FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..
7 1 2 1 0
Al koji je Salčin talenat najbolje vidiš kad uzme loptu pa krene u slalom... ne moze mu niko lopte uzet jbt ko čunjeve ih prolazi. Kad bi dočeko od Hodzića il Šabanovića sličan prodor smak svijeta bi uslijedio. Još nikad u zivotu do ove sezone nije igrao na beku... mogo bi i Pidro najebat. Vinku ne bih bio u kozi nema tih para, lik će morat svake sedmice glavu razbijat koga ostavit na klupi, ne znaš ko je bolji, šta napraviše od tima Sabra i Hadzija braćo moja mila

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja sam to naredio.stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..
Cekaj dok se brojaci urade, i ostalo...
Kolac vam je spremljen

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije arezina, manji je igrac, jedan od onih sa sredine a obojica zuti imali.....(hadzanovic ili hasanovic)
Poslije arezina prilazi kao al ge hebe 2% Rahman...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@AlfredNobel jesi zadovoljan,vidis da sad u marketingu rade punom parom 
Ali fakat sad,ja otkad sam se zalio za marketing,oni ga i poprave

Ali fakat sad,ja otkad sam se zalio za marketing,oni ga i poprave
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo mora poraditi na muskulaturi i snazi. Svi centaršutevi, osim onog kod gola Tatara, su mu bili loši i slabašni.bodi123 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:27Al koji je Salčin talenat najbolje vidiš kad uzme loptu pa krene u slalom... ne moze mu niko lopte uzet jbt ko čunjeve ih prolazi. Kad bi dočeko od Hodzića il Šabanovića sličan prodor smak svijeta bi uslijedio. Još nikad u zivotu do ove sezone nije igrao na beku... mogo bi i Pidro najebat. Vinku ne bih bio u kozi nema tih para, lik će morat svake sedmice glavu razbijat koga ostavit na klupi, ne znaš ko je bolji, šta napraviše od tima Sabra i Hadzija braćo moja mila![]()
![]()
![]()
@denchi
Kad je pao drugi gol, prišao mu je Arežina, ali nije neko naguravanje bilo.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 feb 2020, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Miličević mi nije za vezu nikako, radije bi ga na stoperu gledao 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Moguće, znam da je bio Arezina oko njega u toj frci... al kako Hodzić **** mater tom liku nije ni gol proslavio zaleti se da ga udaraDenchi je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:37Nije arezina, manji je igrac, jedan od onih sa sredine a obojica zuti imali.....(hadzanovic ili hasanovic)

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A zato nije bilo puno pirotehnike.stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tek vidim da je Miličević odigrao prvu tekmu nakon osam mjeseci. Znači nema on još takmičarskog ritma i nije na svojih sto posto. Kad bude kroz nekoliko utakmica, biće to još neuporedivo bolje.
Ne znam je li samo mene dojmio, ali meni je sinoć bio odličan u drugom dijelu. U prvom je kriv za gol i bio je loš kao i 90% ekipe.
@gospodin
Dobro je sad, nije loše. Ali, na pripremama je to bilo odron. Sad je to dobro, vidjećemo.
Ne znam je li samo mene dojmio, ali meni je sinoć bio odličan u drugom dijelu. U prvom je kriv za gol i bio je loš kao i 90% ekipe.
@gospodin
Dobro je sad, nije loše. Ali, na pripremama je to bilo odron. Sad je to dobro, vidjećemo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Doći će to samo od sebe. Ne treba zaboravit da se radi o momčiću koji je 2000. godište i ovo mu je prva seniorska sezona.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:43Samo mora poraditi na muskulaturi i snazi. Svi centaršutevi, osim onog kod gola Tatara, su mu bili loši i slabašni.bodi123 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:27Al koji je Salčin talenat najbolje vidiš kad uzme loptu pa krene u slalom... ne moze mu niko lopte uzet jbt ko čunjeve ih prolazi. Kad bi dočeko od Hodzića il Šabanovića sličan prodor smak svijeta bi uslijedio. Još nikad u zivotu do ove sezone nije igrao na beku... mogo bi i Pidro najebat. Vinku ne bih bio u kozi nema tih para, lik će morat svake sedmice glavu razbijat koga ostavit na klupi, ne znaš ko je bolji, šta napraviše od tima Sabra i Hadzija braćo moja mila![]()
![]()
![]()
@denchi
Kad je pao drugi gol, prišao mu je Arežina, ali nije neko naguravanje bilo.
Teretana, jači treninzi, kvalitetnija ishrana i eto njega do iduće sezone fizički top spreman.
Al je juče dao više korisnih pasova nego Crepulja za cijelu sezonu 18/19. Biće nam k'o Thiago Silva, kreator iz pozadine.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:44Miličević mi nije za vezu nikako, radije bi ga na stoperu gledao![]()

Kad se Hrvoje vrati nazad, ispred TSS i Oremuš, kakav ćemo protok lopte imat i brzinu u sredini... Mada u jačim tekmama može Dupovac nazad a Miličević u sredinu. Joj kakva gužva, koliko mi je žao što za Zinedina i Đokanovića nema mjesta...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Glavna riječ svog tvog posta je "čekaj". Od ove uprave samo čekati, ne i dočekati. Ti čekaj, ja ću ih tjerati i dočekati da odu.Denchi je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:36Ja sam to naredio.stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..
Cekaj dok se brojaci urade, i ostalo...
Kolac vam je spremljen![]()
Kolac vam je spremljen.
Zadnja izmjena: stb, dana/u 23 feb 2020, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0
Kulovic.Denchi je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:37Nije arezina, manji je igrac, jedan od onih sa sredine a obojica zuti imali.....(hadzanovic ili hasanovic)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hahahahaha, meni ono malo.. ja sam narkoman kojem je najveci vrhunac zivota zapaliti baklju. Ja zivim za to da hrknem jednu baklju na istok i da vicem mrs pitari mi smo horde vi ste ku.rac..sto bi nas ajdohordas rek'o. Salu na stranu, fakat je bilo guravo na pretresu, mogu potvrditi ovi sto ne tjeraju upravu sa sjevera, nek bude objektivnoMortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:47A zato nije bilo puno pirotehnike.stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..![]()
7 1 2 1 0
Možda zato što ste do sada od početka sezone napravili štetu klubu od - 87.000 KM?stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo to zelim, da imamo stopere koji su tehnicari i znaju sa loptom. Danas u modernom fudbalu najveci klubovi uce golmane da znaju sa loptom. Kod nas dok stoper nesto zna sa loptom, daj ga u vezu odmaskoroalen je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:50Al je juče dao više korisnih pasova nego Crepulja za cijelu sezonu 18/19. Biće nam k'o Thiago Silva, kreator iz pozadine.![]()
Kad se Hrvoje vrati nazad, ispred TSS i Oremuš, kakav ćemo protok lopte imat i brzinu u sredini... Mada u jačim tekmama može Dupovac nazad a Miličević u sredinu. Joj kakva gužva, koliko mi je žao što za Zinedina i Đokanovića nema mjesta...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahahahastb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:59Hahahahaha, meni ono malo.. ja sam narkoman kojem je najveci vrhunac zivota zapaliti baklju. Ja zivim za to da hrknem jednu baklju na istok i da vicem mrs pitari mi smo horde vi ste ku.rac..sto bi nas ajdohordas rek'o. Salu na stranu, fakat je bilo guravo na pretresu, mogu potvrditi ovi sto ne tjeraju upravu sa sjevera, nek bude objektivnoMortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:47A zato nije bilo puno pirotehnike.stb je napisao/la: ↑23 feb 2020, 12:26Za ove što brane upravu. Po čijoj instrukciji je jučer bilo onoliko policije za utakmicu apsolutno nikakvog rizika bez gostujućih navijača? Nije li vam malo cudno bilo? Posebno pitam ove drage sjeverase sto kazu da nisu protiv uprave? Zasto je policija preuzela pretres navijača pred ulaz umjesto zaštitara što nisu radili vec dugi niz godina, protiv jednog siminog hana??? Zašto su natjerali zaštitare da detaljno pregledaju svaki dio tijela u nadi da nanjuše komadić pirotehnike? Imate primjere pred očima al ste ćoravi..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, PAPE3, pierce, riki46, Velaxsa i 75 gostiju.