On i Gravesen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
daj link
Dovoljno da u budućnosti postane Ballon d'Or i tako naslijedi Isca i Asensija
a kako su ga dizali,mislim jos ga dizu...momak 3 sezone ne mzoe 5 golova zabiti...evo 3 sezonu slusam pricu samo da realizuaciju popravi..
Jbg, isfuralo "Asensio budući ballon d'or" kolektivno međusobno izdrkavanje, pa su morali naći drugog, nije Vinicius kriv pa je bio jedina opcija u tom trenutku. Nisam upratio na kome su sad, Rodrygo ili Valverde. Znam ko je sljedeći doduše, momak je već sad najbolji igrač lige kamoli kad ga vrati Real.
Donnie Darko je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:09Braithwaite već ima 6 golova u ligi, tako da se njih dvojica moraju dobro potrudit da ga zajedno stignu.
ma smijesno,mislim decko ima fin dribling i brz je ,ali nije futsal jarane ,igra se za golove taj ne moze na prazan evo treca godina ...i sad citam na fb te komentare...isto sam procitao,samo da popravi realizaciju hahDonnie Darko je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:17Jbg, isfuralo "Asensio budući ballon d'or" kolektivno međusobno izdrkavanje, pa su morali naći drugog, nije Vinicius kriv pa je bio jedina opcija u tom trenutku. Nisam upratio na kome su sad, Rodrygo ili Valverde. Znam ko je sljedeći doduše, momak je već sad najbolji igrač lige kamoli kad ga vrati Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.