FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 22 feb 2020, 23:40

AngelDiMaria je napisao/la:
22 feb 2020, 23:38
Nasi skandiraju uorava napolje i pjevaju mi smo tu i **** vam mame...

Jel moze pojasnjenje?
Samo je njima to jasno bilo....
Uz to niko s drugih tribina ih nije dozivljavam ozbiljno.

Mosa rajvosa.

Ps. Nema ni stiker brigade
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 22 feb 2020, 23:41

Stvarno prelijepa noć i otvorenje proljetne polusezone na najbolji mogući način. Lijepa posjeta, 6000 po mojoj procjeni. Igrom zadovoljan, prvih pola sata loše ali ovo je tek početak svega tako da trebamo i to uzeti u obzir.

Kovačević - Nista posebno danas, golove koje je primio ne idu njemu na dušu. Pored toga nije imao nekog posla.
Dupovac - Veoma dobar večeras, par finih intervencija i smirivanja lopte.
Šerbečić - Nema se šta pričati za ovog momka, šteta je što su velike šanse da ćemo ga gledati u bordo dresu još 10-ak kola.
Hodžić - Gol je popravio cjelokupno izdanje ali može to puno bolje. Nije mi jasno šta se desilo sa njim kod prvog gola?
Salčin - Svaka čast majstore. Na neprirodnoj poziciji ovako dobro odigrati kao da mu je 100ta utakmica u ligi :bow:
Miličević - U prvom poluvremenu veoma loš, poslije je to popravio i fino je izgledao.
Gavrić - Po meni najslabiji na terenu od svih večeras. Jako mi tromo mi izgleda.
Rahmanović - Odlična asistencija kod prvog gola, kod drugog je takođe bio zaslužan. Odlična partija!
Tatar - Fino odigrana utakmica, ali on može puno bolje. Dosta će mu značiti onaj postignuti pogodak.
Jukić - Momak ima šlifa definitivno. Brz je, dosta se trudio. S obzirom da je debi odlično.
Ahmetović - Ne znam da li ima potrebe išta pisati više za njega. Kakva doktorska partija i koliki trud i zalaganje :bow:

Hadžić - Šteta za priliku koju je propustio kad je šutao glavom, bilo bi odlično da je zabio ali nema veze.
Mustedanagić - Par finih poteza, vidi se da je momak školovan igrač i da posjeduje kvalitet.
Sušić - Nedovoljno vremena da se išta komentariše ali vidjelo se koliko njegov ulazak znači svima. Kad uđe u formu mislim da će biti strašan. Čestitke za go :opaopa:

Sve u svemu više sam nego zadovoljan. Ne želim da se komentarišem Azmira i njegove gluposti o kojima priča. Biće ovo još bolje kada Oremuš zamijeni Gavrića što će se desiti već u Banja Luci. Teška nas utakmica čeka, ali mislim da ćemo pobjediti i pokazati da smo za velike stvari!
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 feb 2020, 23:45

Pantelija je napisao/la:
22 feb 2020, 23:40

Jel moze pojasnjenje?

Mosa rajvosa.

Pantelija brate sta nije jasno, pa tjera se uprava i druge tribine su bile tiho, niko se konkretno nije smijao niti zvizdao.
@dimaria za sta tacno treba pojasnjenje
NEMA NAZAD

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 feb 2020, 23:52

Sta ce im zvizdati kad ih niko ne benda ni 1%

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 feb 2020, 23:54

Jadnimi je napisao/la:
22 feb 2020, 23:22
Uprava, nakon ove utakmice, u skladu sa ponašanjem određenih lica, treba da podnese prijavu Savezu i zahtjeva istragu, te nakon iste adekvatnu kaznu, za osobe koje nam prijete plačenim ubicama.
Adekvatnu prijavu podnjeti i istražnim organima.
Podnjeti sudsku tužbu protiv odgovornih lica, koji svojim netačnim izjavama, pokušavaju narušiti uged kluba, sredstva ostvarena po sudskom procesu usmjeriti u humanitarne svrhe.

Marginalnu/odgovornu osobu, namjerno nisam imenovao, jer sama pomisao na tu nevaspitanu, minornu osobu mi je odvratna.
Kad bi znali

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 feb 2020, 23:56

amypitar je napisao/la:
22 feb 2020, 23:52
Vrlo duhovito. Pokazi malo postovanja prema momcima koji idu u leglo cetnistva bodriti nas klub. Kada bi igraci cekali podrsku takvih sa istoka, borili bismo se za opstanak.
NEMA NAZAD

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 22 feb 2020, 23:57

Dobra tekma, samo eto prvih 20 minuta smo tanki bili, sreca pa oni ne povedose 0:2 tad bi bas bilo gusto a i sreca pa onaj garo dobi crveni pa nam je i to olasalo daljni tok meca. Realno gledajuci, sto se borca tice puno smo bolji igracki ali samo me strah sada da nam se ne vrati u banja luci za ovo danas pa da izmisle neki penal za borac ili da nas ne ostete sudije. Vec vidjeno sto puta kad se gostuje u mostaru i banja luci da ih uvijek sudije guraju al eto nadam se da ce se nas igracki kvalitet moci izborit i sa tim.

Sto se hordi i skandiranja tice bruka i sramota. Zivo me interesuje sta oni zapravo hoce, nema smisla pjevat uprava napolje a tim za koji navijas ubi na terenu a realno gledajuci ni na jednoj utakmici ove sezone nismo bolje izgledali kao danas. Nije mi fakat jasno sta oni hoce i zbog cega pokusavaju unijeti nemir i turbulencije bez potrebe ikakve.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 feb 2020, 00:00

ubipara je napisao/la:
22 feb 2020, 23:57
Dobra tekma, samo eto prvih 20 minuta smo tanki bili, sreca pa oni ne povedose 0:2 tad bi bas bilo gusto a i sreca pa onaj garo dobi crveni pa nam je i to olasalo daljni tok meca. Realno gledajuci, sto se borca tice puno smo bolji igracki ali samo me strah sada da nam se ne vrati u banja luci za ovo danas pa da izmisle neki penal za borac ili da nas ne ostete sudije. Vec vidjeno sto puta kad se gostuje u mostaru i banja luci da ih uvijek sudije guraju al eto nadam se da ce se nas igracki kvalitet moci izborit i sa tim.

Sto se hordi i skandiranja tice bruka i sramota. Zivo me interesuje sta oni zapravo hoce, nema smisla pjevat uprava napolje a tim za koji navijas ubi na terenu a realno gledajuci ni na jednoj utakmici ove sezone nismo bolje izgledali kao danas. Nije mi fakat jasno sta oni hoce i zbog cega pokusavaju unijeti nemir i turbulencije bez potrebe ikakve.
Suti, poslat ce te u picku maternu tri puta kao mene :mrgreen:
Ne smijes tako pricati, samo oni vole Sarajevo a mi ostali koju smo tu na stadionu, to je onako samo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 feb 2020, 00:03

Pantelija je napisao/la:

Jel moze pojasnjenje?

Mosa rajvosa.

Ma njih 90% raje na tribinama uopšte ne doživljava, to sam se uvjerio desetine puta. Ljudi se smiju.. Protiv Atalante govore ljudi gledaju onih budala, gledaj majmuna itd.

Jedino oni misle da su zanimljivi i da se oni nešto ozbiljno pitaju. To mi je jedino smiješno, i ovo što skandiraju nešto je za crknuti od smijeha, jer se samo provaljuju. Ali, eto, neka i dalje kontaju da su alfa i omega i neki bitan faktor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 23 feb 2020, 00:10

ajdohordas je napisao/la:
23 feb 2020, 00:00
ubipara je napisao/la:
22 feb 2020, 23:57

Suti, poslat ce te u picku maternu tri puta kao mene :mrgreen:
Ne smijes tako pricati, samo oni vole Sarajevo a mi ostali koju smo tu na stadionu, to je onako samo.
Nikog necu da vrijedjam, pitam samo jer vjerovatno ima i ovdje na forumu momaka koji idu na sjever i skandiraju uprava napolje pa me eto zivo interesuje koji su to razlozi "tjeranja" uprave i pokusavanja unosenja bezpotrebnog nemira vec u prvom kolu dok ti klub za koji navijas i "volis" igra ko nikad prije ove sezone.

I prije su se uprave tjerale i tacno su se znali razlozi zbog kojih se tjeraju, dok mi ovo sada samo izgleda dosta neozbilno sa njihove strane i bez ikakvog povoda za tako nesto

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 00:12

holyman je napisao/la:
22 feb 2020, 23:56
amypitar je napisao/la:
22 feb 2020, 23:52
Vrlo duhovito. Pokazi malo postovanja prema momcima koji idu u leglo cetnistva bodriti nas klub. Kada bi igraci cekali podrsku takvih sa istoka, borili bismo se za opstanak.
Joj suplje Allahu... Kad su najbolja gostovanja bila i najveca podrska s tribine bila mi pušili gdje god smo stigli.
Podrska jeste bitna, i veliki respekt ali ti ne daje pravo da glumi vlasnika i direktora kluba. Jos kada cinis manje od 10% ukupnog broja navijaca na stadionu, kada tjeras upravu a niko te ne ppdrzi u tome, onda valjda trebas reci, stani, da li radimo ispravno?

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 feb 2020, 00:14

Dobro se sjecam utakmice protiv Borca na Kosevu kada je sjever prvi put pjevao protiv Dine i kompanije, isto je bilo kakvi narkomani, saka jada i sl. Vrijeme ce pokazati sve.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 00:21

skoJaa je napisao/la:
23 feb 2020, 00:14
Dobro se sjecam utakmice protiv Borca na Kosevu kada je sjever prvi put pjevao protiv Dine i kompanije, isto je bilo kakvi narkomani, saka jada i sl. Vrijeme ce pokazati sve.
Tada si imao upravu za koju je svako ko je gledao fks znao sta i kako rade, da uzimaju na igracima, na hrani akademaca... Da su pokrali tana na Akademiji u Butmiru..
Znao si jer si u ligi igrao ko k a dovodio sumljive igrace, menadžerske a na kraju dovukao mafiju u klub...

Sada Imas duplu krunu, opet si prvi, dovodi daleko najbolja pojacanja u ligi, prvi si, nemas ama bas ni jedne afere o krađama nekim sem par zaposljavanje jarana nekih.. Naravno i budali je jasno da se nesto drugo ovdje valja iza brda, srecom, jasno je to raji i na tribinama.

Na kraju, velika laz je da je neko tad sjever ismijavao hahhaha ko ti to slaga ako nisi isao na tekme?
Kada god se s pjevalo protiv uprave, avi su pjevali, cak i gađali ih ovi s zapada

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 23 feb 2020, 00:22

BUREK - PITA, ŽELJI - KITA!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 00:35

AlfredNobel je napisao/la:
23 feb 2020, 00:03
Pantelija je napisao/la:

Jel moze pojasnjenje?

Mosa rajvosa.

Ma njih 90% raje na tribinama uopšte ne doživljava, to sam se uvjerio desetine puta. Ljudi se smiju.. Protiv Atalante govore ljudi gledaju onih budala, gledaj majmuna itd.

Jedino oni misle da su zanimljivi i da se oni nešto ozbiljno pitaju. To mi je jedino smiješno, i ovo što skandiraju nešto je za crknuti od smijeha, jer se samo provaljuju. Ali, eto, neka i dalje kontaju da su alfa i omega i neki bitan faktor.
Boze sacuvaj... :thumbdown:

Kakav kompleksas trebas bit u zivotu da ovakve stvari pises... Jel te stid imalo ?

Ti stvarno ne znas uzivat u momentu, non stop naka ujedanja i provokacije, prozivanja.. virtualno ku*cenje i dokazivanje level pro...

Znas li ti uopste sa kim ratujes, koga vrijedjas ?

Neko te je pitao kako i sta da misli, za sta da se bori ?

Ti si neko vrijedan 100%... za izbjegavanje, ignorisanje... ;)

PS Tjeraju upravu zbog nekorekntog ponasanja, mutnih radnji, debilnih poteza... ukratko.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 23 feb 2020, 00:36

Bravo momci, bravo Vinko!
Ipak, da uđe garina kod 0:1 sa tri metra glavom i Arežinin udarac pored 90-ke...yebeno bi bilo vratiti se, ko zna.
A ako bude i dalje Benjo (ne)zatvarao onako Hodžića na njihovoj strani mnogima ce biti Dušan loš na beku. Jukic je to odlicno radio sa Salcinom.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 feb 2020, 00:36

Analiticari, treneri, strucnjaci za navijanje, poslovanje, ekonomiju, sport, kulturu, pravo.
Upravoljupci, mrzitelji husrefa, mrzitelji vinka, insajderi, bojkotasi i drugi.
Bujrum svi u neprijateljsku banjaluku i tako iskazite ljubav prema svetinji.
**** borac i banja luku
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 feb 2020, 00:39

Pantelija je napisao/la:

Jel moze pojasnjenje?

Mosa rajvosa.

Situacija s istoka, lijevo od Turkisha (dio tribine prema jugu): nakon što smo primili gol, jedan stariji gospodin počinje yebavat mrtvu majku Marinoviću i onom ko ga dovede, uz riječi "evo zbog čega su nam Husrefa otjerali". Nakon trećeg našeg gola, isti navijač na sva usta hvali nove igru i priziva Sušića. Kad je počelo "uprava napolje", zdušno skače i počinje skandirat sa sjeverom (on i još 10ak navijača na toj strani istoka). Nakon šestog gola filozofski se okreće prijateljima i govori "a vidite, volim ja Husrefa al me uvijek nerviralo što zabijemo dva i stanemo. S ovim čovjekom trpamo do kraja, vidi se da zna".
Znači grob te yebo et. Lik prvo psuje Vinku, pa doziva igrače koje je uprava dovela, pa tjera istu tu upravu, i onda hvali istog onog Vinka kojem je psovao. Ja se valjao od smijeha. :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 00:41

skoroalen je napisao/la:
23 feb 2020, 00:39
Pantelija je napisao/la:

Jel moze pojasnjenje?

Mosa rajvosa.

Situacija s istoka, lijevo od Turkisha (dio tribine prema jugu): nakon što smo primili gol, jedan stariji gospodin počinje yebavat mrtvu majku Marinoviću i onom ko ga dovede, uz riječi "evo zbog čega su nam Husrefa otjerali". Nakon trećeg našeg gola, isti navijač na sva usta hvali nove igru i priziva Sušića. Kad je počelo "uprava napolje", zdušno skače i počinje skandirat sa sjeverom (on i još 10ak navijača na toj strani istoka). Nakon šestog gola filozofski se okreće prijateljima i govori "a vidite, volim ja Husrefa al me uvijek nerviralo što zabijemo dva i stanemo. S ovim čovjekom trpamo do kraja, vidi se da zna".
Znači grob te yebo et. Lik prvo psuje Vinku, pa doziva igrače koje je uprava dovela, pa tjera istu tu upravu, i onda hvali istog onog Vinka kojem je psovao. Ja se valjao od smijeha. :rol: :rol:
Zaje*ane su emocije.. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 23 feb 2020, 00:47

Sanchez1987 je napisao/la:
22 feb 2020, 23:04
Vanja8 je napisao/la:
22 feb 2020, 22:51
benko21 je napisao/la:
22 feb 2020, 22:15
slika
ovo je vcrs osveta za ono od jesenas
Koje face, tobe yarrabi, ne daj Bože u san da mi dodju... :facepalm: :facepalm:
Vidi ovog zadnjeg lijevo vamo sto pokazuje prstom,tobejarabi 😁
Yebo vas tobeyarabi :twisted:

P.S. I nakon drugog naseg gola, sudija im je trebao iskljuciti onog majmuna sto s ledja srusi cini mi se Rahmanovica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, JuricaSpindl, ledesma, OzmoodPinglewood i 79 gostiju.