Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I nakon svega rezultatski mislim da Čelik nece ispasti. Nije to ni toliko lose bilo danas, iako se bez stranaca igralo. Jedino nas licenca moze sjebati, ovako objektivno koliko mogu biti smatram od ove tri ekipe da je sloboda igracki najlosija. Sad ne mora puno znaciti ni to, ima tu drugih faktora koji mogu uticati na sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zadnji klub ispada svakako po pravilima lige, nema veze ako ovi ispred ne budu imali licencu, jedino moze jos jedan klub uci u ligi, sad ne znam da li bi se igro play off izmedju drugog iz fbih i rs ili nesto drugoSabinho je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:18Ispadaju dva kluba, a ulaze po jedan iz entitetskih.irfo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:16Zvijezda ako zavrsi zadnja ce ispasti svakako, nema veze ako Celik i Sloboda ne dobiju licencuSabinho je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:12Zenicani i Tuzlaci, nemojte previse da se nervirate jbg. Kruze price da su vam sanse za licencu za narednu sezonu minimalne. Bez obzira sto ima jos vremena da to regulisete, potrazivanja su ogromna a nikome se nece progledati kroz prste. Zvijezda i Mladostce izgleda i naredne sezone nastupati u PL. Naravno, jako mi je zao zbog vase situacije.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- prisonbreak
- Kontakt:
Sloboda je dosta toga rijesila, cak i odblokiran racun.
Kod nas Turcin uvijek moze keš izvaliti, kao sto se do sad desavalo. A rok je sve do drugostepene sjednice.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Hoce na zalost, ovo je korumpirana drazva i svi njeni sistemi tako i ovaj fudbalski. Ne daj Boze da pocnu vaziti ista pravila za sve i tacno po zakonu ne bi pola klubova postojalo kao ni liga. Savez je kriminalna prica za sebe pa onda te komisije za domace licence.
Mjau !
Borac je fantastična ekipa ! Najjači su u ligi,,,,skupina iskusnih i kvalitetnih igrača.Kako su samo opasni, brzo se transformiraju,,,,Sarajevo nema šta tražiti u BL ( nažalost ). I ovi spikeri lože Banjalučane s ovim kartonima,neće igrati kontra Sarajeva......bit će 12-13 hiljada gledalaca u BL,,,pravi pakao za Sarajevo
- Beduin
- Kontakt:
To insajderska, kao i obicno?Sabinho je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:12Zenicani i Tuzlaci, nemojte previse da se nervirate jbg. Kruze price da su vam sanse za licencu za narednu sezonu minimalne. Bez obzira sto ima jos vremena da to regulisete, potrazivanja su ogromna a nikome se nece progledati kroz prste. Zvijezda i Mladostce izgleda i naredne sezone nastupati u PL. Naravno, jako mi je zao zbog vase situacije.
U pravu si, previse dugova i nema sanse da dobijemo licencu, evo i meni javljaju. Eto mozes zarostiljati u nasu cast
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Necu rostiljati, volim sve probosanski orkientisane klubove.Beduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:23To insajderska, kao i obicno?Sabinho je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:12Zenicani i Tuzlaci, nemojte previse da se nervirate jbg. Kruze price da su vam sanse za licencu za narednu sezonu minimalne. Bez obzira sto ima jos vremena da to regulisete, potrazivanja su ogromna a nikome se nece progledati kroz prste. Zvijezda i Mladostce izgleda i naredne sezone nastupati u PL. Naravno, jako mi je zao zbog vase situacije.
U pravu si, previse dugova i nema sanse da dobijemo licencu, evo i meni javljaju. Eto mozes zarostiljati u nasu cast![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Boga mi Salih Pasa... Ahmetovic je sve osim prosjecnog igraca, on je jako zahvalan igrac i svojim predispozicijama ispunjava trenerske zamisli a i dosta pomaže ekipi.
Mislim da bi igrao startera u 80% ekipa u regionu.
Cak ne mislim da nam je liga losa koliko je losa infrastruktura.
Kod nas ima kvaliteta definitivno, samo zbog tih banalnih razloga tapkamo u mjestu.
Kod nas ima kvaliteta definitivno, samo zbog tih banalnih razloga tapkamo u mjestu.
@irfo dobro tako je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Neko link za Siroki Borac?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma pusti bolan TuzlakBeduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:23To insajderska, kao i obicno?Sabinho je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:12Zenicani i Tuzlaci, nemojte previse da se nervirate jbg. Kruze price da su vam sanse za licencu za narednu sezonu minimalne. Bez obzira sto ima jos vremena da to regulisete, potrazivanja su ogromna a nikome se nece progledati kroz prste. Zvijezda i Mladostce izgleda i naredne sezone nastupati u PL. Naravno, jako mi je zao zbog vase situacije.
U pravu si, previse dugova i nema sanse da dobijemo licencu, evo i meni javljaju. Eto mozes zarostiljati u nasu cast![]()
Lafo oni znaju
Imaju svoje ljude u savezu
A oni ko fol nemaju dugova
Nisu samo dugovi uslov za licencu treba jos nekih stvari ispunit
- svrakino1921
- Kontakt:
I kakve ima veze Amar sa ovim izlaganjem ovog Turcina
- prisonbreak
- Kontakt:
I ja stvarno ne znam.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:31I kakve ima veze Amar sa ovim izlaganjem ovog Turcina
Turcin puno kulturnije i ljepse se obratio.
Cestitao na pobjedi, zamolio protivnickog trenera da izadje da moze reci par stvari nevezano za utakmicu, al nasi medijiiii

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Malo je manji seljak od ovog Erdoganovog guzničara.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:31I kakve ima veze Amar sa ovim izlaganjem ovog Turcina
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa eto, ima s tim da ga je ovaj kebabdžija prestigao u takmičenju za seljaka kola. Sad je na drugom mjestu. Više sreće u narednom.
-
- Kontakt:
Ovako izgleda izrezirano kolo.i to u svakom susretu. Bojkotovat utakmice u ovom sranju od lige a donirat pare klubu, nek omladina ima sta trenirati.
Strašne reference, nema šta. Posebno kad oduzmeš Dinamo, Rijeku, Zvezdu i Partizan ostane ti sami crème de la crème europskog fudbala.komshija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:27Boga mi Salih Pasa... Ahmetovic je sve osim prosjecnog igraca, on je jako zahvalan igrac i svojim predispozicijama ispunjava trenerske zamisli a i dosta pomaže ekipi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Cirkus liga.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Je li brat Umit Ozat prijavio onog šupka Žižovića Erdoganu ?
Pretjeruje se i za ovo. Čak i da mu je rekao da napusti kako se tvrdi(iako vidim ima i drugih navoda), šta je problem u tome? Da nije izašao, pisalo bi se: "Šta ima Žižović slušati o Čelikovim problemima van terena?" i opet ne bi valjalo. Zahvalio mu se, čestitao, učinio uslugu da ne čeka bezveze i onda opleo po stvarima koje su najmanje vezane za teren. Senzacionalistički pristup novinara dovodi do svakakvog mišljenja i glupih debata. Teško Bošnju zapaliti...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.