Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Peljtin kriterij što se tiče faula je u najmanju ruku upitan. Zrinjski je bio taman dovoljno bolji da iskoristi jedan trenutak ka dje pala koncentracija našim igračima.
Šteta onog Žuninog pokušaja.
Šteta onog Žuninog pokušaja.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ASD
- Kontakt:
Slaba komunikacija u odbrani. Ovo su morali počistiti čelikovi.
Sad kad se Azmir upali preyebat ce i Dodika koliko ce iskakati po portalima i televizijama. Pocinje sutra sa pressom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Steta primjenog gola, bolji smo bili od zrinjskog i bez ovih stranaca. Al klasicni bilbija yebo konju mater, kako se nadje onako uvijek.
Sto se posjete tice, pa nije sad toliko ni losa, ne znam zapad kakav je. Ne znam sta ste vi ocekivali, 12k?
Ultrasi od prve minute na stadionu, jedini stadion u drzavi koji to prakticira!
Sto se posjete tice, pa nije sad toliko ni losa, ne znam zapad kakav je. Ne znam sta ste vi ocekivali, 12k?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Imam ga na Fantasyuredbull93 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:32Steta primjenog gola, bolji smo bili od zrinjskog i bez ovih stranaca. Al klasicni bilbija yebo konju mater, kako se nadje onako uvijek.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Opet ce on kod Senada na Face

Ima da vodi Badjija sa sobom da dokazuje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
De ba dozovi se,znam da ti pada losa igra Celika al nesto ucinite u poluvremenuredbull93 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:32Steta primjenog gola, bolji smo bili od zrinjskog i bez ovih stranaca. Al klasicni bilbija yebo konju mater, kako se nadje onako uvijek.
Trznite se drug. Ovo vam je vrlo bitna tekma.redbull93 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:32Steta primjenog gola, bolji smo bili od zrinjskog i bez ovih stranaca. Al klasicni bilbija yebo konju mater, kako se nadje onako uvijek.
U slučaju negativnog rezultata, bit ce Vam teze da se vidite.
Jel zabilježio na iPhone svoj koji sve snima hahahaStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:54Igraci rasisti a gazda Azijat."Nakon tog starta jedan igrač domaćih (Dupovac) mi je prišao i kazao mi “šta ti hoćeš crni majmune”. To je bio razloga zbog čega sam tako reagovao. Jednostavno se nisam mogao suzdržati jer je to velika uvreda na rasnoj osnovi, kazao je Badji za službenu stranicu Tuzlaka.![]()
![]()
Hodajuci cirkus![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Razocaran sam tekmom sa Tusnja. Niko nema hrabrosti da pritisne protivnika da zabije gol.
Slabo brate dragi ovo.
Ovo je jednima i drugima bit ili ne biti.
Slabo brate dragi ovo.
Ovo je jednima i drugima bit ili ne biti.
Ne moze mu reci, da je bijel kada nije. Kod nas je to sve normalno, psovati majku, reci majmune , **** , konje itd.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:54Igraci rasisti a gazda Azijat."Nakon tog starta jedan igrač domaćih (Dupovac) mi je prišao i kazao mi “šta ti hoćeš crni majmune”. To je bio razloga zbog čega sam tako reagovao. Jednostavno se nisam mogao suzdržati jer je to velika uvreda na rasnoj osnovi, kazao je Badji za službenu stranicu Tuzlaka.![]()
![]()
Hodajuci cirkus![]()

- Beduin
- Kontakt:
Ja se ne mogu sjetiti losije partije.
Najveci problem je sto fale oba beka, a dosta ucestvuju u fazi napada (a to u cijelom timu danas nemas beka). I jos je krenuo sa 3 nova u sredini, a iskusnije ostavio na klupi. Trener nam je amatercina i daj Boze ovo na hajr da izadje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta si se ti uzjogunio, pa nas je bivsi igrac

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bazinga12345
- Kontakt:
Svaka čast Gradi, ali ovo je ipak prevelik zalogaj za njega.Beduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:05Ja se ne mogu sjetiti losije partije.
Najveci problem je sto fale oba beka, a dosta ucestvuju u fazi napada (a to u cijelom timu danas nemas beka). I jos je krenuo sa 3 nova u sredini, a iskusnije ostavio na klupi. Trener nam je amatercina i daj Boze ovo na hajr da izadje.
Valjda ce ga neko savjetovati kako da unaprijedi igru jer je ovo skromno.
Nikakva šteta, poprilično zaslužena pobjeda Zrinjskog.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisu ovo uopšte utakmice gdje se Čelik treba vaditi, tako da ne treba ni brzat sa nekim zaključcima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.