1:1nerminljevakovic je napisao/la:ako je ko igrao dragovoljac vodi 1:0
Zestafoni 3:0 vodi,jos Lokomotiva da da jedan gol i prosli prve dve.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1:1nerminljevakovic je napisao/la:ako je ko igrao dragovoljac vodi 1:0
tNxMonolog je napisao/la:@Mandra X
Što se tiče sistema, ne znam šta da ti kažem. Jednostavno, tu ne možeš biti pametan, možeš samo biti miljenik sreće. Nadam se da ćeš ti biti miljenik iste, pa da ćeš proći barem polovinu ovih parova.
LFC_LAVOV je napisao/la: stara budalica
Willy je napisao/la:Ide u polufinale ako pobjedi. Da li će da pobjedi? Teško ako Novaku ne budu ispadala sočiva.
LFC_LAVOV je napisao/la:Imal li neko kompletnu tabelu 2 francuske lige stanje, bio u kaldionici i stara budalica mi pogrijesi stavi mi Nantes X/X. Reko da vidim imam li sanse ikakve, fkt mi se mrsko vracat.
Domaci bez:Bagarića, Havojića,Antolića, Horvata .. ja sam ovdje ocekivao oba daju gol,ali da gosti vode to nisam..legenda reala je napisao/la:oj preokreta Lokomotiva -Dragovoljac ,mafija je umiješala prste kvota 6.50
Kvota 75 KMMainz - Nurnberg 1
Atlanta - Livorno 1
Swansea - Portsmouth 1
FSV Frankfurt - Osanbruck 1
Reims - Nimes 1 (ovo je neka k'o dojava kec)
Emmen - Waalkwijk dg 1
Zug - Ambri 1
Jyvaskyla - Ilves 1
Kvota 68Mainz - Nurnberg 1
Dordrecht - Almere 1
Swansea - Portsmouth 1
Zwolle - Volendam 1
Cambur - Roosendaal dg 1
Lustenau - Altach dg 1
Zug - Ambri 1
Frankfurt - Osanbruck 1x
Jyvaskyla - Ilves 1
Helmond - Fortuna 1/1
Ovo sam samo copy/paste od frajera koji stavlja na jedan drugi forum parove, samo za navijače Arsenala.SPY je napisao/la:Nisi Zug-a stavio u najsigurnije za hokej.
Roda Kerkrade 1 - 1 FC Utrechttm-ovac iz mase je napisao/la:za sad:tm-ovac iz mase je napisao/la:ŽIVI BILI PA VIDJELI !1921 je napisao/la: Sta to dojava preko nekog bloga ?
Roda je od zadnjih 5 utakmica kući protiv Utrechta pobjedila samo jednom. Ostalo su sve remiji bili. A posljedne dvije utakmice Rode kuci su završile remijem, dok slabog Feynorda nisu mogli pobjediti u gostima. Ja ovde igram x2
Roda Kerkrade 1 - 0 FC Utrecht
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.