FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odličan početak, svaka čast momcima.Utakmicu smo počeli bez tri projektovana startera, Pidre, Oremuša i Sušića i opet pobjeda od četiri razlike, iako je nisam očekivao ni u ludilu, nakon 0:1 
Ima li škore ja evo i caj popio vec 
cestitke vinku i momcima nije moglo bolje poceti

cestitke vinku i momcima nije moglo bolje poceti
You are someone else I am still right here
Morteme spusti alkohol
Dodaj nerijeseno opciju
Dodaj nerijeseno opciju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jos sljedece kolo cemo imati u konkurenciji Oremusa i Pidru 
Fakat ne znam vise ko ce u prvih 11
?
Mojih 11 su
Kovacevic,Salcin,Dupovac,Serbecic,Sabanovic,Milicevic,TSS,Jukic,Rahman(odlican danas),Benjo i GRANDE Mersudin

Fakat ne znam vise ko ce u prvih 11

Mojih 11 su
Kovacevic,Salcin,Dupovac,Serbecic,Sabanovic,Milicevic,TSS,Jukic,Rahman(odlican danas),Benjo i GRANDE Mersudin

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahhahah gledaj brata i ankete 
Demoliranje
Rutinska pobjeda
Pobjeda

Demoliranje
Rutinska pobjeda
Pobjeda
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 feb 2020, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:08Napisaše ovdje pojedinci, da je pitanje samo, koliko razlike pobjeđujemo![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Miličević ima strašno kvalitetan pas. Brz, precizan... s Tinom bi to bio odličan tandem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:16Jos sljedece kolo cemo imati u konkurenciji Oremusa i Pidru
Fakat ne znam vise ko ce u prvih 11?
Mojih 11 su
Kovacevic,Salcin,Dupovac,Serbecic,Sabanovic,Milicevic,TSS,Jukic,Rahman(odlican danas),Benjo i GRANDE Mersudin![]()
Al šta onda s Oremušem... slatke muke, nenormalno koliko smo jaki na sredini terena.

Zizi i Rahman će se morat klat, ne znaš koji je bolji.
Titula - jedino što nas mora zanimat.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo samo jakoAlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:16Hahahahahhahah gledaj brata i ankete
Demoliranje
Rutinska pobjeda
Pobjeda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A fantasy... Merso mi kapiten, Rahmanović u ekipi, bit će bodova 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
SAD SVI HVALE SALCINA
. A JUCE ??? AKADEMIJA !!!!!
JOS : 12 Pobjeda i 1 remi i pravac VV

JOS : 12 Pobjeda i 1 remi i pravac VV
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Po meni Milicevic vise moze na stoperu...jer Dupovac ne gradi igru....ovako bi imali i njega i Serbecica koji to znaju....
I onda Oremus u vezu.....Da trkacki odradi i oba smjera kako zna....opet s klupe Zisko i Tino....izrotirat Jukica da odmori...Milanovic i Krle odmorni i spremni.....
I onda Oremus u vezu.....Da trkacki odradi i oba smjera kako zna....opet s klupe Zisko i Tino....izrotirat Jukica da odmori...Milanovic i Krle odmorni i spremni.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tanko je bilo do crvenog kasnije laganica sa pola snage steta sto nije pao jos barem 1 ili 2 gola.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Poslije 0:1 me nenormalna huja uhvatila, oni su stvarno dobro stajali na terenu, na početku utakmice, nisam ni u ludilu očekivao ovaj rezultat.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:18Historicar je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:08Napisaše ovdje pojedinci, da je pitanje samo, koliko razlike pobjeđujemo![]()
![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko se sjeca Velkoskog , halali Krste , hvala TI za sve Titule i golove

-
- Kontakt:
E ovo se zove trener. Ambiciozan, realan, svjestan situacije i pored pobjede od visokih 6-2. Bravo Vinko."Imamo prostora za napredak. Uvijek su prve utakmice teške s psihološke strane, imali smo teren koji je bio malo mekši. Bitno je da smo otvorili s pobjedom i da ćemo u narednim mečevima biti kvalitetniji. Mogu biti zadovoljan pobjedom, ali uvijek ima prostora da igra bude bolja. Igrači su međutim pokazali kvalitetan karakter. Ne smijemo zaboraviti da su oni imali šanse da povedu i 0:2, visili smo u tim minutama. Ima detalja koje želim da uradim, to su golovi iz prekida i ima još detalja".
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 22 feb 2020, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tatar i Jukic su bolja krila, konkretnija i opasnija od Krleta. Krle moze s klupe ili u nekim slabijim tekmama poceti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hajdeee, johntravolta123, juka55, napoleon72, skoJaa i 72 gosta.