FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi pomirite se sa tim sto imamo u ovoj sezoni i sa situacijom kakva jeste. Ja i dalje mislim i nadam se da mozemo na oba fronta izgurati. Uostalom mi smo tu da podrzimo, ne da pljujemo. Svima nama tesko neke stvari padaju to je zato sto nam je stalo, sto volimo. Prva tekma Radnik zajebano gostovanje, pola momaka nije zajedno igralo. Moramo biti strpljivi. ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSIO
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto fanima nema danas u prvoj postavi...
Izgleda da se musija dobro zajebo sa onim pokusajem povlacenja za nos Zelje
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne spada tempratura sa 37kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:11Sto fanima nema danas u prvoj postavi...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Kaze lik sto grdite bekove, e grdna rano ko sve pise na forumu.
Slabi do bola.
Slabi do bola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Malo o našem sljedećem protivniku Zvijezdi 09. Ekipa koju ne smijemo podcjeniti prvo iz razloga zato što mi nismo taj nivo da kažemo "lako ćemo" jer nam to uvijek se obije o glavu, a drugo Zvijezda uopšte nije toliko katastrofalna koliko bodovni saldo govori. Ono što sam ih ja gledao ove sezone, ljudi fakat nekad nisu imali sreće ili smirenosti u završnici za neke šanse (primjer Badji 0 golova).
Dovoljan je podatak da Zvijezda u kalendarskoj 2019. godini je izgubila od samo 4 ekipe na svom terenu, tačnije svi porazi su se desili ove sezone (Borac, Radnik, Velež i Tuzla). Naprimjer protiv Radnika su vodili 1-0, ali kasnije dva crvena dobije Zvijezda i Radnik im 4 gola uvali, protiv Tuzle im branio onaj mali od 16 godina koji je primao golove koji spadaju u one smiješne kompilacije na sportskim kanalima.
Imali su oni respektabilne rezultate na svom terenu ove sezone. Dobili Zrinjskog 2-0, s pitarima X kad su pitari iz penala nekad pred kraj izjednačili, uzeli bod Širokom, Slobodi, Čeliku i Mladosti.
Dakle nisu toliki levati na svom terenu koliko se čini na prvu, mada sve osim pobjede Želje je katastrofa naravno.
Dovoljan je podatak da Zvijezda u kalendarskoj 2019. godini je izgubila od samo 4 ekipe na svom terenu, tačnije svi porazi su se desili ove sezone (Borac, Radnik, Velež i Tuzla). Naprimjer protiv Radnika su vodili 1-0, ali kasnije dva crvena dobije Zvijezda i Radnik im 4 gola uvali, protiv Tuzle im branio onaj mali od 16 godina koji je primao golove koji spadaju u one smiješne kompilacije na sportskim kanalima.
Imali su oni respektabilne rezultate na svom terenu ove sezone. Dobili Zrinjskog 2-0, s pitarima X kad su pitari iz penala nekad pred kraj izjednačili, uzeli bod Širokom, Slobodi, Čeliku i Mladosti.
Dakle nisu toliki levati na svom terenu koliko se čini na prvu, mada sve osim pobjede Želje je katastrofa naravno.
- desnibocni
- Kontakt:
Gadno je kad uzmes SAMO bod u Bijeljini, na livadi. Raspascemo se veceras do dnevnika.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Nemoj mi reci da gledas dnevnikdesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:58Gadno je kad uzmes SAMO bod u Bijeljini, na livadi. Raspascemo se veceras do dnevnika.

- desnibocni
- Kontakt:
Samo na N1.Mamlaz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:00Nemoj mi reci da gledas dnevnikdesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:58Gadno je kad uzmes SAMO bod u Bijeljini, na livadi. Raspascemo se veceras do dnevnika.![]()
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
To zbog onih zena sto vode dnevnik posebno one plavkedesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Samo na N1.Mamlaz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:00Nemoj mi reci da gledas dnevnikdesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:58Gadno je kad uzmes SAMO bod u Bijeljini, na livadi. Raspascemo se veceras do dnevnika.![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako je N1 onda je okdesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Samo na N1.Mamlaz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:00Nemoj mi reci da gledas dnevnikdesnibocni je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:58Gadno je kad uzmes SAMO bod u Bijeljini, na livadi. Raspascemo se veceras do dnevnika.![]()
Jok zbog vijesti ćemo gledati

Ni jutarnji ne propuštam, sigurno zbog listanja dnevne štampe

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U Ugljeviku ce vec pobjeda biti pod moranja, a vjerujem uz Veselog i Mesu da nece doci u pitanjebraco je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:41Malo o našem sljedećem protivniku Zvijezdi 09. Ekipa koju ne smijemo podcjeniti prvo iz razloga zato što mi nismo taj nivo da kažemo "lako ćemo" jer nam to uvijek se obije o glavu, a drugo Zvijezda uopšte nije toliko katastrofalna koliko bodovni saldo govori. Ono što sam ih ja gledao ove sezone, ljudi fakat nekad nisu imali sreće ili smirenosti u završnici za neke šanse (primjer Badji 0 golova).
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pod moranjem pogotovo zbog mogućeg ishoda Borca protiv pitara.irfo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:05U Ugljeviku ce vec pobjeda biti pod moranja, a vjerujem uz Veselog i Mesu da nece doci u pitanjebraco je napisao/la: ↑23 feb 2020, 14:41Malo o našem sljedećem protivniku Zvijezdi 09. Ekipa koju ne smijemo podcjeniti prvo iz razloga zato što mi nismo taj nivo da kažemo "lako ćemo" jer nam to uvijek se obije o glavu, a drugo Zvijezda uopšte nije toliko katastrofalna koliko bodovni saldo govori. Ono što sam ih ja gledao ove sezone, ljudi fakat nekad nisu imali sreće ili smirenosti u završnici za neke šanse (primjer Badji 0 golova).
Sve osim Voloderke
Off topic: mlatnućemo Zvijezdu šta vam je.
Off topic: mlatnućemo Zvijezdu šta vam je.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.