La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Donnie Darko
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Donnie Darko » 23 feb 2020, 00:30

delinjo je napisao/la:
23 feb 2020, 00:26
Donnie Darko je napisao/la:
23 feb 2020, 00:17
delinjo je napisao/la:
23 feb 2020, 00:11

a kako su ga dizali,mislim jos ga dizu...momak 3 sezone ne mzoe 5 golova zabiti...evo 3 sezonu slusam pricu samo da realizuaciju popravi..
Jbg, isfuralo "Asensio budući ballon d'or" kolektivno međusobno izdrkavanje, pa su morali naći drugog, nije Vinicius kriv pa je bio jedina opcija u tom trenutku. Nisam upratio na kome su sad, Rodrygo ili Valverde. Znam ko je sljedeći doduše, momak je već sad najbolji igrač lige kamoli kad ga vrati Real.
ma smijesno,mislim decko ima fin dribling i brz je ,ali nije futsal jarane ,igra se za golove taj ne moze na prazan evo treca godina ...i sad citam na fb te komentare...isto sam procitao,samo da popravi realizaciju hah
Ma isto je i Barceloninih bruka ovdje radilo, Dembele buduća zlatna lopta ipak je plaćen 120 miliona znači mora da je dobar. Jedan dobar dribling, gol, odmah šta smo rekli buduća zlatna lopta. Ne znaš još je gori. Smiješno jašta.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 feb 2020, 00:39

a dobrro si ti rekao,bukvalno se za svakog mladog cim uveze koju tekmu isto vrti ...bas taj Asenio prije ...ma kakvi neki Ronalda na klupu zakucali da on igra haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 23 feb 2020, 00:42

:roll: :roll:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 feb 2020, 09:54

TonySosa je napisao/la:
22 feb 2020, 23:14
Ne treba nikad ništa dovoditi iz Engleske, čast Cristianu.

Modrić doktor za sve na terenu.
:urnebes:

Inace navikli smo da WC igraci propadnu u Realu, nije Hazard ni prvi ni zadnji.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 feb 2020, 10:03

Hazard je onaj tip.... Klasa, jasno, ali znas da je precijenjen. Meni je uvijek bio. I nije mi on donosio titule Chelsea, vec Mourinho tj. Conte.

On nema gola u sebi i jbga, to se znalo.

Vincius je meh, brz i to bi bilo sve.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 feb 2020, 13:06

Jos dva mjeseca pauze za Hazarda,dobro neko napisa ovdje,Realov Dembele.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 23 feb 2020, 13:18

soxx je napisao/la:
23 feb 2020, 09:54
TonySosa je napisao/la:

Šta je smiješno, propadnu oni što dođu da se zajebavaju tipa James, Dembele u Barceloni. Hazard je krenuo njegovim stopama, došao u Madrid malo da se provede, a utakmice mu terminska zajebancija.

Šta kaže " Kad sam na odmoru, onda sam na odmoru". Eto sad odmara već 6 mjeseci, i nadam se da će i EURO odmoriti.

Više pokaže Vinicius u 20 minuta od njega.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 feb 2020, 13:23

Karma,zamisli dolazis u najveci klub na svijetu,ispunjavas svoj djecacki san(kako on kaze) i dodjes sa 10 kila viska i u fazonu si kad je odmor,odmor je.Zamisli koje je to nepostovanje prema klubu kojeg on toboze tako jako voli.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 feb 2020, 13:24

TonySosa je napisao/la:
23 feb 2020, 13:18
soxx je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:

Šta je smiješno,
Pa smijesno je sto gore pises "ne treba nikad nista dovodit iz engleske, a 2 recenice ispod Modric doktor za sve, koji je inace dosao iz koje lige?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 feb 2020, 13:27

jasmin10 je napisao/la:
22 feb 2020, 18:08
Hazard= Dembele
Steta povreda i jednog i drugog. Ali su realno glupi ko qrac i jedan i drugi.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 feb 2020, 13:29

Wales
Golf
Madrid
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 feb 2020, 13:32

Smiješno je porediti njih dvojicu.
Jeste katastrofa u RM, poromašena akvizicija, ali Hazard je ozbiljan igrac, ozbiljna klasa iza kojeg je dobra karijera i rezultati (prije svega u Čelziju), za razliku od onog glupana Osmana, iza kojeg je samo podeblji medicinski karton.
I Hazard ne igra jednu sezonu, a onaj levat vec tri :rol:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 feb 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 23 feb 2020, 13:32

soxx je napisao/la:
23 feb 2020, 13:24
TonySosa je napisao/la:
23 feb 2020, 13:18
soxx je napisao/la:

Šta je smiješno,
Pa smijesno je sto gore pises "ne treba nikad nista dovodit iz engleske, a 2 recenice ispod Modric doktor za sve, koji je inace dosao iz koje lige?
Ne sjećam se.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 23 feb 2020, 23:09

Hazard je super klasa koja se zapustila , na brzinu dovela u red i onda se desila ova nesretna povreda.Nesto sto je plod nesrece.Nazalost nece ga biti vjerovatno do kraja sezone ali je jasno da je igrac koji nije sklon povredama i kada je fit , bolesno je opasan.
Dembele je klauncina.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 feb 2020, 23:55

Pa nije ni Dembele bio sklon povredama dok nije dosao u Barcelonu

Cak sta vise nije odsustvovao ni 7 dana u karijeri hahajah

Hazard je fejl isto samo takav, igrac manje u ovom Madridu. Cinjenica je da je Madrid izgledao bolje bez njega i Marcela na terenu.
27.10.2020

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 feb 2020, 04:03

Pa Dembele ima 22 god, normalno da nema karton povreda iza sebe. Mlad igrač koji je došao u Barcu da pokaže svoj talenat i da opravda uloženo. To što su mu pare i slava udarile u glavu i on skreno sa profesionalnog puta, je druga stvar. Hazard je došao kao gotov proizvod, bez pretjeranih povreda u arhivi, ali po mom mišljenju za godinu-dvije je kasno otišao iz Chelsea. Već zasićen igrač sa dosta uspjeha u karijeri. Ybga, mogao je nastaviti u procesu dokazivanja, ali očigledno da mu to nije bilo u planu. Šteta za nas gledatelje fudbala koji ga vole, i naravno šteta za Madridiste. Prejak igrač i mislim da može još dati u karijeri. Kad i gdje? To je pitanje.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 24 feb 2020, 18:46

Dembele je mrtav momak.Od kad je u Barceloni nije spojio mjesec da valja.Ima 22 godine raspada se.Ne znam je li u karijeri uradio priblizno ista vrijedno jednom Visci a kamoli nekom drugom.
Hazard je dosao u Real nakon sto je godinama u nazad urinirao po Engleskim pasnjacima.Decko je vjerovatno jedan od 3 igraca u Svijetu koje je prakticno nemoguce cuvati 1 na 1.Samo mi Messi i Neymar padaju na pamet kao igraci koje je teze cuvati.
Ovo je peh i nista vise , Hazard je dosao u Real istina zapusten ali se u ovih 30 dana doveo u fenomenalnu formu i bio je utegnut kao nikada do sada.Ova povreda se desava , visa sila.
Ovako povrijedjenog sad bi ga mjenjao za paket Dembele + Griezman.Igrac koji previ visak po prijemu lopte je sve samo ne promasaj.
I za Luku se pisalo godinu ipo da je promasaj pa decko posta najbolji veznjak danasnjice.polako.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 feb 2020, 22:10

Tek sad vidjeh onu Hazardovu sansu. :urnebes: Vinicius ga moze naucit nekim stvarima sto se tice realizacije. :mrgreen: Bila bi fora da se tu i povrijedio. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 feb 2020, 09:55

Jbt, zaboravio sam da su ovi likovi igrali za Real: Dudek, Metzelder, Saviola, Baptista... :crazy:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2020, 10:21

Barcelona president Josep Maria Bartomeu accepts Martin Braithwaite signing unfair on Leganes

Barcelona president Josep Maria Bartomeu has accepted that their signing of Martin Braithwaite is unfair on fellow La Liga side Leganes. He did add that the Catalan club followed the regulations but called for the clause to be revised as Leganes cannot sign anyone to replace the Denmark international.

Barcelona completed the signing of the 28-year-old on Thursday after being granted special permission from RFEF (Royal Spanish Football Federation) to sign a player outside the transfer window after losing both Ousmane Dembele and Luis Suarez to long-term injuries. Barcelona triggered Braithwaite’s release clause of €18million.

“We have paid the clause following the regulations, although we believe that it should be revised because it is not fair that Leganes cannot now sign anyone,” Bartomeu told reporters as per Goal.

The club president then went on to explain why they chose the former Leganes star over other options in La Liga. “After analysing different players, we chose Martin. We believe it will help us win the two remaining titles,” he added.

“I am very excited about the arrival of a new player and we hope he will help us in a league that we want to win and that is very open. He will give us strength. We had a long-term injured player like Dembele, in addition to Luis Suarez. The technical team has studied players and we hope Braithwaite can debut quickly.

“He has signed for the next four and a half years and comes to help now and for the future.”
Uzeli smo vam igrača mimo pravila i žao nam je.

Ovaj potez španskog saveza je za svaku osudu, kao da gledam NS BiH iz ere Ušanovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.