Gleda svoj klub, cuj sta ce
Al celo ga je zamijenio, sto jest jest. Cak po meni u defanzivi i bolji + daleko ubacuje iz auta.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Gleda svoj klub, cuj sta ce
Iskreno, nama ni sekunde nije sigurno da ćemo Zvijezdu pobjedit, a vi Borac možete pobjediti. I sam si vidio da gostovanje Zvijezdi nije ni malo lagano, a čak i tad, poslije smjene Husrefa, ste bili u puno boljoj situaciji nego što smo mi sad. A svakako ono tamo kolo čekamo Tuzlu City, a eto vidio si kako igramo na svom terenu, svako nas može dobit. Nismo ni u gostima puno bolji ali eto.
svrakino1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:22Usro se a ne sjebo se
Kad mu prevede pricali i mi o varu
Lik skide pogled sa njega i okrenu se na drugu stranu
Meni ono izgledalo
Ja pichke od novinara
![]()
![]()
A zasto mislis da smo mi u tako "očajnoj" situaciji?Lewy21 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:23Iskreno, nama ni sekunde nije sigurno da ćemo Zvijezdu pobjedit, a vi Borac možete pobjediti. I sam si vidio da gostovanje Zvijezdi nije ni malo lagano, a čak i tad, poslije smjene Husrefa, ste bili u puno boljoj situaciji nego što smo mi sad. A svakako ono tamo kolo čekamo Tuzlu City, a eto vidio si kako igramo na svom terenu, svako nas može dobit. Nismo ni u gostima puno bolji ali eto.
Vi mozete svakog dobiti a i od svakog izgubiti. Mislim da dobijate Zvijezdu, mi tesko da cemo uzeti 3 boda u BL. zakuhace se ovo posle iduceg kola bicemo svi u bod dvaLewy21 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:23Iskreno, nama ni sekunde nije sigurno da ćemo Zvijezdu pobjedit, a vi Borac možete pobjediti. I sam si vidio da gostovanje Zvijezdi nije ni malo lagano, a čak i tad, poslije smjene Husrefa, ste bili u puno boljoj situaciji nego što smo mi sad. A svakako ono tamo kolo čekamo Tuzlu City, a eto vidio si kako igramo na svom terenu, svako nas može dobit. Nismo ni u gostima puno bolji ali eto.
Nije to ništa.
Zakljucak: Ne valja se smijat drugom vratit ce ti se
Zadruga brate.
Oprosti, ne razumijem jezik maloumnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.