ja bih jedino izbacio tu trecu njemacku cz jena ta liga je nepredvidiva a obje ekipe su igrale i u drugoj ligiADIS_22 je napisao/la:Valjal ovo cemu..![]()
![]()
a zbog toga sto sam se nekoliko puta opekao na toj ligi
nekazem da nece biti kec
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja bih jedino izbacio tu trecu njemacku cz jena ta liga je nepredvidiva a obje ekipe su igrale i u drugoj ligiADIS_22 je napisao/la:Valjal ovo cemu..![]()
![]()
strasni izvori !1921 je napisao/la: Roda Kerkrade 1 - 1 FC Utrecht
Ne prođe ti ova dojava
PS : Utrecht još fulio penal.
Hvala ti...jakyyy je napisao/la:LFC_LAVOV je napisao/la:Imal li neko kompletnu tabelu 2 francuske lige stanje, bio u kaldionici i stara budalica mi pogrijesi stavi mi Nantes X/X. Reko da vidim imam li sanse ikakve, fkt mi se mrsko vracat.
ev ti druze str mozes sve da provjeris formu i te zajebancije
http://www.soccerway.com/national/franc ... ar-season/
eto ovo ostalo je 100% sigurno,jedino nisam siguran s ovom kosarkom,da li ce prebacit..nerminljevakovic je napisao/la:ADIS_22 je napisao/la:Valjal ovo cemu..![]()
![]()
ja bih jedino izbacio tu trecu njemacku cz jena ta liga je nepredvidiva a obje ekipe su igrale i u drugoj ligi
a zbog toga sto sam se nekoliko puta opekao na toj ligi
nekazem da nece biti kec
hahahahahhahaha king !volimliverpool je napisao/la:HahahahahahahahahaBoze dragi...Odigrao ja Lokomotivu 1 kao sto sam vec napisao,utakmica treba da pocne,ulazi moj stari u kucu,pokaziva mi tiket Lokomotiva 2/1 kvota 23 na 4KM 82KM.Kaze:"Sine,to su ti novci iz lahka,cuo se ja sa mafijom vamo(sali se,naravno)".De ba rek'o stari sta ti je?Kaze:"Nista,nista.Pocela utakmica,povede Lokomotiva,eto ti rek'o,bezz si bacio 4KM.Kaze on:"Ma ovo je greska txt-a,nemoguce..."
![]()
.Istom kroz minutu 1:1,eh kaze,dace im Dragovoljac gol u 45.minuti...Otisao on da se istusira,vraca se 28.minuta,taman da srkne kaficu,prikaza 1:2.On se raduje ko malo dijete.Kaze:"Eto ti sine,vidis da ce proci".Kraj 1.pol.Ako pobijede em sto ja pogadjam 1 na tiketu u koji sam ulozio 5KM,em sto on dobija 82KM.Ja njemu:"Jbj ga stari,zaglibili smo".On meni i dalje laze:"Mafija je to sine,sad ces vidjeti".Istom 53.min 2:2,on se nenormalno raduje,ja isto sretan.Jbt,ja onda prokonta,vidi stvarno ce mu proci kvota 23.Istom puce 3:2.Hahahahahahahaha!Proli on i kafu i sve ode u pm.Onda kaze:"Joj,zabice im do kraja,sje?ace me mafija".Nista,nista i zavrsi tako.Hahahahaha!Raduje se kao da je 100.000 dobio,jbt.Kaze sacu jos jedan uplatit 2/1 ili 1/2,sad ja dosao ovdje,@Legenda postavio ono i ja mu to preporucio.Ajd kaze stavicu na 3 markice.Haha!
![]()
@Bosco je u pravu,danasnja ponuda je odlicna!
Ti gataš iz graha?Baja_Zvjerka je napisao/la:Swansea nece dobiti
[youtube][/youtube]jacky09 je napisao/la:Ti gataš iz graha?Baja_Zvjerka je napisao/la:Swansea nece dobiti![]()
Napiši razlog zašto neće dobiti pa možda još ima vremena stonirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.