Znaci i zbog gola smo krivi ,skandiranje je ocekivano to opet nema veze ni sa kim od vas ,koji castite najvatrenije navijace sa lijepim pridjevima,bolje prozivati onog zutog mulca i **** fejzicu djete retardirano ,svaki put cu birati te narkomane nego te seljacine koji bjeze sa tribine u 80 minuti.Denchi je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:55Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:43Ti iz te picke materine jos izaso nisi ,a sljedece sedmice ta skupina narkomana ce bodriti klub u leglu cetnika a ti ces opet uteci u tu picku materinu odakle nisi trebao ni izlaziti.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:04Svaka cast pravim i dobrim momcima na sjeveru. Ostatak narkomani koji klubu izbiju 250-300 hiljada godisnje a oni bi da se pitaju nesto. Mrs u pm.
Bolje **** familije ,majke, bogove ,dok se gubi sto se i veceras pokazalo nakon samo 20 min pa poslije se busati u prsa kao veliki navijac kada krene ,i nekog nazivati narkomanom picka ti materina bezobrazna.
To nikakve veze nema s tim da se ponasaju ko budale po ko zna koji put, odmazu svom timu, primamo gol zbog njih, i pri rezultatu 4-1 skandiraju protiv uprave jer su dali otkaz liku koji ne bi ovaj rezultat s ronaldom imo.....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da pohvalim ove slike kod golova i dizajn opcenito. Svaka cast! 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Papeta i Zinedina od prve minute u BL...

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj sa riđom kosom je muško,robertkosar je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:43Ja je nevidim![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da u 2020. godini ljudi govore kako neko neće dobiti jer je kvota kakvu ne očekuje a ljudi bili samo 2 boda ispod nas ali nije bitno, neka smo mi njih dobili.
Ma super ponuda je uvijek sumnjiva vjeruj mi...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kod onog prvog kola glupo mi je ispao i Šerbečić. Mislim da je mogao bolje reagovati i sačekati ga na šutu, ali nebitno sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jedini istinski navijaci FKS su navijaci sa sjevera 
Samo jako, sto vise hajcanja pirotehnike, to nam treba
Treba sad napraviti armosferu

Samo jako, sto vise hajcanja pirotehnike, to nam treba

Treba sad napraviti armosferu

Cestitke Vinku i ekipi, strasan pobjeda
Iako rezultatski izgleda fantasticno nije ovo ukomponovano ni blizu kakav kapacitet imamo , svjestan je toga i Vinko iz ove izjave i sigurno ce biti sve bolje i bolje
Ono sto je negativno po meni Milicevic ne moze igrati veznog osim u tekmama kad cuvamo rezultat pa da zatvaras, u prvom poluvremenu je hio ocajan a onakva lopta poprecna se ne salhe ni u juniorima
Odbrana takodje malo skripi al ja licno sam takvo nesto i ocekivo, sreca pa je Vinko svjestan svega toga i siguran sam da ce ispravit to
Ova seljacina Azmir nek se sjeti tekme iz jesenjeg dijela kad su oni nas 2-1 dobili, kradja teska bila tad nije rigo vatru ,majku mu seljacku

Iako rezultatski izgleda fantasticno nije ovo ukomponovano ni blizu kakav kapacitet imamo , svjestan je toga i Vinko iz ove izjave i sigurno ce biti sve bolje i bolje
Ono sto je negativno po meni Milicevic ne moze igrati veznog osim u tekmama kad cuvamo rezultat pa da zatvaras, u prvom poluvremenu je hio ocajan a onakva lopta poprecna se ne salhe ni u juniorima
Odbrana takodje malo skripi al ja licno sam takvo nesto i ocekivo, sreca pa je Vinko svjestan svega toga i siguran sam da ce ispravit to
Ova seljacina Azmir nek se sjeti tekme iz jesenjeg dijela kad su oni nas 2-1 dobili, kradja teska bila tad nije rigo vatru ,majku mu seljacku
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nema tu dviceIXI je napisao/la: ↑ Ako Borac uzme sutra Široki. Prvak se odlučuje iduće sedmice u Banja Luci. Biće to pravi derbi. Jedva čekam.
Zvanično 6 milja. Kao što sam i rekao, sve ispod 5 bi bila sramota, odlično je ovo.
Perfektna noć da ne bi glupavih skandiranja, ne razumijem što im ono treba.

Perfektna noć da ne bi glupavih skandiranja, ne razumijem što im ono treba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ipak je Miličević asistirao, nije Rahmanović.
-
- Kontakt:
Tako je dobri moj "samozdr", ne zamjeri, nisam imao loše namjere. Budi mi zdrav i debeoSamozdravlje je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:01bordopoeta je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:36
"Samozdravlje" na aparatima![]()
P.S. Dobri moj "Samozdr." ne postoji star i mlad igrač, samo dobar i loš ( a Boga mi i zao, k'o naš Rahman)
Kad procitam da neko hvali i svrstava u prvih 11 Gavrica , Velkoskog , Dupovca ,Handzica pa i Ahmetovica izaspem se . Svoj petorici krajni domet je klupa i da na treningu mladji nesto dobro poprime od njih . Kakva su perspektiva ova petorica . Hajd nek ih neko proda za 20 kKM . Zbir plata ove petorice su dovoljna da se dovedu 2 Brazilca , Argentinca , Ganca , Arapa i koje ces prodati za 300 kE . Dat ce ovi pokoji gol ili asistenciju (pogotovo Handzic - Radnik ,Velez i penal Zvijezda 09 )u zadnjih 30 min. Moji Pitari dok Vas god budu vodile pateticne emocije nista od grupa EL .
Nama treba Tim Menadzer koji ce uz Titulu afirmisati igrace tipa Rahmanovic , Tatar , Jukic , TSS i iste godinu prije isteka ugovora prodati za mill.Eura.
Prijatelju procitaj , stojim iza ovoga . Rekoh "pa i Ahmetovic " i treba nam mladji Brazilac . Tacno je da ima dobar los igrac , evo Ti lajk s pravom .![]()
Da dodam , da Bog da uvijek ovako bio na aparatima .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ohanite sa utakmicama koje titulu odlucuju. Prosle godine smo od +11 brzo dosli na takvu razliku da se tresemo do samog kraja. Polako
Meni se Jukic svidja, ima ga svuda, trudi se. Prva mu je utakmica pa se nadam da ce biti jos bolji.
Svaka cast i Salcinu dobro se snasao na neprirodnoj poziciji.
Ovi debili sto svasta pisu, a i ovi koji im lajkaju samo neka nastave biti debili. Odlicno im ide.
Bit ce ovo ako Bog da jos bolje, bas je fina ekipica na okupu, kad danas pogledas klupu, bas dosta sjajnih igraca. Plus Oremus i Pidro.
Gazi sve do titule
U inat dusmanima

Meni se Jukic svidja, ima ga svuda, trudi se. Prva mu je utakmica pa se nadam da ce biti jos bolji.
Svaka cast i Salcinu dobro se snasao na neprirodnoj poziciji.
Ovi debili sto svasta pisu, a i ovi koji im lajkaju samo neka nastave biti debili. Odlicno im ide.

Bit ce ovo ako Bog da jos bolje, bas je fina ekipica na okupu, kad danas pogledas klupu, bas dosta sjajnih igraca. Plus Oremus i Pidro.
Gazi sve do titule
U inat dusmanima

Gazi!!! BRAVO MOMCI, BRAVO VINKO!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ovo je bila samo drugarska zezancijabordopoeta je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:16Tako je dobri moj "samozdr", ne zamjeri, nisam imao loše namjere. Budi mi zdrav i debeoSamozdravlje je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:01bordopoeta je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:36
"Samozdravlje" na aparatima![]()
P.S. Dobri moj "Samozdr." ne postoji star i mlad igrač, samo dobar i loš ( a Boga mi i zao, k'o naš Rahman)
Kad procitam da neko hvali i svrstava u prvih 11 Gavrica , Velkoskog , Dupovca ,Handzica pa i Ahmetovica izaspem se . Svoj petorici krajni domet je klupa i da na treningu mladji nesto dobro poprime od njih . Kakva su perspektiva ova petorica . Hajd nek ih neko proda za 20 kKM . Zbir plata ove petorice su dovoljna da se dovedu 2 Brazilca , Argentinca , Ganca , Arapa i koje ces prodati za 300 kE . Dat ce ovi pokoji gol ili asistenciju (pogotovo Handzic - Radnik ,Velez i penal Zvijezda 09 )u zadnjih 30 min. Moji Pitari dok Vas god budu vodile pateticne emocije nista od grupa EL .
Nama treba Tim Menadzer koji ce uz Titulu afirmisati igrace tipa Rahmanovic , Tatar , Jukic , TSS i iste godinu prije isteka ugovora prodati za mill.Eura.
Prijatelju procitaj , stojim iza ovoga . Rekoh "pa i Ahmetovic " i treba nam mladji Brazilac . Tacno je da ima dobar los igrac , evo Ti lajk s pravom .![]()
Da dodam , da Bog da uvijek ovako bio na aparatima .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

milicevic van balansa šalje poprecni pas po meni najveci krivac za gol. Rszigrao se malo kad su oni dobili crveni pa nije bilo guzve u sredini kao do tad al se nadam da ce on vec narednu umjesto dupovca u odbranu.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:08Kod onog prvog kola glupo mi je ispao i Šerbečić. Mislim da je mogao bolje reagovati i sačekati ga na šutu, ali nebitno sad.
Ne znam sta se oni zale za crveni karton sad sam gledao video nema tu price cist karton sve je uradio da ga zasluzi.
To kod drugog gola nisam vidio bas me zanima jel bio faul
You are someone else I am still right here
Gdje je napaajpri i njegovih 80% koji ce pjevati uprava napolje?
Na zapadu niko, apsolutno niko, jos se raja sprda sa njima, govore sta je ovima o cemu ovi pjevaju.
Istok nisam vidio najbolje al i tamo jel 20 ljudi u stalo da skandira i sjelo poslije 10 sec.
Puno veci problem je 400 ljudi u kopu na 6000 ljudi na stadionu, vjerujte mi.
Sjajno poslije gola. Ljepota, a obo je bila po kvaliteti druga ekipa realno.
Na zapadu niko, apsolutno niko, jos se raja sprda sa njima, govore sta je ovima o cemu ovi pjevaju.
Istok nisam vidio najbolje al i tamo jel 20 ljudi u stalo da skandira i sjelo poslije 10 sec.
Puno veci problem je 400 ljudi u kopu na 6000 ljudi na stadionu, vjerujte mi.
Sjajno poslije gola. Ljepota, a obo je bila po kvaliteti druga ekipa realno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kaunas, MaroonBjelave, napoleon72, ronaldo99 i 60 gostiju.