira o kome se radi. Uložite novac, napravite ekipu, ali ne možete da pobijedite. Jednostavno vam sudije ne daju, ma šta da kažem više... Sramota, nigdje veze", dodaje Husić.
Objasni kako nije regularan ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:21![]()
kae sve regularno
U zadnje dvije utakmice Zelje i Slobode jedno 6 gresaka sudija u vasu korist. Tako da ne serisvrakino1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:21Suti molim teGifron je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:01Svako kolo ista prica. Neko bude ostecen, neko slavi sudijske pogreske. I Simin Han kad su sudije gurale, isto su se ovako kurcili i bahato ponasali, sad kukaju. Mada eto sarajevski klubovi dominiraju u ovim guranjima od sudija, pa ovi ostali slabije dodju do izrazaja.
Vi ste nenadyebivi po tom pitanju
Jesi human ti..kakav zid. Vidis li lakat. Bezobrazni igrazi tuzle udaraju igrace sarajeva glavom u lakat. Ako cemo tako gledat sve regularno. De tako ti svega, ne kazem da ih ne bi razbucali svakako, al nemojte **** stvar i sad ovo pokusat opravdatsimidobar je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:24Objasni kako nije regularan ?
Ovaj ko da je u betonski zid opalio I pao.. moze dramatican ku*cu mom bit.. cist go..![]()
Ban na ip adresu je jedini lijek za ovakve. Ali je ovaj forum davno otišao u qrac tako da me ne čudi milion profila od jednog korisnika.
Je li to najbolje sto mozesRadmilo87 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:29Jeli imaš šehida u kuci? ja se nadam da imas, e **** ti šehide umrle, a ako ih nemaš nadam se da ces ih imati u skorije vrijeme, da ti malo komšije iz Mostara dođu na priferiju pa te malo obuzdaju, dijete i ženu ti na **** nabiju dok ti gledaš, a tebe posalju u hladnu i modru Neretvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravljas ko je VinkoRadmilo87 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:00Odbit ce se ovo Sarajevu o glavu veoma brzo, u prvom poluvremenu ih je Tuzla bukvalno nadigrala i stvorila tri stopostotne šanse, nisu znali gdje se nalaze ni kako se zovu, na stranu sudija i šiljenje saveza, u Banja Luci ce ih Borac razmontirati i ako bude potrebe uraditi isto ono sto su oni veceras uraditili Tuzli, naredno kolo bi dosta toga trebalo reci jer na Borac, Srpsku, Vicu i Dodika se ne može, pa da vidim kako ce i hoce li kukati
Samo im pertle virile iz pitarske guzice, a pazi sad.Heller je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:30https://sportsport.ba/fudbal/prelijepe- ... eva/318377
Eto vam oni **** vas oni, bolje da ste ih izbacili prošlw godine.
Nemam ja sta opravdavat, nisam ja sudija..tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:27Jesi human ti..kakav zid. Vidis li lakat. Bezobrazni igrazi tuzle udaraju igrace sarajeva glavom u lakat. Ako cemo tako gledat sve regularno. De tako ti svega, ne kazem da ih ne bi razbucali svakako, al nemojte **** stvar i sad ovo pokusat opravdat
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, belosevic23, bvsic, nedimmmm1337 i 51 gost.