Sve OK. I Toni Čolina je uz Damira i još nekolicinu mlađih trenera (Bajrić, Milić, npr. i sl...) sigurno perspektiva i budućnost BH rukometa. I drago mi je da ima novih, mladih, svježih faca, imena.Juventud je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:41Ajd dosta, **** vas je Izvidjac i Colinabaltazar7 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:54Gračanica očekivano. I bez kapitena smo trenutno prejaki za Goražde. A Goražde, jbg, spašavajte se kako znate![]()
Inače, Gračanica evo bod iza Borca i ove sezone smo jedina ekipa koja im je bacila rukavicu u lice. Ali meni je još jače kako. Ostali smo ljetos bez 8 igrača, između ostalih bez kapitena i simbola kluba, reprezentativca i jednog od 2-3 najbolja golmana u ligi. Ostali smo bez najboljeg strijelca lige, reprezentativca i najboljeg beka šutera u posljednjih nekoliko sezona. Doveli smo neke zamjene koje su se pokazale OK ali nikako ne na nivou ove dvojice npr.
Sad smo ostali i bez novog kapitena, igrača koji vuče po 60 minuta i odbranu i napad i opet gazimo![]()
Dajte mi ekipu i trenera koji bi u ovim svim okolnostima drugu godinu zaredom bili konkurentni za najveće uspjehe.
Dvije riječi - Damir "the fucking" Doborac![]()
![]()
Čolina je nadmudrio Damira. I zato priznanje. Imat će oni još okršaja. Oni mladi momci iz Izviđača su odigrali u jednoj onako teškoj utakmici u Gračanici kao da su veterani po 30+ godina a ne mladići, početnici.
Samo da bude sreće i mogućnosti da takvi treneri ostanu u BiH u ovim ekipama, da se nešto dugoročno, kvalitetno napravi.