Odustajem

Jos samo fali da simba najavi nasu pobjedu pa da tovarim i kucu i zenu i djecu na pobjedu Borca
Koji su ovo kraljevi i on i trener
Utepajte azmirovu prciju, ko im yebe pleme sisato ! Gazi nejac, sve ispod 5 komada ne priznajemonekoIzMostara je napisao/la: ↑24 feb 2020, 10:52Svani petak svani, da mlatnemo ove maloljetnike iz predgrada Tuzle![]()
Pa bolan dokurcenko imas li obraza i stida. Toliko puta se oprastat i vracat. Tobejarabi dijete drago idi gdje nek ti stravu saliju.DonRamiz je napisao/la: ↑24 feb 2020, 10:46Nakon sto smo POKRADENI u Bijeljini,misketovci su izasli iz mišijih rupa,svaki dan me po 2-3 misketovca zaustave i pocnu pricati kako su bili u pravu kako Amar pojma nema itd
To su izrodi kakvih nema,njima je izgleda krivo što Amar nije lopov kao fk torpedo pa neće da kupuje utakmice
E moj @redbullredbull93 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 11:22Pa bolan dokurcenko imas li obraza i stida. Toliko puta se oprastat i vracat. Tobejarabi dijete drago idi gdje nek ti stravu saliju.DonRamiz je napisao/la: ↑24 feb 2020, 10:46Nakon sto smo POKRADENI u Bijeljini,misketovci su izasli iz mišijih rupa,svaki dan me po 2-3 misketovca zaustave i pocnu pricati kako su bili u pravu kako Amar pojma nema itd
To su izrodi kakvih nema,njima je izgleda krivo što Amar nije lopov kao fk torpedo pa neće da kupuje utakmice
U sred Bosne i Hercegovine, sastala se dva bh. kluba, duel bosanci va hercegovci, jedni donijeli zastavu Hrvatske, drugi skandiraju "Crna Gora i Srbija to je jedna familija". Je l' treba više?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2020, 17:30Treba jos da se u Sirokom ukazu ustasko-srpsko velicanje fasista i da kolo bude upotpunjeno![]()
**** im majku seljačku!nekoIzMostara je napisao/la: ↑24 feb 2020, 10:52Svani petak svani, da mlatnemo ove maloljetnike iz predgrada Tuzle![]()
Pa sto im to nisi rekao?DonRamiz je napisao/la: ↑24 feb 2020, 10:46Nakon sto smo POKRADENI u Bijeljini,misketovci su izasli iz mišijih rupa,svaki dan me po 2-3 misketovca zaustave i pocnu pricati kako su bili u pravu kako Amar pojma nema itd
On je skontao da se zaletio, ali obadva navijača velikana iz Siminog Hana, nisu te nastavljaju borbu na TC forumuElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 14:32Joj Aze kamikaze skontao da je na kraju Grbic vise njih pogurao pa se ispalio![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, club21, denimen99, Direktorcic, Fudo, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MaroonBjelave, MokraKifla, NebeskaSila96, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rodman, zaostrog i 212 gostiju.